2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
دوستای خوبم سلام، bhipجان تبریک میگم دوباره، بتاتون عالیه، بقیه دوستانی هم ک تازه انتقال دادن براشون ...

خیلیییی خیلییی مبارکت باشه عزیزم انشاله که به سلامتی بگذرونی بارداریتو دوقلوهاتو بغل بگیری عزیزم😍😍🍼🍼🍼

خدایا...شکرت😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونتون برم دوستای خوبم، از خدا میخوام دامن همه منتظرا خصوصا دوستای این تایپیک ب زودی زود سبز بشه،الهی آمین

راستی چند دقیقه پیش اینجا زمین لرزه شد منم تا حیاط دوییدم خیلی هم ترسیدم فک کنید من با این وضعیت کمر درد و لک بینی و یکم دل درد، خدا خودش بخیر بگذرونه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
دوستای خوبم سلام، bhipجان تبریک میگم دوباره، بتاتون عالیه، بقیه دوستانی هم ک تازه انتقال دادن براشون ...

ستايش جون مباركه ، خيلي خيلي خوشحال شدم احتمالا چند قلو داري خانمي ، به خاطر خونريزي هم نگران نباش و فقط استراحت كن خانمي .

ببخشید میگم روز انتقال رو روز اول حساب میکنیم یا فرداش رو، روز اول میگید؟ 

حساب میشه، هر ۲۴ساعت بع انتقال یک روزه،مثلا از ۱۰صبح ک انتقال داشتی تا فردا ۱۰صبح یکروز میشه

ستايش جون مباركه ، خيلي خيلي خوشحال شدم احتمالا چند قلو داري خانمي ، به خاطر خونريزي هم نگران نباش و ...

ممنونم عزیزم، انشالله شما هم پرنسس نازتو سالم بغل بگیری😍😚😚

ستاااااایش جونم، مبارکت باشه، خیلییییی خیلیییی برات خوشحالم، ایشالله که بزودی نگرانیات برطرف میشه ، ...

😚😚😚 فدات لیلای عزیزم، ان شالله ب زودی قسمت خودت و بقیه دوستان

سلاااااام به مامان سبحان گلی آینده و دخمل طلااااای الان🌸🌼🌹😍😚😚😚واسه  نی نی طلاااا خواستم ...

ممنونم آتريسا جون ، من هم واقعا با شادي تك تك دوستان شاد ميشم و با ناراحتيشون ناراحت ، خيلي برام جالب بود من كه قيافه شما رو نميشناسم حتي توي خواب هم خود شما رو نديدم فقط قشنگ يادمه كه توي خواب متوجه شدم كه شما دنبال مراحل پانكچر هستيد و من دائم اين موضوع توي ذهنم بود كه خدا رو شكر امروز اربعينه و من ميتونم براي آتريسا جون دعا كنم ، مطمئنم كه شما و همه دوستان بالاخره طعم شيرين مادر شدن رو ميچشيد . 😘😘😘😘