2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
میتونم بپرسم مشکلشون چی بود؟

تا ۱۸هفته همه چیز خوب بود 

سونو ۱۸هفته گفتن فشارشریان رحمی بالاست و رشد جنین ۱۰روز عقبه 

سونو ۲۰ هفته گفتن طول استخوانهای درازش کوتاهه ممکنه مشکل ژنتیکی باشه 

امنیوسنتز شد خوب بد 

کلا رشد جنین تا ۲۴ هفته تو هفته ۱۹موند 

دکتر گفت یا مشکلات اسکلتی هست یا کوتولگی 

در اخر گفت ای یو جی ار گرید ۳هست 

تا هفته ۲۶ که خونرسانی به جنین کامل قطع شد ای یو جی ار گرید ۳ 

وزن جنین ۴۰۰گرم 

نوار قلب جنین بد شد ختم بارداری دادن و بچه نموند 

خیلی برامون مهمه بفهمیم علتش چی بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا اطلاعی ندارم فداتشم فقط میدونم نذار اب بدنت کم بشه گلی 

مرسی عزیزدلم سعی میکنم روزی ۱۰ تا لیوانو حداقل بخورم الانم سرم زدم دعا کن برام

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام دوستان وقت بخیرررر 

من بعد از مدت ها دوباره برگشتم تبریک به اونایی که مامان شدن 

بچه ها یه سوال Tpoتو یه آزمایش نرمال چند باید باشه ؟ 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
سلام دوستان وقت بخیرررر  من بعد از مدت ها دوباره برگشتم تبریک به اونایی که مامان شدن  بچ ...

@زینبی_بابا    

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
ای جان دلم منم پسرم زردیش دیرتر خوب شد قطره بیلی ناستر خوبه بده و اینکه تا میتونی شیر بده دفع داشته ...

اررررره خیلی سخته ولی شیرینه الحمدالله😂😍

انشاالله قسمت همه منتظرا

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
چقد زیاد مگه چه خبره. حالا کلا چقد شد یعنی هزینت با بیمه

با ان آی سی یو بچه ها۲۰میلیونی شد

ریزشو نمیدونم بخدا

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
تا ۱۸هفته همه چیز خوب بود  سونو ۱۸هفته گفتن فشارشریان رحمی بالاست و رشد جنین ۱۰روز عقبه  ...

عزیزم جنین رو دادین آزمایشگاه ژنتیک ؟؟

ای وی اف بود یا طبیعی ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام دوستان وقت بخیرررر  من بعد از مدت ها دوباره برگشتم تبریک به اونایی که مامان شدن  بچ ...

تا 35 نرمال هست 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
تا 35 نرمال هست 

وااای پس برای من ۳۴۵/۷  هست که خیییییلی بالاست 😱😱😱😱

مال شما خداروشکر چون باردار شدی برنگشت ...اکثرا دیدم برگشته ....خونریزی روز دومم انگار با هربار تکون ...

خب منم الان شش ماهه تقریبا قبلش که نشده بودم دوسال! اره اگه واقعا اذیت میکنه باید حتما عمل شه چون باعث میشه دور از جون سقطی چیزی هم بشه به من گفته بودن اگه باردار شم اینقد جاش بده چهار پنج ماهگی باعث خفه شدن ه بچه میشه!!! ایشالا براشماهم خیر باشه عزیزم