2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
میگیرم با دو انگشت اما خیلی سفت و سخت نه چرا انقدر تاکیدی میگی علتش چیه ؟ اگه نگیریم چی میشه ؟ بعد ب ...

برای اینکه کامل زیرجلد تزریق شه عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
ابشالله به خیر و خوشی باشه برات.منم دیروز رفتم آخرین سونو رو ۴۰هفته رو زده۲۱دی اما حالا باید برم شنب ...

ایشالله به سلامتی به دنیا بیاری پسر خوشگلتو، احتمالا 10 روز میاد جلو میشه 11 دی، پناه بر خدا دیگه چیزی نمونده

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیلدا جان شما بلدی این سوالمو 

من معذرت میخوام آناشید عزیزم، ناخوش بودم نیومدم تاپیک، اون اضافه کلا تو تمام پن خودکاریا هست حتی انسولینی که من میزنم، که اگه تو هر تزریق مقداری دارو هدر رفت شما کم نیاری

عزیزم انشالله که زایمان راحتی داشته باشی و صحیح و سالم بیاد بغلت از این دردام راحت میشی

مرسی ندای عزیزم،همچنین شما قربونت برم

سلام نیلدا جون خوبی؟ دیابتت درچه حاله؟ هنوز انسولین میزنی؟

سلام عزیزدلم، شما خوبی؟ 

دیابتم خداروشکر با انسولین نرمال شده، بله باید بزنم فکر کنم حتی 1 هفته بعد زایمانم باید بزنم 

نیلدا جون ان شاءالله به سلامتی همه مونو دعا کن عزیزم ...منم اندومتریوز تخمدان دارم الان گاهی درد میک ...

والا برای من تو لگنمه گفته اگه بتونم برش میدارم اما تا باز نکنه نمیتونه تصمیم بگیره، تو تخمدان که متاسفانه کاریش نمیتونه بکنه چون ذخیره ات از بین میره بخواد دست بزنه، شما بعد زایمان همش تحت نظر باش که فقط بزرگ نشه

اگه بچه فشار بیاره به تخمدانت قطعا درد داری، الان یاسمین جون که دوقلو داره خوب چون فشار روش بیشتره گاهی وقتا درد داره متاسفانه 

سلام عزیزدلم، شما خوبی؟  دیابتم خداروشکر با انسولین نرمال شده، بله باید بزنم فکر کنم حتی 1 هفت ...

خداروشکر

من قندم با رژیم نیومده پایین

ناشتا 106 

دکتر میخواست انسولین بده شوهرم سرخود گفته قرص بدین انسولین ندین و اینا

الان میبینیم قرص متفورمین از جفت رد میشه

انسولین رد نمیشه؟

تواینهارومیگی من ناخوداگاه اشکام سرازیرمیشن😭😭😭بمیرم واسه مادرم تاسال پیش همین دردا رو داشت شدیدتر ...

قربونت برم نگو اینجوری ناراحت میشم ازین که ناراحتت کردم ببخش

الهی زودی مامان بشی مهربونم،

عزیزدلی توفداتشم, واقعا چه سخت که اندومتریوز سخت میگیره بهت خداکمکتکنه عزیزدلم

بخدا دیروز داشتم دعا میکردم ناخوداگاه اومدی تو ذهنمیهو پیامتو تو تاپیک دیدم گفتم خدایا خودت به دلم انداختی خودتم زودی بهش یه نینی خوشگل بده

خداروشکر من قندم با رژیم نیومده پایین ناشتا 106  دکتر میخواست انسولین بده شوهرم سرخود گفته ق ...

والا انسولین و خوب خود بدنم تولید میکنه اگه ضرر داشت که بدن تولید نمیکرد برای ما متاسفانه تولید نمیشه مجبوریم تزریق کنیم، ولی 2 تا از دخترخاله هام تو بارداری متفورمین میخوردن فکر نمیکنم ضرری واسه جنین داشته باشه

مال منم با رژیم پایین نمیومد تازه اولاش به انسولینم مقاوم بود الان حدودا 2 هفته اس که نرمال شده با انسولین، خیلی بده لعنتی

سلام دوستای مهربونم 

من دیشب به خاطر دردای شدیدم بستری شدم بیمارستان

متاسفانه مسکن تزریقی هم آرومم نمیکنه و اگه تا ظهر آروم نشه قراره سزارینم کنن برام دعا کنید

از دیشب بخدا دارم واسه تک تک منتظرا دعا میکنم

همتونو جداگونه یاد کردم اگه قابل باشم، 

الهی مامانامونم به سلامتی نینیاشونو به دنیا بیارن

برای منم دعا کنید

من معذرت میخوام آناشید عزیزم، ناخوش بودم نیومدم تاپیک، اون اضافه کلا تو تمام پن خودکاریا هست حتی انس ...

مرسی گلم  ،ناخوش چرا بهتری الان 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام دوستای مهربونم  من دیشب به خاطر دردای شدیدم بستری شدم بیمارستان متاسفانه مسکن تزریقی هم ...

اخی عزیزممم به سلامتی  زایمان کنی انشاالله  خدا پشت و پناه خودتو و نی نی  باشه انشاالله 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم