2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046066 بازدید | 684498 پست
عزیزم آب هویج هم برای ضخامت خوبه و لوبیا سبز آبپز، حتما روزانه بخور، اگه استرادیول ایرانی گیرت نیومد ...

دست گلت درد نکنه. عه نشنیده بودم اب هویج رو. 

نه خداروشکر پیدا شد. ب دکتر گفتم ضخامت من همیشه بالا بوده حتی حالت عادی. دفعه قبلی هم روز ده ضخامت ۱۰ بود. گف احتمال قوی از استرادیول بوده که تغییر ایجاد شده وگرنه مشکل خاصی نیس

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دست گلت درد نکنه. عه نشنیده بودم اب هویج رو.  نه خداروشکر پیدا شد. ب دکتر گفتم ضخامت من همیشه ...

فدات، اره یادمه قبلا گفتی ضخامتت همیشه خیلی راحت بالا می رفت، انشاءالله که با همین انتقال دامنت سبز شه عزیزم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمدونم کاغذی که جنین شناس دستم داد که تحول بدم توش نوشته بود جنین سه روزه انتقالم بلاست 

شاید جنینتون سه روزه ست اما برا انتقال نگه داشتن پنج روزه بشه که بلاست شه

بلاست یعنی پنج روزه 

@ماشالا   عزیزم بیا خبر از خودت و نی نی خوشگلمون بده😘😘😘

سلام تینا جونم رفتم سونو 

عدد ان تی ۱/۹ گفت 

طول سرویکس ۳۰ 

ضربان قلب ۱۷۰ 

هفته ام ۱۲ هفته تمام گفت 

گفت احتمال ۶۰ درصد هم پسره

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اتفاقا دکترم گفت زیر نظر تغذیه باش من تنبلی کردم فعلا نرفتم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️انشاءالله همگیمون صحیح وسلا ...

این تنها چیزیه که باید جدیش بگیری قربونت برم، انشالله واقعا

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
این تنها چیزیه که باید جدیش بگیری قربونت برم، انشالله واقعا

نیلدا جونم خوب شد اومدی عزیزم

امروز رفتم ان تی عددشو گفت ۱/۹  بنظرت این بالائه ؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزدلم خوبی نی نی خوبه؟ اره خداروشکر قربونت برم فردا انومالی دارم دعا کن برام

سارا جونم سلام عزیزم 

من امروز رفتم ان تی عددشو گفت ۱/۹ بنظرت این بالائه؟

سلامممم عزیزدلم خوبی؟ شنیدم دیابت بارداری گرفتی اصلا استرس نداشته باش طوری نیست منم واردسیکل شدم بر ...

سلام عزیزدلم، خوبی قربونت برم؟ چقد خوشحال شدم که این ماه انتقال میدی اینجا خیلیا با اخرین جنیناشون مامان شدن ایشالله توام صاحب دوقلوی ناز میشی

آره هم دیابت گرفتم هم خطر زایمان زودرس فعلا استراحت مطلق شدم و انسولینم میزنم تا این 5 هفته باقی مونده هم به خیر و خوشی ایشالله بگذره و گل پسرم و بغل کنم دلم آروم شه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نیلدا جونم خوب شد اومدی عزیزم امروز رفتم ان تی عددشو گفت ۱/۹  بنظرت این بالائه ؟

نه قربونت برم زیر 3 خوبه مال شما که زیر دو، من 1،4 بودم

@ماشالا     عزیزم سلام خوبی؟رفتی ان تی؟

سلام عزیزدلم آره رفتم 

عددشو گفت ۱/۹ نمیدونم چرا دل آشوبم همش

سرویکس ۳۰ 

ضربان قلب ۱۷۰

هفته ام ۱۲ هفته تمام

گفت احتمال ۶۰ درصد پسره 

من شنیده بودم زیر ۲ باید باشه همش میگفتم لبه مرزه نکنه مشکلی هست 

نی نیمم گفت احتمال ۶۰ درصد پسره 

حدست درست بود انگار