2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
پس کیانا جون اگه بی بی چکت درست نشون داده باشه از الان بهت تبریک میگم مامان شدی رفت!!!!! ایشالله فردا از اینم پررنگ تر میشه و روز آزتم یه بتای تپل مپل در انتظارته!!!!! الهی با مدد معمولا از ۹ تا ۱۲ رو من شنیدم برا آندو میگن خوبه!!!! زیاد فکرت رو درگیر این چیزا نکن.... چون دکترت واسه کنترل همین فاکتورا هستش دیگه!!!! عزیزم ایشالله این انتقال آخرین انتقالت بوده که این آخرین اولین قدم برای مادرشدنته و به زودی با یه بتای تپل و بعدشم تالاپ تولوپ دو تا وروجک شیطون خبر مادر شدنت رو بهمون میدی.... خدایا این دیگه هفتمین خان بوده ها!!!!! دیگه خودت یه نظری به حال دوستمون بکن!!!! میدونم که تو بخوایی نشد نداره پس خواهشا براش بخواه!!!! مام جون ۲-۳ روز حداقلشه اما بعضی وقتا بیشترم میشه!!!! مثلا من تو میکروی اول ۳ روز بعد بود و تو دومی یکم بیشتر طول کشید!!!! دیبا جون منم هنگ کردم اما طفلک مونیکا جون بدشانسی آورده.... در ضمن به نشیمنگاهت کلی خندیدم.... خدایا این نشیمنگاه دیبا جون براش نشیمنگاه نشد لااقل دلش تا نه ماه اتاق نشیمن وروجکاش بشه و بعدشم ایشالله تو خونه گرم و نرمشون یه عمر زندگی پر از شادی و شیطنت داشته باشن!!!! واسه تو که کاری نداره!!!!! مام که جزء تو امیدی نداریم.... پس ناامیدمون نکن!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانما.من فردا میخام برم دکتر واسه چکاپ.میخام سونو بشم.ک اوضاع تخمدونام بدونم.که وضع پلی کیستکش چطوریه.میخام بهش بگم ازمایش هورمونی هم برام بنویسه.با ازمایش ویتامینd دیگه چی بهش بگم برام بنویسه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان مهربونم اگه مایل باشین ختم سوره یاسین بزاریم و هدیه کنیم به حضرت ام البنین مادر حضرت ابوالفضل علیه السلام. هر روز به نیت یکی خونده بشه تا چهل روز. البته با اجازه آنا جون امیدوارم همه کسانی که منتظر بچه هستند خداوند لطفشو شامل حالشون کنه و تا آخر امسال مادر بشن 1-Negar به نیت مامان شدنش 2-تورک آنا به نیت مامان شدنش 3-دیبا جون به نیت مامان شدنش 4-کیانا 66 به نیت مامان شدنش 5- انتظار به نیت مامان شدنش 6- نسیم به نیت مامان شدنش 7- مونیکا به نیت مامان شدنش 8- ماری به نیت مامان شدنش 9- منتظر معجزه به نیت مامان شدنش 10- rozea به نیت مامان شدنش 11- tanrim به نیت مامان شدنش 12- شایلی به نیت مامان شدنش 13- مام به نیت مامان شدنش 14- سپیده بانو به نیت مامان شدنش 15-قنقلی به نیت مامان شدنش 16- 22 رز به نیت مامان شدنش 17- آلاله به نیت مامان شدنش 18- رز سفید به نیت مامان شدنش 19- ستایش به نیت مامان شدنش 20- بهار به نیت مامان شدنش 21- نازی به نیت مامان شدنش 22-ati به نیت مامان شدنش 23- شاپری به نیت مامان شدنش 24- کیمیا به نیت مامان شدنش 25- maman arash& ava به نیت مامان شدنش 26- آزاده هستم به نیت مامان شدنش 27- رویا. به نیت مامان شدنش 28- فوزی به نیت مامان شدنش 29-آسا به نیت مامان شدنش 30- leila به نیت مامان شدنش 31- شاینا به نیت مامان شدنش 32- 33-
الهی یا مدد اینو از صفحه ۶ برات گذاشتم!!!!! برای آمپول فیلگراستیم هستش!!!! بسارا: 110 هزار تومن مارک سوئیسی از داروخونه 29 فروردین. الهی یا مدد من اینو برات صفحه قبل گذاشته بودم احتمالا ندیدیش!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مونیکا جون طرازی خودشم برا همسرت دارو میده.... اگه به خاطر دارو نگرانی اون خودش تجویز میکنه!!!!
مونیکا جون چیزی که من در مورد جنتی میدونم اینه که اصلا به دارو درمانی اعتقادی نداره و من از همینش خوشم اومد الکی شما رو مسخره یه سری دارو نمیکنه شوهر من سه سال مثل عروسک خیمه شب بازی دارویی نبود که پویان بهش نداده باشه ... اما خب تاثیری نداشت که نداشت روزی هم که به جنتی گفتم به همسرم دارو نمیدید گفت نه من همین جور موندم اما خب همینکه وجدان داشت کافی بود برام تاکید جنتی به کیسه آب یخه که اونم الان میبینی برای هممون تاثیر داشته انشالله که شما هم دلت با هر دکتری بود و ادامه دادی جواب خیر بگیری
سلام اجیا دوباره باامید رفتم و ناراحت وبابغض برگشتم...... همه چیز خوب بود اندومترم 9بود روز هشت پریود....... گفتن برم نامه جنین شناس بگیرم کاش نمیرفتم.... رفتم گفت 3تاجنین 8سلولی کیفیتBروبه C.....ازدرون داغون شدم البته قبلش میدونسم اوضاعش خوب نیست ولی ناراحت شدم.... گفت بهت امید نمیدم ولی کسایی هم بودن حامله شدن ولی چون ضعیف بوده جنین چن وقت بعدش سقط شده..... اجیا الان دیگه داغون ترازقبلم چون این آخرین بسته من بود امیدی هم نیست ک باز پانکچر شم و جنین خوب تشکیل شه..... جنین شناس گفت واقعا حیفه همه تخمکات ازبین رفت و میره.... ...... لطفا برام دعا کنید محتاجم وملتمس دعاهاتون کاش میشد یکی این درده دلمو اروم کنه
بلاخره اونی ک باید میاد و... 
راستی سه شنبه انتقال دارم ساعت هفت ونیم بایذاونجا باشم و قراره ازجمله یدونه پروژسترون بزنم چرا یدونه گفت؟؟؟ سری قبل گفته بود دوتا تویه سرنگ
بلاخره اونی ک باید میاد و... 
انا و دیبا جان ممنون از راهنماییهاتون آنا جون میخواستم قبل از اینکه د. طرازی شروع کنه برای همسرم اقدام کنیم چون پروسه تاثیر روی اسپرم از نظر زمانی بیشتر از دوره های میکرو طول میکشه اگه اشکال نداره میشه بپرسم همسرای شما چی مصرف می کنن؟
خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
رز عزیزم خیلی ناراحت شدم اما از صمیم قلبم از خدا میخام که حاجتتو بده و نا امیدت نکنه عزیزم اگه خدا بخاد میگیره و 120سال صحیح وسلامت زندگی میکنه الکی به خودت استرس نده و فکرای خوب بکن من امشب حتمن بیادت زیارت عاشورا میخونم امیدوارم که بحق طفل شش ماهه امام حسین با همین انتقال مامان بشی
دیبا جون برا همسر منم رو بحث خنک نگه داشتن تاکید کرد و چون طرازی برا همسرم دارو نوشته بود گفت همونا کافیه فقط ویتامین ای رو گفت چون همسرم کبد چرب داره دیگه نخوره.... ال کارنتینم گفت این دز که قرصا دارن به درد نمیخوره و خوردنش الکیه و بخوایی نتیجه بده باید شربتش رو بگیری.... نهایتا تجویز نکرد و فقط گفت خنک نگه داشتن و خوردن سبزی و میوه جات تازه خودش خیلی کمک میکنه....قبل خوابم تاکید کرد دو سه تا میوه تازه بخوره.... این سری طرازی باز میخواست ال کارنتین بنویسه حرف امیرجنتیو بهش گفتم اونم شربتش رو براش نوشت که داروخونه شربتش رو نداشت یه قرص جویدنی داد که دزش با شربته یکی بود.... در کل منم باهات موافقم.... همسر من تقریبا یه سال بیشتر این داروهارو میخوره اما خنک کردن بیشتر موثر بوده تا این همه دارو!!!!! شبی یه استکان عرق کاسنیم من شنیدم خوبه!!!! اما بازم فکر کنم سالمترین درمان همون خنک نگه داشتنه!!!!! رز جون عزیزم خودت میدونی که خدا بخواد نشد نداره!!!!! مگه من که هر دو بار بهترین جنینارو انتقال دادم نتیجه گرفتم!!!!! درسته کیفیت جنین مهمه اما خدا بخواد نشد نداره!!!! پس توکلت به خدا باشه!!!! ایشالله که مادرشدنت با مصلحتت یکی باشه!!!! در مورد پروژسترون احتمالا بر اساس آزات داده!!!! مطمئن باش بر اساس نیازت تجویز میکنه!!!! شایدم بعد انتقال میخواد بیشترش کنه!!!! اتفاقا هر چقدر کمتر باشه بهتره!!!!