2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046947 بازدید | 684566 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@sangak    

سلام عزیزم خوبی نی نی خوبه؟چخبر؟رفتی دکتر دوباره؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عذر میخوام عزیزم من در جریان نیستم چه اتفاقی براتون افتاد. اگه ناراحتتون نمیکنه برام بگین. با دکار ...

من قبل اینکه برم پیش طرازی دوبار ای یو ای کردم و یه بار با فروتن در بیمارستان بهمن ای وی اف کردم و منفی شدم که امپول  شیاف و هپارین داشتم

بعدش رفتم مطب طرازی و ازمایشات ایمنی انعقادی برام نوشت ایمنی انعقادی مشکل داشتم  و مجدد رفتم تو سیکل سه تا جنین فرش انتقال دادم با سرم ای وی ای جی_ پردنیزولون_   انوکسا  و امپول gcsf ... مثبت شدم بتام خوب بود ولی شش هفته خونریزی شدید و ی عالمه لخته و ... دفع کردم رفتم بیمارستان گفتن احتمالا سقط شده ازمایش بتا دادم بالا بود گفتن برو سونو خارج رحمیه هرچی گشتم سونویی که اونروز نوبت بده پیدا نکردم اخرهفته و تعطیلات رسمی بود ناچار برگشتم و تو همون بیمارستان سونو دادم گفتن جنین نیست دکتر تلفنی دستور داد داروها رو قطع کنم 

بعد چند روز رفتم مطب دکتر سونو کرد وسط اونهمه خونریزی و قطع داروها یه جنین با قلب دیده شد. داروها ادامه پیدا کرد و تا دو هفته بعدشم قلب جنین چک میشد ولی ان تی بهم گفتن ۸ هفته یعنی دو سه روز بعد اخرین سونو رشدش متوقف شده و قلبش نمیزنه و سقط کردم

بعد دو ماه با طرازی هیسترو شدم و مجدد دو تا بلاست  انتقال دادم ولی منفی شدم پی ار پی هم کرده بودم سرم زده بودم و ...

طرازی هم نظرش این بود باید اینقدر پانکچر بشی و انتقال بدی تا مثبت بشی منم دیگه پیشش نرفتم.

دو سه سال بعد از اون مجدد با دکتر دیگه ای رفتم تو سیکل  پانکچر شدم و لنفوتراپی کردم سرم زدم انتقال دادم ولی بازم منفی شد. این بود خلاصه  درمان من از ای یو ای و ای وی اف که نتیجه نگرفتم 

داستانم طولانیه و فراز و نشیب زیاد داشتم ولی الحمدلله به تازگی فرزندمو بغل گرفتم 

شما تلاش تون رو بکنید و به خدا توکل کنید ان شاء الله انتقال بعدی مثبت میشید.

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
نه نزدم به دستورپزشک زنان در ویزیت اخر

ببخشید عزیزم پس یعنی فقط بیستو چهارساعت قبل عمل نزدی درسته؟

بمن گفتن برای اینکه بی حسی بگیری بجای بیهوشی،

باید ۴۸ساعت قبل انوکسارو قطع کنی.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام خداروشکر، انشالله که هر دو جوجه قشنگت میگیره و به زودی با آزمایش مثبت حالمون رو خوب میکنی 

مرسی عزیزم ممنون فداتشم😍😍

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭