2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
اخی عزیزم منم باراولم یک جنین ضعیف تشکیل شد...  کلی داروتقویتی خوردم وگونال پرگورییس زدم 4تاتش ...

خودت پیشنهاد دادی  گونال بزنی یا دکتر گفت ؟ تو چرا دفعه اول یه دونه بود علتشو‌گفتن یا نه ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خودت پیشنهاد دادی  گونال بزنی یا دکتر گفت ؟ تو چرا دفعه اول یه دونه بود علتشو‌گفتن یا نه ؟  ...

چون اصلا اهمیت نداده بودن وهیچ تقویتی یاداروی خوب نخورده بودم وخودشم مرکزاموزشی بودتومشهد. 

اینبارخودم پیشنهاد دادم ودکترهم گفت اره خوبه خارجی اترش بیشتره. تودکترت کیه؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخی عزیزم منم باراولم یک جنین ضعیف تشکیل شد...  کلی داروتقویتی خوردم وگونال پرگورییس زدم 4تاتش ...

راستی چند ماه تقویتی خوردی ؟ چیا بودن ؟ گونال رو راحت تونستی پیدا کنی ؟

چون اصلا اهمیت نداده بودن وهیچ تقویتی یاداروی خوب نخورده بودم وخودشم مرکزاموزشی بودتومشهد.  ای ...

من. دکترم دانایی بود بیمارستان بین المللی میرفتم 

راستی چند ماه تقویتی خوردی ؟ چیا بودن ؟ گونال رو راحت تونستی پیدا کنی ؟

اره الان که موجوده بازار گونال, من ازتهران وبزور پیداکردم سایت هست مکالماتم, باچه بدبختی شوهرم راضی کردم رفت خریدباهواپیمااوردش😢

مکمل هام:اوابوست, ردکیوتن, فرتیل اید زنانه,اسیدفولیک وقرص د3وامگا3 روبمدت3ماه خوردم

چون اصلا اهمیت نداده بودن وهیچ تقویتی یاداروی خوب نخورده بودم وخودشم مرکزاموزشی بودتومشهد.  ای ...

اره داروی خارجی بهتره اما پیدا نمیشه که هم‌اینکه میگن ممکنه تاریخ گذشته باشه ،اخه بدبختی ای وی افی ها اینه که هم استرس درد خودشونو‌ میکشن هم درد پیدا نشدن دارو ،مندهمین سینال اف ایرانی رو‌هم با هزار مکافات پیدا کردم 

اره داروی خارجی بهتره اما پیدا نمیشه که هم‌اینکه میگن ممکنه تاریخ گذشته باشه ،اخه بدبختی ای وی افی ه ...

نه بابا من خودم ازتبریز داروخونه پرسیدم تازه بودش گونال وپرگوریس هم که هستش کلا من موقعی که میخریدم سال پیش دونه ایش186تومن بود الان نمیدونم... بایدچندتایی خرید

نه بابا من خودم ازتبریز داروخونه پرسیدم تازه بودش گونال وپرگوریس هم که هستش کلا من موقعی که میخریدم ...

این گونال که میگی رو‌دور ناف میزدی ؟

وایی من شنیدم که انگاری فردپول پرستی هستش.  این حمدی خیلی خوب ودلسوز هستن قیمتاهم به نسبت خوبه

اره درست شنیدی نشسته اونجا فقط داره تجارت میکنه انگار اصلا دکتر نیست ،دکتری که پول زیاد بگیره به مریض اهمیت بده خوب اشکال نداره حقشه ولی این اصلا اهمیت نمیده ،اینقدر تعریفش کردن منم رفتم اما اصلا تجربه خوبی نداشتم‌باهاش شاید اگرم خوب بوده قبلا بوده الان شورش دراومده