2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046948 بازدید | 684566 پست
سارا جان هرکس رو دیدم مثبت شده همش ۱۰ و ۱۱ و۱۳ بودن🤕

نه عزیزم نگران نباش من تو مرکز یکی با ضخامت ۷ هم مثبت شده بود خدا باید بخواد اگه بخواد بشه با ضخامت ۶ هم میشه اگه نخواد با ضخامت ۱۳ هم نمیشه توکل بخدا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
گرانمایگان که عالی هستش  ساختمان بغلی ساختمان میلاد هست تو چهارراه باغشمال ولی وقت دهیش یکم سخ ...

اگه سخت وقت میده همون گرانمایگان برم دیگه اونجا راحت وقت میده ، چه جوری سخت وقت میده یعنی برا چند روز دیگه میده ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان متاسفانه من امروز آزمایش دادم و بتام اومده پایین😭😔😔

متاسفم 🥺 

دکترتون چی گفت شاید دوقلو بوده یکیش مثلا نمونده اومده پایین هان؟

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام عزیزم حتما پیگیر باش ببین علتش چیه ...دختر خاله من من ۱۶تا تخمک گرفتن یه جنین شد ...اونم اب شد ...

عزیزم از کی باید بپرسم؟

جنین شناس گفت نمیشه با قطعیت گفت اسپرم یا تخمک...برو‌ پیش دکترت و سیکل بعدی.

ولی من از دکترم راضی نیستم.چون هیچ قرص تقویت تخمک به من نداده بود و از بیمارستان صارم هم واقعا متنفر شدم.

می خواستم طب سنتی رو شروع کنم کم کم

منتظر معجزه خداوند هستم...😊
عزيزم من كلينيك اميد رفتم ، دكترم هم خانم دكتر ادينه هستش، من ٨ تا تخمك داشتم و ٨ تاش جنين شد... طبق ...

ایشالا باردار هستین عزیزم 

منم تعریف مام رو‌شنیدم 

فقط نمی دونم کدوم دکترش بهتره

دارم دق میکنم اشکام بند نمی یاد تو شوکم مگه میشه؟ اصلا باورم نمیشه روز ۱۷ تیتر بتام ۳۴۳ بود امروز ...

عزیزم...

واقعا حق دارین که اشک بریزین .

من خودم با هزار امید و آرزو میکرو رو شروع کردم،اصلا هیچ جنینی شکل نگرفت که بخوام انتقال بدم...

از خدا می خوام دل تون رو آروم کنه

دارم دق میکنم اشکام بند نمی یاد تو شوکم مگه میشه؟ اصلا باورم نمیشه روز ۱۷ تیتر بتام ۳۴۳ بود امروز ...

شاید دوقلو بوده حتما دوباره تیتر بدید به نظرم 

به دکترتون هم اطلاع بدید ایشالا خوش خبر بیاید