2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تاریخ مصرفشو نگاه کن ، در مورد زیاد و کمش هم خودت رو با هیچکس مقایسه نکن چون هر کسی شرایط خودش ...

تاریخ مصرفش نگذشته من چون دیدم پودرس سفت شده بود ترسیدم .ممنونم خانمی 

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
QUOTE=48152612]سلام دوستان من دیروز پیش دکتر رزاقی ویزیت شدم بهم 40 تا مریونال داد گفت از روز سوم قا ...

ممنونم خانمی خیلی لطف کردی .

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
سلام ب همگی خانوماا...امروز ۶ صبح رفتم بیمارستان تقریبا ساعت ۸ دکتر برام انتقال داد خیلی راحت و خوب ...

سلام بهار جون... مباركت باشه عزيز دلم... الهي كه با خبر بتاي عاليت خوشحالترمون كني.... منم امروز روز ششم انتقالم بود...

آنا جون میشه نظرت رو درمورد وضعیت فولیکول هام بگی؟ توی این پست توضیح دادم

عزیزم دیدم خوب بود با وجود ذخیرت......

بیشترم میشه نگران نباش......

معمولا موقع شمردن بزرگارو میشمرن.....

بقیه هم فرصت دارن رشد میکنن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بهار جون... مباركت باشه عزيز دلم... الهي كه با خبر بتاي عاليت خوشحالترمون كني.... منم امروز روز ...

سلام ب روی ماهت مامان آینده😍مرسی گلم....انشالله ک شما بیای با ی بتای خوشگل خوشحالمون کنی  

راسی سی دی فرایند ای وی اف بهم دادن وااااای خیلی لذت داشت دیدنش 😍😍قربون خدا برم خیلی خوبی خدااااا ...

هورا هورا هورا، چه عالی بهار جان، به امید یه بتای تپل مپل. ایشالا جواب مثبت شدنت رو بیای بگی جشن بگیریم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام بهار جون... مباركت باشه عزيز دلم... الهي كه با خبر بتاي عاليت خوشحالترمون كني.... منم امروز روز ...

ایشالا همین روزا بیای خبر مامان شدنت رو بدی عزیزم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
کمپوت گلابی کمپوت آناناس و مربای به..نظرت در مورد اینا آناجون؟؟و سبزی خوردن؟؟🤔

عزیزم آناناسو برا بعضیا خوب نیست من گلابی و به رو تقریبا فکر منم برا اکثریت خوبه......

سبزی خوردن شاید برای روزای اول اذیتت کنه و نفخ کنی اما کلا سبزی خوردن خوبه.......

روزای اول فکر کنم همون انجیر و گلابی و آلو بخارا خوبه.....

ترکیبی بخور که انجیر گرمیه و آلو سردی هکو خنثی کنن و مشکلی بوجود نیاد......

گلابیم که معتدله.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راسی سی دی فرایند ای وی اف بهم دادن وااااای خیلی لذت داشت دیدنش 😍😍قربون خدا برم خیلی خوبی خدااااا ...

آره با حاله آبان این کارش قشنگه ذوق میکنی با دیدن پروسه لقاح و گرفتن اسپرمهای فراری و......

آره با حاله آبان این کارش قشنگه ذوق میکنی با دیدن پروسه لقاح و گرفتن اسپرمهای فراری و......

دوستای گلم من چند روزی مهمون دارم اما بازم سعی میکنم بهتون سر بزنم اگه دیر به دیر آنلاین شدم از الان عذرخواهی میکنم......

عزیزم دیدم خوب بود با وجود ذخیرت...... بیشترم میشه نگران نباش...... معمولا موقع شمردن بزرگارو میشم ...

آنای عزیز یه دنیااا ازت ممنونم

اینکه گفتی موقع شمردن فقط بزرگارو میشمرن خیییلی امیدوارم کرد