2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047310 بازدید | 684587 پست
مصطفایی قبل انتقال چند تا آزمایش هورمونی گرفت  دفعه پیش آمپول داد ایندفعه فقط یدونه شیاف واژ ...

منم بااون دکترم.ازمنم کلی آزمایش گرفتن ۷میلیون فقط پول آزمایش هام شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من ۲۵ هفته و ۳ روزم از صبح درد پریودی دارم میاد و میره و حس گرفتگی شکم دارم طبیعبه؟

@berenjak    

@nilda71    

@شوره    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
منم بااون دکترم.ازمنم کلی آزمایش گرفتن ۷میلیون فقط پول آزمایش هام شد

وای چقد زیاد شد براتون ازمایشا !دفعه اولتون بود انتقال دادین؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
آلا عزیزم برام دعا کن خیلی ناراحتم...  

امروز سر نماز ب یادت بودم عزیزم. تو رو خدا ناراحت نباش قربونت برم.  رنج ازمایشگاه چند بود؟ 

ب فال نیک بگیر ان شاالله پس فردا بالا تر میره. نگران نباش همین جا بودن بچه ها ک بتای اول شون پایین بوده ولی مشکلی پیش نیومده.

برا ارامش دلت صد تا صلوات میفرستم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وای چقد زیاد شد براتون ازمایشا !دفعه اولتون بود انتقال دادین؟

اره اونجا دفعه اولم بودانتقال میدادم.قبلا جای دیگه انجام دادم ک منفی شد ایشاالا این سری مثبت بشم بخداخسته شدم.البته اصلاامیدندارم علائم هام ناپدیدشدن

بچه ها من یهو درد شدید تو دو تا پهلوم اومد بعدم درد تو واژن. همچنان خفیف هستن هر دو. اینا از چیه؟ نکنه عفونتی چیزی گرفتم؟ اخه ترشحو سوزش و خارشم ندارم. نگرانم کرده دردش. هنوز 3-4 تا از ال دی مونده فک نکنم پریود بشم ازون باشه نه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها جواب آزمایشم آومد لب مرزه ۲۰/۴ خیلی ناراحتم میشه راهنماییم کنید بچه ها رویان گفت تکرار کس ...

رنجش چند بود ازمایشگاه؟ عزیزم حتما همون ازمایشگاه تکرار کن ایشالا میره بالا خوشحال باش نصف راه و اومدی دیگه❤️❤️😍

امروز سر نماز ب یادت بودم عزیزم. تو رو خدا ناراحت نباش قربونت برم.  رنج ازمایشگاه چند بود؟  ...

ای قربون تو برم 

مرسی عزیزم 

پیامتو برا مامانم خوندم اشکش درومد... 

ایشاالله قسمت همه بشه قسمت منم بشه

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...