2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
اره عزیزم من الان ده هفتمه  دور ناف زدم نه دردی نداره فقط بعدش واسه من جاش گلوله شد و میخارید ...

خداتودلیتو برات نگه داره من روش نوشته زیر جلدی ولی دکتر اشاره ای نکرد کجا بزنم منم همون دور ناف میزنم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
سلامت باشی مامان خانوم. الهی آمین انشالله خدا خودش بهترینا رو برامون رقم بزنه❤❤❤

انشالا عزیز دلم🤲🤲🤲🤲

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربون ذوقتون برم،بخدا پیاماتونو میخونم شرمنده میشم اصلا نمیدونم چی بگم که انقد بهم لطف و محبت دارید ...

ابشالله به خیر و خوشی باشه برات.منم دیروز رفتم آخرین سونو رو ۴۰هفته رو زده۲۱دی اما حالا باید برم شنبه دکترم ببینم کی تاریخ میده.ایشالله تک تکون به خیر و خوشی بچه هاتونو بغل کنید

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
بچه کلا بعد به دنیا اومدنش کاراش سخته ،همه بعد از به دنیا آوردن ناله میکنن اما ماهایی که قبل از به د ...

اره واقعا هم همینطوره ولی همینشم لذت داره و هزاربار باید شکر خدارو‌بجا اورد‌ با همه سختیاش

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم دو تاشون شیر خودتو میخورن؟؟؟ هزار ماشالا کلی زندگی کن باهاشون و سعی کن لذت ببری بعدا اینا برا ...

اره عزیزم هم شیرخشک هم شیر خودم. مگه میشه لذت نبرد ولی خب بی خوابی و‌ خستگی گاهی بی حوصلگی میاره برای ادم. باورت میشه من هنوز صبحانه نخوردم😐😂😂😂بزودی قسمت خودت میشه😂

خداياشكرت....❤️ 
منون خداروشکر منم خوبم. ولی تایادمیادهفت خوان قبل انتقال واسترس ضخامت دست ودلم میلرزه.  ای جون ...

عزیزم انشالله که خیره فداتشم توکلت به خدا باشه. شوهرم ساعت ۹ میره ۱۰ شب میاد اگر خیلی گیر کنم زنگ میزنم بیاد ولی خب اونم‌مغازه داره نمیتونه ببنده یا به شاگرد بسپاره 

خداياشكرت....❤️ 
اره عزیزم هم شیرخشک هم شیر خودم. مگه میشه لذت نبرد ولی خب بی خوابی و‌ خستگی گاهی بی حوصلگی میاره برا ...

قربونت برم عزیزم 

خدایا شکر برای بچه های قشنگت 🤲🤲🤲

خدا حافظشون باشه ۰۰۰

خیلی باید مامان فرز و زرنگی باشی واقعا توانایی میخواد دوقلویی 

خدا خودش هواتون و داشته باشه عزیزم😘😘

ابشالله به خیر و خوشی باشه برات.منم دیروز رفتم آخرین سونو رو ۴۰هفته رو زده۲۱دی اما حالا باید برم شنب ...

بسلامتی عزیزم 

تو رو خدا موقع زایمان من و دعا کن

قربونت برم عزیزم  خدایا شکر برای بچه های قشنگت 🤲🤲🤲 خدا حافظشون باشه ۰۰۰ خیلی باید مامان ف ...

زنده باشی مهربونم خدا نی نی نازتو حفظ کنه الهی بسلامتی بغلش کنی فندوقتو😘😘😘🥰🥰🥰

خداياشكرت....❤️ 

سلام بچه ها خوبید؟

تروخدا جواب بدید هر کس میدونه❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ا

ایا کلسترول بالا روی نتیجه انتقال تاثیر داره؟

اصلا فاکتور مهمی هست؟اگر هست چرا چک نمیکنن قبل انتقال مثل تیرویید و د۳؟؟؟

من کلسترولم ۳۰۰ و انتقالم بیست روز دیگه است

چیکار کنم پایین بیاد؟؟

نکنه انتقالم رو منفی کنه؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
سلام بچه ها خوبید؟ تروخدا جواب بدید هر کس میدونه❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ا ایا کلسترول بالا روی نتیجه انتقال ...

زیاد تاثیر نداره اگه دارو واسش نمیخوری این مدت چربی خوردن رو کم کن ورزش کن سرخ کردنی نخور میاد پایین

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
زنده باشی مهربونم خدا نی نی نازتو حفظ کنه الهی بسلامتی بغلش کنی فندوقتو😘😘😘🥰🥰🥰

فدات عزیزم الهی آمین

خانما میشه راهنمایی کنید من کلا این دوروز بی چک هام منفی بوده ۱۱ انتقال هستم برم ازمایش یا بزارم ۱۴ ...

عزیزم روز ۱۲ هم بری آز نشون میده 

توکل بخدا نگران نباش