2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047243 بازدید | 684582 پست
متاسفم اخه اونبار بعد هیسترو اینطوری شدی دکتر خوبی برات هیسترو کرد؟ میدونم سیکل کنسل بشه چه حس بدی د ...

قربونت برم عزیزم. اره دکتر دانایی هیستروم کرد ک خیلی معروفه اینجا. ولی نمیدونم ب هیسترو ربطی داره یا نه.

گفتن بعد پریود برم سونو هیسترو ولی خودم اصرار کردم که همون هیستروسکوپی برم اذیت میشم با اون یکی.

حال روحیم الان خیلی بده ک طبیعیه ولی میدونم قطعا خیر بوده برام . ان شاالله یکم بگذره باز خودمو پیدا می کنم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طبیعیه گلم بخاطر حجم آب زیادیه که استفاده می‌کنی منم همینطوری بودم، دستشویی که می کنم دیگه از درد کل ...

مرسی عزیزم    خودمم حدس زدم به خاطر این حجم زیاده دفع مایعاته ولی همسرم انقدر این چند وقت ترسیده همش نگرانه ، وقتی متوجه میشم بقیه ضما عزیزای دلم  هم همین مراحل و طی کردین قوت قلب میشه . فقط باعث مزاحمت میشه براتون که واقعا دعاتون میکنم   

ایشالا که خیره عزیز دلم  ❤️حتما بهم خبر بده رفتی

سلام هیوا جان تماس گرفتم گفت پروژسترون و پرتولون بزن فعلا نیا هر چند نگرانم چرا گفتن دهانه رحم باز شده خلاصه گفت نرو برا معاینه دیگه خود معاینه خوب نیست برات فقط استراحت کن انومالی هم خوب بود ۱۷ هفته ۲ روز بودم جنسیت هم گفت دختر به نظرتون اطمینان کنم دیگه ؟

سلام گلم بسلامتی ایشاا... ک دفعه دیگه ضربان قلب خوشگلشم میشنوی شما چند روز از انتقالتون گذشته و اینک ...

ممنونم عزیزم 💫 به امیدخدا 

منم روزهای اول خیلی خندیدم و ماشین هم چند بار سوار شدم از دست اندازهای بدجور می رفت، اصلا زبطی نداره عزیزم. انشالله مثبتی

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
چرا استراحت مطلق هستی عزیزم؟

بخاطر هماتوم خونریزی زیادی داشتم البته الان کوچیکتر شده دیگه از مطلقی دراومدم الان شده ۲ونیم سانتیمتر قبلا بالای ۵۰ درصد ساکم بود

خدایا شکرت

سلام دوستان،من ۵هفته هستم ولی هیچ علائمی ندارم،از طرفی دکترم گفته هفته دیگه برم واسه سونو ساک وقلب،خیلی نگرانم،کسی مثل من بی علامت بوده؟آخه هیچ علامت بارداری ندارم

آره عزيزم پزشک تریاژ کارت واکسن رو میخواست چون تا شش آذر فقط دو دوز زده بودم بعد گفتم کارت همرام نیس ...

شما۶آذرپیش‌دکترتریاژ‌بودید؟

من‌تاحالا‌نرفتم‌پیش‌تریاژ

دکترتریاژ‌‌گفت‌نزن‌دوزسوم‌رو؟

شماسیکل‌پانچرت‌شروع‌شده؟

دکترت‌کیه؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
قربونت برم عزیزم. اره دکتر دانایی هیستروم کرد ک خیلی معروفه اینجا. ولی نمیدونم ب هیسترو ربطی داره یا ...

عزیزم‌سونوهیسترو‌اصلا‌سخت‌نیس

بسیارراحت‌هس؟چراترجیح‌دادی‌‌هیستروسکوپی‌بشی؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم‌سونوهیسترو‌اصلا‌سخت‌نیس بسیارراحت‌هس؟چراترجیح‌دادی‌‌هیستروسکوپی‌بشی؟

بخاطر اینکه شبیه عکس رنگیه که من خییییییلی اذیت شدم سرش. کلا نمیتونم تو اون حالت قرار بگیرم.

ازینورم دکتر قبلی روز اول پریودم گف احتمال چسبندگی رحم هست برا همین گفتم یبارکی هیستروسکوپی بشم که هر چیزی هس برطرف بشه.خیالمم راحت بشه که مشکلی هم اگه هس حل شده.

ولی تو سونو هیسترو تازه میخواس بررسی کنه و اگه چیزی بود برم هیستروسکوپی. و تجربه کردن دوتاش برام ازاردهنده بود.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بخاطر اینکه شبیه عکس رنگیه که من خییییییلی اذیت شدم سرش. کلا نمیتونم تو اون حالت قرار بگیرم. ازینور ...

عزیزم‌من‌تقریبا‌۲۰رورپیش‌سونوهیستروشدم

باورت‌میشه‌.هیچی‌اصلا‌هیچی‌نفهمیدم.مثل‌انتقال‌

هیستروسکوپی‌هم‌‌دکتر‌خوب‌‌میخاد‌که‌تشخیص‌بده

من‌هیستروشدم‌.دکترنفهمم‌خط‌سزارین‌منو‌نفهمیده‌بود

نازک‌شده‌ومایع‌جمع‌شده.الکی‌توخلاصه‌پرونده‌نوشته‌بود‌چسبندگی‌‌..که‌رفع‌کردم.من‌بعدبهوش‌اومدن‌خوب‌خوب‌بودم.یعنی‌عالی‌بودم.اصلا‌دردنداشتم.فکرکنم‌فقط‌نگاه‌کرده‌بود.

اماباسونوداپلر‌مشکلم‌مشخص‌شد.‌باسونوهیسترو‌قطعی‌شد‌که

بایدبا‌ لاپرا‌ ترمیم‌داده‌بشه

عزیزم‌سونوهیسترو‌اصلا‌سخت‌نیس بسیارراحت‌هس؟چراترجیح‌دادی‌‌هیستروسکوپی‌بشی؟

منم هیستروسکوپی رو ترجیح میدم چون سونو هیسترو بدون بیهوشیه، من کلا میترسم از اسپوکلوم و حالم خیلی بد میشه

ولی هیستروسکوپی بیهوش میشم و چیزی نمیفهمم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
@naps   سلام عزیزم، خوبی؟ تو فکرت بودم، دکتر گفته بود استراحت کنی، بعدش رفتی سونو؟ مشکلت حل ...

سلام عزیزم

ممنونم تو خوبی؟

چهارشنبه هفته دیگه سونو دارم الان 22 عفته ست استراحتم و هنوز  مشکلم حل نشده و هماتوم دارم