2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684577 پست
ممنونم گلم ک گفتی بهم. موندم که چرا چیزی در این باره نمیدونستم. تازه تو سیکل قبلی من یهو داروهامو هم ...

اشکال نداره عزیزم فدای سرت، فقط کلا کسی که سیکلش ۲۸ روزه ست اگر زیر ۲۰ روز فقط لکه بینی داشته باشه آندومترش برای ماه بعد یکم نامیزون میشه، دکترم میگه پریودی یعنی حداقل بین ۲ تا ۳ تا پد کامل پر بشه در غیر اینصورت مشکل داره، حالا توکل بر خدا سیکل بعدی حتما خوش خبر برگردی عزیز دلم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
اشکال نداره عزیزم فدای سرت، فقط کلا کسی که سیکلش ۲۸ روزه ست اگر زیر ۲۰ روز فقط لکه بینی داشته باشه آ ...

قربونت برم. ان شاالله با دعاهای شما.

من سیکلم 30 روزه اس

ی روز ب جواب انتقال فک می کردم. الان دیگه انتقالم برام دست نیافتنی شده. توکل ب خدا تا ببینیم چی میخواد برامون  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم. ان شاالله با دعاهای شما. ی روز ب جواب انتقال فک می کردم. الان دیگه انتقالم برام دست نیا ...

هر وقت برای هر چیزی بیشتر از اونی که فکر میکردی وقت و هزینه گذاشتی و تلاش کردی بدون قراره بهترینش قسمتت بشه عزیزم 🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
هر وقت برای هر چیزی بیشتر از اونی که فکر میکردی وقت و هزینه گذاشتی و تلاش کردی بدون قراره بهترینش قس ...

ای جان    

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اخ اخ منم دقیقا همینم والا اومدم با دوستامم دردودل کنم بهم گفتن ناشکری و فلان و بهمان دیگه کلا پشی ...

نه بابا من مطمینم افسرده شدم وگرنه برای چی اونجوری گریه کنم من خستم دلم میخواد برم بچرخم برم بگردم خستم از توی خونه موندن خستم از آمپول و شیاف. بیا اینجا درد دل کن هیچ کس آدمو درک نمیکنه خدا بهت آرامش بده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خوب خداروشکر هرچی کمتر داروی هورمونی بگیریم بهتره الان یه شیاف دارید یا دوتا؟ معذرت میخام دکتر گف ...

وای کاش زودتر همین شیاف هم تموم بشه خیلی خستم. فعلا دوتا شیافه تا دوهفته بعد یه هفته یکی و بعدم قطعش کنم.

رکتال گفت بذار. مال شما هیچی رو کم نکرده؟

وای کاش زودتر همین شیاف هم تموم بشه خیلی خستم. فعلا دوتا شیافه تا دوهفته بعد یه هفته یکی و بعدم قطعش ...

نه والا هیچیو کم نکرده

منم سرخود کم کردم استرادیول رو 

فقط دوتا امپول تو یه سرنگ‌بودم که کرد دوتا شیاف

کاش یه طوری بود ادم غیر ویتامین هیچی مصرف نمیکرد😥

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
سلام سارا خوبی سارا من تاکرولیموس و تموم کرده بودم مثل پردنیزولون هستش بعد دیروز همسرم رفت دکتر ایمو ...

سلام عزیزم من اطلاعی از این دارو و قطع کردنش ندارم مثلا دکتر من گفت تا آخر باید پردنیزولون رو بخورم حتما فردا از دکتر زنانت بپرس و به نظرم فعلا مثل قبل بخور تا بری سونو قلب بعد

آره عزیزم میفهمم چی میگی حیفه واقعا این روزامونه  روزایی که چندین ساله انتظارشو میکشیدیم اینجو ...

انشالله فدات شم ولی حتما به دکترت بگو من خواهر همسرم دچار افسردگی شد و هیچ کاری نکرد بعد زایمان خیلی اذیت شد بدجور تا مدتها درگیر خوب شدنش بود. انشالله خدا به هممون آرامش بده

نه والا هیچیو کم نکرده منم سرخود کم کردم استرادیول رو  فقط دوتا امپول تو یه سرنگ‌بودم که کرد ...

اشکال نداره خوب کاری کردی.

آره واقعا من دیگه کم آوردم از آنوکسا زدن خیلیییی خسته شدم دلم میخواد برم یه جایی فقط داد بزنم. ناشکری نمیکنم خدایا شکرت ولی حال الانم دست خودم نیست 

آره گلم طبیعیه، این اواخر منم گاهی تهوع داشتم، ولی به دکترم بگو که خیالت راحت تر شه

مرسی عزیزم

بسلامتی زایمان کردی؟😍😍😍😍خیلی خیلی مبارکه عزیزم ان شاالله گل پسری رو داماد کنی التماس دعا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها بنظرتون سه چهار ساعت با ماشین خودمون بریم شهرستان خطر داره؟شوهرم کچلم کرده دکترم میگه اشکالی نداره ولی گوش نمیده دیوونم کرده بخدا 😢😢😢😢😢 نمیذاره از جام بلند شم ی تکون میخورم هی غر میزنه استرسای خودم ی طرف اون ی طرف میدونم اونم استرس داده ولی با این استرسای بیخودش بیشتر اذیتم میکنه😭😭😭

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من سحر هستم عزیزم، خوشبختم 🌹 من همیشه توکلم به بی بی فاطمه هست، این بار هم به ایشون متوسل شدم تا از ...

انشاالله که خدا بهترینارو برات رقم میزنه 😍😍😍😍🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام گلم  شما که بتات کم کم رفته بالا اصولا خارج رحمی بتای خیلی بالایی دارن و درد شدید و عجیب ...

یه دنیا ممنون خدا حاجت دلتو بده

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏