2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
لطف داری گلم، الان خودم یکم کم طاقت شدم، تا امروز خوب بودم ولی از غروب که یهو درد پریودی گرفتم یکم ب ...

نگران نباش عزیزم.من حدود۴۸ساعت از انتقالم گذشته بود که لک بینی قهوه ای داشتم.یجوردیگه بخوام بگم روزسوم انتقالم.بعداز اون هم مثل شما درد دل و ...بجز تهوع. از انتقالم به این طرف همش تکرر ادرار دارم

من هم آ اس آ دارم هم آنوکساپارین. ممنونم گلم

اصلا غصه نخوریاااااا، من دو دفعه تا وسط سیکل رفتم روز سیزدهم بخاطر لکه بینی کنسل شد انتقالم، یکم ناراحت شدم اما از ته دلم به حکمت خدا ایمان داشتم، واسه همین اصلا غصه نخوردم، گفتم به وقتش همه چیز خوب و عالی درست میشه، تا خدا نخواد یه برگ از درخت نمیفته گلم، پس اصلااااااا غصه نخور، بجاش فکر کن که قراره آماده تر از قبل ادامه بدی و خدا رو شکر که قبل انتقال ضعف رحمت پیدا میشه 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش عزیزم.من حدود۴۸ساعت از انتقالم گذشته بود که لک بینی قهوه ای داشتم.یجوردیگه بخوام بگم روزس ...

ان شاالله که خیره عزیزم توکل بر خدا 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
راست‌میگی...چراحالا‌بایداینقدر‌بگذره؟ به‌شماگفتن‌واقعیت‌بگو؟ یعنی‌برامن‌نمیشه.. میدونی‌‌رویان‌تاچ ...

آره عزيزم پزشک تریاژ کارت واکسن رو میخواست چون تا شش آذر فقط دو دوز زده بودم بعد گفتم کارت همرام نیست گفت پس واقعیت رو بگو زدی یا نه دور سوم رو گفتم نزدم عزيزم اگر میزدم حتنا اطلاع میدادم که قانع شد برگه تریاژمو امضا کرد 

اطلاع ندارم عزيزم 

حالا غصه نخور رفتی حتنا بگو که واکسن زدی 

اصلا غصه نخوریاااااا، من دو دفعه تا وسط سیکل رفتم روز سیزدهم بخاطر لکه بینی کنسل شد انتقالم، یکم نار ...

قربونت عزیزم ممنونم.

اره واقعا همین طوره. مطمئنم هر چی که هس خیره. یکم سختیش ب خاطر اینه که یک ساله منتظرم و هر بار سر انتقال ی مشکل جدید پیدا میشه. توکل ب خدا ان شاالله خدا صبرشم میده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اخه ۱۵ ماه قبل ک به الان ربطی نداره دختر اینا ۶هفته ایی هستن طبیعی باردار شدین چرا من دیدم دوقلوها ب ...

ممنون عزیزم

راستی سونو سید جوادین خوب هست کارش؟؟

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 

سلام دوستای عزیزم ..شما همتون برام مثل خواهر میمونین وقتی یکی از شما مثبت میشه از ته دلم براتون خوشحال میشم و وقتی یکی منفی میشه بخدا قلبم ناراحت میشه یعنی فکر میکنم خودم منفی شدم...تو این شب خیلی عزیز برای همتون دعا میکنم برای مامانایی که باردارن سالم زایمان کنن بچه اشونو بغل کنن و برای دوستانی که منتظرن هم تا سال بعد این موقع یا بچه شون بغلشون باشه یا تو رحمشون جاشو محکم کرده باشن🙏🙏🙏🙏دوستان عزیزم من فردا پانکچر دارم و شوهرم هم قراره عمل تسه بشه دعا کنین هم فولیکول های من خوب باشه هم همسرم تو نمونه اش اسپرم داشته باشه ..هر دومون محتاج دعاییم تو شهر غریب هم هستیم خلاصه اومدم این جا التماس دعا کنم بخدا به دعای از ته دل شما بیشتر از هرکسی اعتماد دارم ..قربونتون برم خیلی محتاج دعام فردا برامون روز سرنوشت سازی😭😭🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام دوستای عزیزم من امروز رفتم سونو پنج هفته و سه روز بودم دوتا ساک بارداری به همرا کیسه زرده ها ...

وایی مبارکت باشه عزیزم خیلی خوشحال شدم انشاالله دوقلوهات رو سالم بگیری بغلت😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
ممنونم از دعای قشنگت امیدوارم خدا بهم رحم کنه از بس طول کشید ۶ساله منتظرم دیگه تصور حامله شدن برام غ ...

قربونت برم برای خدا غیر ممکن نداره امیدت از دست نده ..خدا ما رو این جوری امتحان می‌کنه ببین من چهار بار میکرو منفی داشتم ولی بازم چشمام خیره به دستش .. انشاءالله خدا برات معجزه می‌کنه عزیزم

شوره‌جان‌دکترم‌مشایخی‌هس من‌بایدپانچربشم.فرداپریودبشم‌.شنبه‌‌بایدبرم بعدپانچر‌انتقال‌ندارم.اول‌بای ...

شاید  سیکلت با ال دی باشه خودش یک ماه فاصلس

خدایا شکرت

سلام دوستان

من مهر  ۲ ماهم بود با ای وی اف باردار شدم سقط کردم دیگه کورتاژ اینا نشدم خداروشکر

بعد رفتم سونو هیسترو گفتن یه حالت فیبروم داری وسط رحم دکتر گفت با هیسترکتومی برات برمیدارم بعد یه کیستم داشتم یه ماه بهم قسط hdداد خوردم دفعه بعد گفت اب شده همه چی عمل نمیخوای

کسی تا حالا بوده اینجوری

ماه بعد انتقال دارم میترسم اون فیبروم باعث نشه دوباره بچم سقط شه؟؟

بچه ها من امشب یبوست فوق شدید گرفتم

خیلی ببخشید با روغن زیتون و الو هم برطرف نشد

مجبور شدم زور بزنم دوسه بار

خیلی بهم فشار اومد😭😭😭😭اسیبی به جنینام نمیرسه

تروخدا اگر کسی تجربه ای داره بگه

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩