2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047209 بازدید | 684581 پست
، تو مرکزی که من میرم ضخامت از ۶/۸ به بالا رو انتقال میدن، میگن مهم اینه که ضخامت منظم و سه خطی باشه ...

ممنون گلم، لطف کردی عزیزم، ان شاالله زودی خبر مادر شدنتو بشنویم 🌹🙏⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم مثل شما هایپر شدم و یبوست شدید داشتم، انجیر خشک خیس کن صبح ناشتا اول یه لیوان آب جوشیده ول ...

خیلی ممنونم دوست مهربونم واقعا لطف کردی برام انقدر دقیق نوشتی   انشاله خبر یارداریتو زوده زود بشنوم عزیزم 

ای جانم خدا براشون حفظ کنه، ممنونم عزیزم الان یکم امیدم بیشتر شد 😘 شما هم آی وی اف کردین؟

ایشالله حتما مثبتی،🥰🥰فعلا که آندومترم نمیاد بالا برم انتقال

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خدا بهمون رحم کنه..آش نخورده و دهن سوخته همه هورمون که تزریق کردم و بدوبدو  آخرش هیچی سه انتقال ...

انشاالله ما هم یه روزی نتیجه میگیریم خدا بزرگه گلم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ببین شاید دوتا بوده و یکیشون نتونسته لانه گزینی کنه برای همین دوبرابر نشده، شما داروهاتو ادامه بده& ...

سلام جونم تو خوبی چه خبرا چیکارا میکنی ایران هستی

انشاالله برو درمان و شروع کن من دلم روشنه ایندفعه همه چی خوب پیش میره برات

امروز دکترم گفته تکرار کنم بتارو اگه دوبرابر نشد باید برم سونو

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام جونم تو خوبی چه خبرا چیکارا میکنی ایران هستی انشاالله برو درمان و شروع کن من دلم روشنه ایندفعه ...

مرسی فدات شم، منم خوبم 

نه ایران نیستم، به خودم استراحت دادم یک کم… ببینیم خدا چی میخواد

انشالله میره بالا ، بیادتم عزیزم 💗🙏🏻

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خیلی ممنونم دوست مهربونم واقعا لطف کردی برام انقدر دقیق نوشتی    انشاله خبر یارداریتو زود ...

دوستمون همچی رو گفته مولتی ویتامین ها رو تو برنامه بزار و پیاده روی روزانه داشته باش. ان شالله بار اول نتیجه میگیری

خدایا شکرت
خوب چرا میگی منفی شدی؟ ۲۵ مثبته وقتی رنج آزمایشگاه ۱۰ هست انشالله عالی میره بالا

مرسی عزیزم به دعای همتون نیاز دارم ایشالا خودتم به زودی نتیجه میگیری

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام به همگی  منم چند روز پیش پانکچر شدم و با میکرو 12جنین فریز کردم الان دو ماهه دیگه انتقالم ...

سلام عزیزم خوش اومدی از الان حسابی بخودت برس گرمی بخور پیاده روی روزانه داشته باش مکمل و ویتامین بخور هر شب بجز روزای تخمک گذاری و پریودی شکمتو باروغن سیاهدانه چرب کن استرسم نداشته نباش ایشالا با اولین انتقالت مثبت میشی

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
بچه ها سلام من امروز رفتم سونو گفت 6 هفته و دوروز هستم.صدای قلبش رو من نشنیدم اما رو خطی که تو مانیت ...

عزیزم خیلی خیلی مبارکت باشه

واقعا بهت تبریک میگم افرین به این اراده

ان شالله خدا نینیت رو برات حفظ کنه صحیح و سالم بیاد تو بغلت🥰🥰