2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
چه جالب عزیزم منم همون جا انتقال دادم ..دکتر شما کی بود؟؟

دکتر ثابت نداشتم. پانکچرم با دکتر موسی پور بود و انتقالم با دکتر حیدری. مخصوصا ک تازه رفته بودمو خیلی شناختی هم از دکترا نداشتم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام خوبی؟؟ شما مرکز میرفتین یا مطب دکتر حضرتی؟؟؟

مطب میرفتم ولی پانکچر و انتقالم اونجا بود

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لاپاراسکوپی کردی؟

نه دقیق یادم نیس فک کنم گفتن سالپنژکتومی شده. دقیق یادم نیس. فقط گف کل لوله رو برداشتن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دکتر ثابت نداشتم. پانکچرم با دکتر موسی پور بود و انتقالم با دکتر حیدری. مخصوصا ک تازه رفته بودمو خیل ...

موسی پور و تعریفشو اونجا شنیدم ولی دکتر آزادی رو هم خییلی میگن ولی حیف که آقاس

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
منم سپتوم دارم قراره عمل کنم

ان شاالله سبب خیر بشه برات

ازش راضی بودی؟؟؟من باهاش پانکچر شدم اما تعداد جنینم خیلی کم شد شما چند فولیکول داشتین ک چند تا جنین ...

اخلاقشو دوس دارم از10تا تخمک بود فک کنم 3تا جنین شد ولی اون به جنین شناس مربوط میشه دیگه ولی اگه این نگیره یدونه بلاست واسم مونده میخوام یه دکتر دیگه انتقال بده

شما هم قبل عمل پریود نامنظم بودی؟تو پریودت لخته دفع میکردی؟تو رابطه درد داشتی؟منم مشکل غلظت خونم دار ...

نه من قبل ازدواج نامنظم بودم ولی بعد ازدواج همیشه سر وقت پریود میشدم. ولی لخته رو اره همیشه داشتم. پریودامم خییییلی دردناک میشد

سلام عزیزم حالت خوبه .منم الان مرخص شدم گفتن پولیپ و ...ندارم ولی یه نمونه کورتاژ از اندومتر دادن ک ...

اره برا همه میدن. نگران نباش چیزی نیس

اخلاقشو دوس دارم از10تا تخمک بود فک کنم 3تا جنین شد ولی اون به جنین شناس مربوط میشه دیگه ولی اگه این ...

من هنوز انتفال ندادم منم ۱۵ تا تخمک داشتم فقط ۳ جنین شده برام

دی ماه یا بهمن انتقال میدم با حضرتی

چرا از انتقال حضرتی راضی نبودی؟؟

راستی خراش و چسب جنین اینا انجام داد برات؟؟؟

امسال میکوبم 
نه من قبل ازدواج نامنظم بودم ولی بعد ازدواج همیشه سر وقت پریود میشدم. ولی لخته رو اره همیشه داشتم. پ ...

بعد عمل دیگه لخته نداری؟منم منظم بودم فقط بعد عمل لاپاراسکوپی نامنظم شدم از سه روز تاخیر شروع شده تا دوماهه دوهفته تاخیر دارم به زور با امپول پروژسترون پریود میشم

من هنوز انتفال ندادم منم ۱۵ تا تخمک داشتم فقط ۳ جنین شده برام دی ماه یا بهمن انتقال میدم با حضرتی ...

نه هیچی نگف همونجوری انتقال داد قرار بود دوتا انتقال بدم که موقع انتقال جنین شناس گف یکیش مناسب انتقال نبود همون یدونه انتقال داد

من هنوز انتفال ندادم منم ۱۵ تا تخمک داشتم فقط ۳ جنین شده برام دی ماه یا بهمن انتقال میدم با حضرتی ...

آخه قبل انتقال هیچ آزمایشوچکاپی برام ننوشت آزمایشام مال یه سالپیشه 

نه هیچی نگف همونجوری انتقال داد قرار بود دوتا انتقال بدم که موقع انتقال جنین شناس گف یکیش مناسب انتق ...

من حس میکنم یکم خیلی ریلکس و بیخیال کارای خاصی نمیکنه ک نتیجه حتما مثبت بشه

نمیدونم

انشالله همین میگیره برات و ب زودی خبر بارداریتو میدی

راستی برا انتقال چند ماه دارو خوردی؟؟یه دوره ال هم خوردی قبل ماه انتقال؟؟؟

ببخش سوالام زیاد شد

امسال میکوبم