2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به دوستان عزیزم..امیدوارم اول همیشه شاد و سلامت باشید و بعد هم به آرزوهای خوبتون برسید..آمین ...

سلام گلم .حتما با دکتر رضا نصر ویزیت بشو.چند باری که رفتم بیمارستان بهمن خیلی از مریض ها ازش راضی بودن.جالبه  دکتر ژیلا عابدی رو هم تو زمینه ی نازایی خیلی قبول داشتن در صورتی که من اصلا اسم ایشون رو نشنیده بودم.خانم و اقایی اومده بودن اونجا البته با ۲قلو هاشون برای تشکر از دکتر عابدی میگفت بیش از ۱۰ بار انتقال داشته ولی خدا رو شکر با خانم دکتر نتیجه گرفته بود.تمام تلاشت رو بکن ویزیت شدن با دکترها که ضرر نداره حداقل بعدا پشیمون نمیشی.انشالله حتما نتیجه میگیری

عزیزم هیسترو برا افراد خاصی نیست فقط شانس لانه گزینیو بالا میبره...... عزیزم هیسترو معمولا با بیهوش ...

ممنونم بابت پاسخت عزیزم.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
باران بهاری: میگم فاکتور کیفیت تخمک تو خون چیه؟

بارانبهاری ، خیلی ناراحت شدم ، امیدوارم بزودی با یه نتیجه مثبت حسابی دلت شاد بشه.

فاکتوری برای تشخیص کیفیت تخمک وجود نداره، فقط زمانی میشه تشخیص داد کیفیت تخمک خوبِ یا نه که بعد از پانکچر شستشو کامل بدند و خوبی میکرو این هستش که بعد از شستشو چون اسپرم رو خودشون داخل تخمک تزریق میکنن لایه تخمک رو هم کنار میزنن بنابراین میتونن بگن تخمک کیفیت داره یا نه، یه سری عوامل رو برای کیفیت تخمک در نظر میگیرن ، سن زن، ذخیره تخمدان ، میزان هورمون اف اس اچ ، ولی باز هم نمیتونن صد در صد در مورد تخمک نظر بدند تا زیر میکروسکوپ بررسی نکنن.

تو که تخمکت لقاح پیدا کرد پس کیفیت داشته وگرنه جنین نداشتی.

منتظر رحمت جان، زیارت قبول، ایشالله بزودی حاجت روا میشی.   

پرپر جون ، منم ال دی میخوردم هر از گاهی این دردارو داشتم دکتر من که میگه طبیعی، ایشالله زودتر تموم شی این کوفتی، من که پریود شدم انگار دوباره متولد شدم، احساس سبکی کردم واقعا، خیلیییییییییییییی دعات قشنگ بود ، ایشالله ، آمین هممون مادر میشیم.  

دریا جون کجایی؟ بیا یه خبر از خودت بده شیطون   

ببخشید گفتم پستا رو زیاد نکنم همه رو تو یه جا نوشتم.

انا جون کیفیت تخمک که متوجه بشن تخمک های با کیفید دارم برای لقاح منظورمه

عزیزم برا کیفیتشون من تستی نمیدونم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون من امروز ۸ سیکل بودم و رفتم سونو دوتا فولیکول ۱۳ و ۸ سمت چپم داشتم دوتا فولیکول ۱۰ هم س ...

عزیزم فعلا فرصت داری.....

ضمنا کیفیت مهمتر از تعداده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها یه چیزی فکرمو مشغول کرده ، امیدوارم درست نباشه

من فکر میکنم بعضی ، بعضی ، بعضی از پزشکای عزیز، وقتی چند سال از سابقه شون میگذره و رزومه کاری پر باری درست میکنن و خب قاعدتا معروف میشن دیگه سعی میکنن خودشون درگیر نکنن و میرن سراغ موردای ساده ، مثلا کسایی که یکم مشکل اسپرم دارن و خلاصه موارد ساده، و بقیه رو از سرشون باز میکنن، چون میگن تلاشمو کردم، به جایی که خواستم رسیدم ، شهرت هم که دارم چرا به خودم سخت بگیرم پروژه آسون برمیدارم.

یه زمانایی دکترایی که اصلا معروف نیستن میبینی خیلی حاذق تر هستند بهتر کار میکنن بیشتر رسیدگی میکنن، این نظر من بود ، خیلی پیش اومده که دیدم، حتی تو مریضی مامانم، برای خودم. 

لیلا جون میشه جواب من رو هم بدی؟؟؟

چشم عزیزم، در خدمتم ، ببین عزیزم برای روز 8 سیکلت نتیجه بدی نیست، با توجه به اینکه ذخیره ات هم میگی زیاد نیست، ادامه بده داروهاتو بیشتر هم میشه، تازه شروع کردی، همونطور که آنا جون هم گفتن واقعا واقعا کیفیت مهمتر از کمیت، دوست خوبمون efsibi ذخیره خیلی کمی داشت و تخمک و جنین زیادی هم نداشت ولی خداروشکر باردار شد .

راستی بارانبهاری، برای اینکه کیفیت تخمک رو بهتر کنی ، میتونی آب فراوون بخوری ، هر روز پیاده روی کنی یا یه ورزش دیگه ، و هر شب ماساژ بدی، اینکار باعث میشه هم به تخمدانت خونرسانی بشه، هم خوردن آب بدن رو پاکسازی میکنه.