2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
آخه من ذخیره ام پایینه میخواستم اگه خدا بخواد برای بچه دوم هم جنین فریز کنم

عزیزم منم ذخیرم پایینه با قوتیرین سیکل ممکن و بالاترین دز ده تخمک داشتم....

روزی ۵ مریونال و ۲ فوستیون.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها یه چیزی فکرمو مشغول کرده ، امیدوارم درست نباشه من فکر میکنم بعضی ، بعضی ، بعضی از پزشکای عزی ...

عزیزم نظرت میتونه درست باشه......

تو خیلی از زمینه ها اینطوریه.....

معمولا کسی که مبتدی تره دقیقتره......

نمونش همین تزریق پروژستروناست که همسرم برام انجام میداد....

با اینکه اولین تزریقش بود اما انقدر با ملاحظه تزریق میکرد  که از صد تا تزریقاتی حاذق بهتر تزریق میکرد......

میشه همینو تعمیم داد......

نمیدونم غرور کاذبه یا راحت طلبی یا هر چیز دیگه ای.......

به نظر میاد همچین چیزی در موردی که گفتی در مورد خیلی از دکترایی که وجدان کاریو کنار گذاشتن مصداق داشته باشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من دیروز پیش دکتر رزاقی ویزیت شدم بهم 40 تا مریونال داد گفت از روز سوم قاعدگی روزی 5 تا پودر با سه تا آب مخلوط کن تزریق کن و یه آمپول دیگه داد.

الان که نگاه به پودرهای مریونال کردم مثه یه ذره پنبه بود خراب نشدن ؟ مثه پودر نبود واسه همین ترسیدم

دوستان به نظرتون خیلی زیاد نیستن روزی 5 تا ؟ 

ممنون میشم راهنماییم کنید

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)

سلام ب همگی خانوماا...امروز ۶ صبح رفتم بیمارستان تقریبا ساعت ۸ دکتر برام انتقال داد خیلی راحت و خوب بود من ک از اول تا تموم بشه با دکتر داشتم میخندیدم ۳ تا تپل مپلی برام انتقال دادن ...فقط ی چیزی من دو ساعت بعد از انتقال خیلی دستشویی داشتم رفتم تخلیه  حالا ب نظرتون مشکلی ک نداره؟؟راسی تا ساعت ۱۲ هم بیمارستان بودیم..بعد ک اومدیم خونه نهار خوردیم تا ساعت ۴.۵ خوابیدم🙋‍ الان هم میخوام نشاسته با آب بخورم ..بخورم ب نظرتون؟؟

سلام ب همگی خانما...امروز ۶ صبح رفتم بیمارستان تقریبا ساعت ۸ دکتر برام انتقال داد خیلی راحت و خوب بو ...

سلام دریا دل جان انشالله به سلامتی تا 12 روز دیگه آزمایش مثبت دستته شما از الان مامان شدی 

پیش کدوم دکتر میری ؟ آخه منم قراره میکرو کنم 

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
سلام دوستان من دیروز پیش دکتر رزاقی ویزیت شدم بهم 40 تا مریونال داد گفت از روز سوم قاعدگی روزی 5 تا ...

عزیزم تاریخ مصرفشو نگاه کن ، در مورد زیاد و کمش هم خودت رو با هیچکس مقایسه نکن چون هر کسی شرایط خودشو داره مهم اینه که نتیجه دلخواه رو به دست بیاری که ایشالله همینطور خواهد بود.

لیلا جونم سلام عزیزم ممنون ک ب یادم بودی..امروز خیلی دعا کردم ۳ بار دعای توسل خوندم و آرزو کردم برای ...

سلام بهار خانوم شیطون ، به سلامتی عزیزم، ایشالله  با خبر بتای تپل مپل   

عزیزم نگران دستشویی رفتنت نباش، بعد از نیم ساعت دیگه اشکالی نداره بری دستشویی.

QUOTE=48152612]سلام دوستان من دیروز پیش دکتر رزاقی ویزیت شدم بهم 40 تا مریونال داد گفت از روز سوم قاعدگی روزی 5 تا ...[/QUOTE]

عزیزم نه نگران نباش زیاد نیستن......

حتما لازم داشتی تجویز کرده......

منم ۵ تا مریونال و ۲ تا فوستیمون داشتم.....

بیشتر از مال تو بوده عزیزم.....

نگران پودرام نباش خراب نشدن......

فقط اگه خودت تزریق میکنی آب رو داخل پودر کرد،تکون نده بذار روی میزی چیزی و به حالت دایره ای بچرخونش آروم خودش سریع حل میشه....

سلام ب همگی خانوماا...امروز ۶ صبح رفتم بیمارستان تقریبا ساعت ۸ دکتر برام انتقال داد خیلی راحت و خوب ...

عزیزم دو ساعت عالیم بوده.....

برا نشاسته هم اگه مستعد یبوستی نخور....

سه قلوهای شیطونتم مبارکت باشه عزیزم.....

قطمشون مبارک.....

سلام بهار خانوم شیطون ، به سلامتی عزیزم، ایشالله  با خبر بتای تپل مپل     عزیزم نگر ...

انشالله ب زودی ای خدااااااااااا من خبر مادرشدن دوستای گلم مخصوصا لیلای عزیزم بشنوم  مرسی خانومی💖

مرسی آنا جون ..یبوست ک اره مستعدش هستم..مرسی عزیزم💖

پس نخوری بهتره......

به ریسکش نمیارزه.....