2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045913 بازدید | 684488 پست
سلام به روی ماهت انشالله که همه چی خوبه فردا یادت نره خبربدی بهم ها عزیزم اره واقعا راست میگی خیلی ...

حتما خبر میدم

استرس بی استرس 

داری مامان میشی نباید استرس داشته باشی😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خب شکمت رو مثل سزارین باز کردن یا درحد دوسه تا سوراخ؟

نه مثل سزارین

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد عمل دیگه لخته نداری؟منم منظم بودم فقط بعد عمل لاپاراسکوپی نامنظم شدم از سه روز تاخیر شروع شده تا ...

نه رو پریودام تاثیر خاصی نداشت

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سارا جون ایشالا نی نی رو به سلامتی میبینی و همه چیزش عالی هست، منم ۱۰ روز دیگه نوبت دارم برم و ببینم ...

مرسی عزیزدلم😍😍😍

ان شاالله همه چی عالیه و نی نی هامونو سالم بغل میکنیم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها من سونو بودم الان. روز ۱۰ ضخامتم ۶ بود. خییلی پایینه. چیکار کنم بالا بره؟ هر روز پیاده روی می کنم. آب زیاد میخورم و...

البته دکتر گف احتمالا ب خاطر اتینیل استرادیول هس . گف حتما استرادیول والرات پیدا کنم. 

تو رو خدا دعا کنیین تا پنج شنبه بالا بره ب ۸ برسه. اگه نرسه گف کنسل می کنیم

بچه ها من سونو بودم الان. روز ۱۰ ضخامتم ۶ بود. خییلی پایینه. چیکار کنم بالا بره؟ هر روز پیاده روی می ...

انشاالله بالامیره عزیزم بسپاردست خدا هرچی خیروصلاحت همون بشه چراازاول همون استرادیول بهت نداد؟

منتظرخبرتم عزیزدلممم

مهربون جون ۶ بود ضخامتم گف پنجشنبه برم اگه بالا رفت ک هیچ بالا نره کنسل میکنن  

انشاالله بالامیره عزیزم بسپاردست خدا هرچی خیروصلاحت همون بشه چراازاول همون استرادیول بهت نداد؟

ممنون گلم .ان شاالله با دعاهای شما.

دکتر استرادیول والرات نوشته بود داروخونه نداشت ب جاش اینو داد. چون اونجا هم تایید کردن گرفتم . وگرنه میرفتم بیرون میگشتم از جای دیگه پیدا می کردم. حالا خداروشکر امروز داشتن  استرادیول والرات رو

@دلارام   عزیز یعنی میخوای دوباره ازاول شروع کنی؟ جنین داری؟ فکرکنم شماتهران میرفتی؟

برا بچه بعدی میخوام. رویان میرفتم 

دیگه جنین ندارم . با وجود یه بچه سخته رفت و آمد به تهران. تصمیم گرفتیم برا بعدی ها همین اهواز خودمون اقدام کنیم. 

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
مهربون جون ۶ بود ضخامتم گف پنجشنبه برم اگه بالا رفت ک هیچ بالا نره کنسل میکنن    

عزیزم آب هویج هم برای ضخامت خوبه و لوبیا سبز آبپز، حتما روزانه بخور، اگه استرادیول ایرانی گیرت نیومد حتما خارجیشو بخر، تا ضخامتت بالاتر بره، الان خارجیش گیر میاد.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

دوستای گلم جنسیت بچه کی دقیق مشخص میشه ؟؟؟؟؟؟ 

یعنی کی دقیق بری سونو جنسیت قطعیه ؟؟؟؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍