2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046931 بازدید | 684566 پست
مرسی گلم ممنونم بخاطر دعای قشنگت😘 وای جدی میگی مشکل ما هم تعداده خیلی پایینه. البته خیلی پایین. تو ...

والا تعداد نزده بود تو آزمایشش فقط نوشته بود به ندرت دیده شده که حتی دکتر همسرم گفت بریم اسپرم فریز کنیم که اگه تا زمان پانکچر کمترم شد از اون فریز شده استفاده کنن ولی روز پانکچر همون موقع نمونه داد 

غیر ممکن وجود نداره عزیزم مطمئن باش خیلی زود این روزارو تجربه میکنی به حق باب الحوائج وصاحب امروز

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سوگول جان چندروز پیش یکی از بچه ها میگفت که رویان رفته تحت پوششبیمه تامین اجتماعی هزینه هاش داخل مرک ...

جدی میگی گلم

فردا میخام برم‌حتما میپرسم

ممتون که گفتی😘

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
چند نفر رو دیدم که همین مشکل رو داشتند و با مصرف مکمل منیزیم دردشون از بین رفته، 

ممنون گلم

والا دکترم میگه تا اخر ۴ ماهگی نیاز به مکمل نیست  حالا نمیدونم‌چکار کنم

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
ممنون گلم والا دکترم میگه تا اخر ۴ ماهگی نیاز به مکمل نیست  حالا نمیدونم‌چکار کنم

من اینو پیدا کردم در موردش

گرفتگی عضلات ساق پا و دردهای مبهم شکمی از شایع ترین شکایات مادران باردار در این دوران است که می تواند در اثر کاهش سطح منیزیم بدن رخ دهد. همچنین تپش های نامنظم قلب و احساس ضعف و خستگی شدید نیز از دیگر عوارض فقر منیزیم در بدن به شمار می رود.

https://niniplus.com/post/4831-منیزیم-در-بارداری-و-عوارض-کمبود-منیزیم-در-بارداری-چیست؟?amp

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ممنون گلم والا دکترم میگه تا اخر ۴ ماهگی نیاز به مکمل نیست  حالا نمیدونم‌چکار کنم

مصرفش ضرر نداره عزیزم، شنیدم که با یکی دو هفته مصرف کامل برطرف میشه

البته من اطلاعات پزشکی ندارم و با سرچ کردن و دیدن تجربه دوستان میگم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
نه چون باردار هستند باید نصفه ببرن داخل

درسته گلم بخاطر التهاب ممکنه یکم لک ببینن ولی من بارداری قبلیم اپلیکاتور رو تا جاییکه میشد داخل می‌بردم لک هم ندیدم بعدش، اگر نصفه بهتره پس حتما نصفه داخل کنن بهرحال هرچی کمتر دهانه رحم دستکاری بشه بهتره، ممنون گلم

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
رو خود بازو زدم تا الان هرروز همونجا میزدم امروز اینجوری شدم

پشت بازو قسمت خارجی باید زده بشه من هنوز انوکسا نزدم ولی بولسرین زیاد زدم یبار قسمت داخلی زدم کلی خون اومده بود. رو بازو ۴۵  درجه رو شکم ۹۰ درجه بزن

خدایا شکرت
به نظرت لا اقل اسپرینو بخورم سر خود؟

سلام 

ببخشید من جواب میدم

به نظر من بخور

حداقل آسپرین را بخور. من هفته ۱۶ هستم. هم آسپرین دارم هم انوکسا. شکمم همش کبوده. به دکترم گفتم آسپرین دارم ، میشه آنوکسا را یه شب در میان کنم گفت اصلا. حداقل تا غربالگری دوم باید بزنی، اون موقع تصمیم میگیریم ادامه بدی یا نه.

شما دوقلو داری و خونرسانی مهمتره

ان شاالله همه چی خوب پیش میره تا آخر برات بحق پیغمبر

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
والا تعداد نزده بود تو آزمایشش فقط نوشته بود به ندرت دیده شده که حتی دکتر همسرم گفت بریم اسپرم فریز ...

اره عزیزم درسته یادم افتاد ازمایشگاه رویان برا ما هم تعداد رو دقیق نمینوشت.

همزمان ازمایشگاه مشتاق اصفهان ازمایش میدادیم تا تعداد دقیق رو بفهمیم

اتفاقا برا ما هم دکتر سجادی دستور فریز داد

خیلی خیلی خوشالم کردی

ممنونم گلم😘😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اره گلم دیروز خودش اینجور گفت تازه قراره امپول پرژوسترونم قطع کنه

دکترتو عوض کنی چی؟

تهرانی عزیزم؟

من تا هفته ۲۶ یدونه شیافو داشتم خیلی زود داره قطع میکنه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

عزیزم منم درد پا داشتم دکتر برام منیزیم نوشت ولی گفت تا میتونی نخور پاهامو گرم میکردم شبا شوهرم با روغن زیتون ماساژ میداد خیلی بهتر شد هفته ۱۸ اینا هم کامل از بین رفت

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍