2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
بگو خدادرد و داده درمووونم داده طرف سرطان داره نره دنبال درمانش که خدابخواد خوب میشه؟

نمیدونم والله هرچی میگم حرف حرفه خودشه میگه اکه خدا بخواد کار به ایمنیو اینچیزا نداره والله منم دیگه دیونه شدم از اصرار زیاد حالاتمام حرفای که مردمو میزنن چه کنم این انتظار لعنتی تموم شدنی نیست

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام خانما توروخدا اگه میدونید بگید من الان بهتره چکار کنم کل دیشبو از پا درد نتونستم بخوابم گاهی حا ...

عزیزم اولا چرا انقد استرس داری خیلی برات بده بعدشم ممکنه کسی همه علایم کرونا رو داشته باشه ولی کرونا نباشه. اگه تب نداری نگران نباش علامتی که تو همه سویه هاش هست تبه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم من کلیه درد گرفتم طبیعیه بنظرت؟ شما نداشتی؟ 

طبیعیه گلم بخاطر حجم آب زیادیه که استفاده می‌کنی منم همینطوری بودم، دستشویی که می کنم دیگه از درد کلیه ناله میکردم، اگه تا دو روز دیگه کم کم بهتر نشدی برو دکتر عزیزم

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام من دوباره سیکلم کنسل شد.

روز ده رحم قشنگ سه خطی بود ولی الان افتضاح شده اکوژن گفت .

دوباره نوشت برا هیستروسکوپی😭

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام من دوباره سیکلم کنسل شد. روز ده رحم قشنگ سه خطی بود ولی الان افتضاح شده اکوژن گفت . دوباره نو ...

ای خدا منم همین مشکل رو دارم 

چرا اینجوری میشه😭

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ای خدا منم همین مشکل رو دارم  چرا اینجوری میشه😭

😭😭😭😭

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم نمیخوام بترسی ولی حواست باشه خیلی از بچه هایی مه مامانشون این پودرها رو مصرف میکنند رفلاکس شدی ...

مرسی عزیزدلم.حتما.

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم خوبی  امشب تو فکرت بودم می خواستم تگت کنم نام کاربریتو یادم نبود😍😍😍 اره عزیزم ا ...

ایشالا به سلامتی کوچولوتو بغل کنی😍اینجا همه طبیعی باید زایمان کنند مگر اینکه تشخیص بدن مشکل خاصی هست وباید سزارین بشن. منم طبیعی زایمان میکنم و معمولا تو هفته ۴۰ به بعد اتفاق میفته بندرت از اطرافیان شنیدم ۳۹ هفته زایمان طبیعی داشتن. 

و خدایی که در این نزدیکیست
ایشالا به سلامتی کوچولوتو بغل کنی😍اینجا همه طبیعی باید زایمان کنند مگر اینکه تشخیص بدن مشکل خاصی هس ...

ان شاالله بسلامتی زایمان کنی و گل دخترتو بغل کنی😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام من دوباره سیکلم کنسل شد. روز ده رحم قشنگ سه خطی بود ولی الان افتضاح شده اکوژن گفت . دوباره نو ...

متاسفم اخه اونبار بعد هیسترو اینطوری شدی دکتر خوبی برات هیسترو کرد؟ میدونم سیکل کنسل بشه چه حس بدی داره. ان شالله پاداش صبرت رو خیلی شیرین بگیری 

خدایا شکرت

منم از اول درگیر یبوست هستم استراحت مطلق هم بدتر کرد وضعیتو با الو و انجیر هم جواب نمیداد لاکسی ژل میخوردم دکتر گفت اشکال نداره بخور قبلش نمی تونستم شیر بخورم الان حالت تهوع بهتر شد شیر سرد میخورم خیلی خوبه. همه اینا رو با هم بنظرم باید بخورین. کیوی هم خوبه من بخاطر قند نمی تونم زیادمیوه مصرف کنم و آب زیاد بعضی وقت ها گریم در می اومد ولی باز اب میخوردم

خدایا شکرت

امواج گوشی و وای فای ضرر داره؟ ثابت شده است؟ من همسرم محل کارش کنارپست های فشار قوی بود  رویان گفت ربطی نداره لایو دکتر اطرج گفت تاثیر داره. 

الان برای امواج هم موندم ضرر داره یا فقط حدس و گمانه

خدایا شکرت