2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684662 پست
وای من برای اولین بار بعد از 5سال به شدت مشتاق پری هستم که زود بیاد و سیکلم رو شروع کنم...همیشه میگفتم تو رو خدا نیا الان میگم زود بیا..
خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
دوستای گلم که طبعتون مثل من سرده بعد انتقال سعی کنین اعتدال رو رعایت کنین..... منظور از نخوردن گرمیجات فقط گرمیجاتی هست که باعث باز شدن و خونریزی.... مثلا ادویه جات زیاد.... زعفرون... گل گاوزبون و .... سعی کنین ادویه جات غذاتون خیلی زیاد نباشه و اگه طبع غذایی سرده با کمی زنجفیل و یکم زردچوبه سردیشو بگیرین اما زیاده روی نکنین.... اما خوردن غذاها و میوه جات و ... با طبع گرم خوبم هست براتون.... اما به هیچ وجه شما که طبعتون سرده رو نیارین به سمت غذاهای با طبع سرد.... اگه مثلا یه میوه با طبع سرد خوردین کنارش یه میوه با طبع گرمم بخورین اما سعی کنین سردیجات کمتر بخورین.... خرمام بخورین خوبه فقط زیاده روی نکنین و یه دفعه ده بیست تا خرما نذارین جلوتون بخورین.... اعتدال!!! در کنارش حذف گرمیجاتی که تو دوران بارداری میگن خوب نیست! اونارو نخورین.... دارچین، گل گاو زبون، زعفرون، جوشونده ها و .... خصوصا با طبع گرم!!!! در مور فیلگراستیم فکر کنم سویسی تهیه کرده بودن.... عزیزم تو صفحه اول این کلمه رو سرچ کن ببین کیا استفاده کردن!!!! در مورد هزینه ها اگه اشتباه نکنم صفحه ۶ نوشتم.... با بیمه هم میدن!!!!! دوستای گلم بقیه سوالا و پستارم میام با حوصله میخونم!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در مورد قیمتش باید حتما تایید بشه و فرم می دن که می بری دکترت پر می کنه و از اسناد پزشکی یه سری مدارک بهت می دن و بعد می بری برات تایید می کنه من اگه اشتباه نکنم 122 تومن گرفتم باز اگه درست گفته باشم
ممنون بچه ها الان سوسیس اش نیست و هلندی دادن بهم....منم گفتم حالا از هیچی بهتره داشته باشم فعلا تا ببینم چی میشه.. هلال احمر و 13 آبان فقط هلندی داره , 29 فروردین هم ترکیه ای داره...چکار کنم ؟؟ببینم میتونم پیدا کنم شما ها سوییسی از کجا خریدید؟؟البته زمان خیلی مهمه ...در هر مقطعی از زمان یک دارو وارد کشور میشه ..
شاینا جون عزیزم نیازی نیست نسخه ها رو دستکاری میکنی!!!! همین ویتامین دی کافیه!!!! لاله سرخ اتفاقا پیش روماتولوژ رفتم.... التهاب دارن اما گفت چون میخوایی باردار بشی نمیتونم بهت دارو بدم اما در حدی نیست که خیلی مشکل ساز باشه!!!! گفت بعد زایمانت میتونی بیایی درمانت رو دنبال کنی!!! در ضمن بهم گفت نرمی غضرفم دارم و خلاصه بعدش میرم ایشالله درمان میکنم!!! والا من فقط امیر جنتی رو میشناسم!!!! ازشم راضی بودم!!!! الهی یا مدد عزیزن ایشالله انتقال پر برکتی داشته باشی و به زودی خبر مامان شدنت رو بدی!!!! مونیکا جون واقعا شاخ در آوردم چرا اینطوری شده!!!! تصورشم برام ممکن نیست امیرجنتی اینطوری رفتار کرده باشه!!!! احتمالا از دنده چپش بلند شده بوده!!!! چی بگم!!!! متاسفم که باهاتون اینجوری رفتار کرده!!!! و اما در مورد پریودم..... تغییراتی که این سری داشتم!!!! اولا که فقط چند ساعتی لک بینی داشتم بعدش خونریزی شروع شد که قرمز و رنگ روشن بود... البته توشون لخته بود اما در کل مثل قبل سیاه و قهوه ای نبود.... کاملا قرمز روشن بود.... چیزی که سالها بود ندیده بودم!!!! در ضمن بدون درد شروع شد در حالی که قبل تا بخواد شروع بشه جونم بالا میومد.... اولش اصلا درد نداشت.... اما بعدش یکم درد داشتم و بعدش بیشتر شد اما نه در حد دردای همیشگی!!!! احتمالا کسایی که دردای معمولی پریودی دارن دردشون تا این حد بوده!!!! درد داشتم اما نیازی به مسکن نشد!!!! اما خونریزیم خیلی زیاد بود.... عملا تو یه روز یه بسته نوار بهداشتی استفاده کردم.... الانم خونریزیم زیاده!!!! فکر کنم تو کل پریودام انقدر خونریزی نداشتم.... خصوصا این اواخر که بعد میکرو ها خیلی حجم خونریزیام کم شده بود.... خلاصه اینم از نتیجه لاپراسکوپیم.... در ضمن روز قبل شروع پریود با پادمهر در مورد دردام صحبت کردم و پرسیدم درد خواهم داشت؟ گفت ضایعات برداشته شده اما التهابات زمان میبرن رفع بشن.... گفت احتمالا ۲-۳ سیکل درد خواهی داشت!!!! توکل به خدا!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
الهی یا مدد اینو از صفحه ۶ برات گذاشتم!!!!! برای آمپول فیلگراستیم هستش!!!! بسارا: 110 هزار تومن مارک سوئیسی از داروخونه 29 فروردین. مام عزیز من میکرو نکرده بودم.... اولین پریود بعد لاپراهیستروسکوپیم بود..... با ده روز تاخیر پریودی!!!! اما وقتی میکرو کردم بعد قطع پروژسترونا معمولا بعد 3-4-5 روز پری میومد.... تا ده روزم جا داره اما بیشتر شد باید به دکترت بگی!!!!!
سلام صب بخیر.من شیطان وسوسه م کرد ب ب زدم روز یازدهم انتقالم.نه زیاد امیدوارم کرد نه نا امید. به زور چراغ هود یه هاله خیلی کم رنگ کم رنگ پیدا کردم که دلخوشم کرد و از طرفی به ذوقمم نشد.منتظر نظرات با منطقتون هستم تاثیر امپول میتونه باشه؟
اینم حاصل زندگی زناشویی من: دوبار بارداری خارج از رحمی.... 😞 برداشتن یکی از لوله هام....😞 بارداری سوم با ای وی اف منتها👇 سقط دخترم تو هفته ی بیست بارداری، علت سندروم داون دخترم😞 توروخدا دیگه ازمن نپرسین باردارم یا نه! بچه دارم یا نه! ندارم، والله ندارم😩😩😩
منای عزیز راجع به هتل های نزدیک ابن سینا پرسیده بودی، خواستم بگم من در میکروی قبلی ام‌چون از شهرستان میومدیم خیلی پرس و جو کردیم......حاصلش این شد که : در همون خیابان شریعتی که ابن سینا هم اونجاست یک هتل هست اما هزینه اش بالاست، حول و‌حوش شبی ۴۰۰ بود!!!!!که خب طبیعتا ما منصرف شدیم و اونجا نرفتیم!! خود مرکز ابن سینا با چند تا هتل و مسافرخانه قرارداد داره که به مراجعه کنندگان ابن سینا تخفیف میدن....ما لیست این هتل ها رو از روابط عمومی ابن سینا کرفتیم......یک لیست کامل از آدرس اونها و قیمت شون هستش که از رنج کم داره تا زیاد، بسته به امکاناتش...... زنگ زدیم و پرسیدیم اتاق دارند یا نه و بعد هم یک آژانس گرفتیم و رفتیم....هرچند با مترو هم میشد چون آدرس ها سرراست بود...... امیدوارم توضیحاتم به دردت بخوره خانمی......لیست هتل ها رو از روابط عمومی ابن سینا بگیری همونجا هم راهنمایی ات میکنند.
بی خوابی چند دلیل دارد: یا درد داری ....یا درد داری....... یا درد داری..... یا.....
مونیکا جونم تعجب کردم از طرز برخورد یعنی بعید بود ازش شما مطبش رفتی؟؟؟؟ ما هر سری بیمارستان عرفان ویزیت شدیم باهاش بسیار با حوصله اونقدر توضیح میداد که کلافه میشدم بعدم همش امید انرژی مثبت الهی بگردم اینم از شانس تو بوده امیدوارم بهترینا برات پیش بیاددددد د بچه ها اااااااا منم دیروز یک سوم آمپول دیفرلین زدم تزریقش خیلی راحت بود اما امان از دو ساعت بعدش این باسن مبارک ما دودی داشت دردی داشت که دیگه این باسن واسه ما نشیمنگاه نمیشه نمیشه 😄😄😄😄😄😄 توکل بر خدا جمعه شب هم اچ دی هام تموم میشه و در انتظار پری میمانیم خیلی برام دعا کنید منتظر خبر مادر شدن همتون هستم بوسسسسس التماس دعااااا
کیانا جون عزیزم تاثیر کدوم آمپول؟ اگه بعد انتقال هاش سی جی داشتی احتمال داره اثر اون باشه اما بقیه آمپولایی که داری تاثیری رو بتا نداره!!!!! عزیزم پس به سلامتی ایشالله مامانی!!!!
نه گلم هاش سی جی نداشتم ولی قبل پانکچر داشتم ولی بعد انتقال نه نداشتم
اینم حاصل زندگی زناشویی من: دوبار بارداری خارج از رحمی.... 😞 برداشتن یکی از لوله هام....😞 بارداری سوم با ای وی اف منتها👇 سقط دخترم تو هفته ی بیست بارداری، علت سندروم داون دخترم😞 توروخدا دیگه ازمن نپرسین باردارم یا نه! بچه دارم یا نه! ندارم، والله ندارم😩😩😩