2777
2789

خداخواسته کاملا باردار شدم  الان بچم ۳ماهشه 

ترم آخر دانشگاهم هستم خونه ما ازمحله مادرم ۲ساعت راهه 

خلاصه  خونه پدری ام ۲تا اتاق ۹متر با کلی خرت وپرت داره ی دونه رو داداشم صاحب شده یدومه رو ابجیم 

منم ک بچه کوچیک دارم  باپدرمادرم توسالنی ک اندازه میدون فوتباله خوابیدیم 

خب ک چی مگه ماچقدر مهمون داریم بابام اومده پذیرایی رو خیلی بزرگ درست کرده ۲تا اتاق من بعنوان مهمون میام راحت نیستم  

این چه فرهنگیه ماداریم مهمونی ک ۱شب میاد سالی ۱بار اون راحت باشه اما بچه من ک میاد یا رن وشوهر  اتاق نداشته باشن 

کاش حال پذیرایی ۱۲متر بود ولی ۴تا اتاق بود  

خلاصه مجبور شدم‌ بخاطر دانشگاهم  بیام خونه مامانم بمونم 

یا اصلا مجردهم بودم همچین وضع مسخره ای بود حریم خصوصی نداشتیم بجاش حال پذیرایی اندازه میدون فوتبال 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خونه ی بابام اتاق پناسب نداره اصن نمیرم سالی ی بار ی شب عید دیدنی واقعا راحت نیستم

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
خدارو شکر کن ازدواج کردی خودت خونه داریبچه داریرییس خونه خودتی چیکار خونه بابا داری نصفه شبی

خب من بچم سینمو نمیگیره مجبورم بدوشم سینمو بعد میرم تو اتاق ابجیم اونم با ولی منت درو باز میکنه 

حالا مستاجرم ولی ۲ تا اتاقه خداروشکر 

چرا ؟چ مشکلی داره

خونه ب اون بزرگی یدونه اتاق داره اونم.اینقدر کوچیکه ک منوشوهرم جانمیشیم ی بچه ب زور جابشه تو پذیراییم روم نمیشه پیش بابامینابخوابم چون عادت دارم زیادی راحت بخوابم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
خونه ب اون بزرگی یدونه اتاق داره اونم.اینقدر کوچیکه ک منوشوهرم جانمیشیم ی بچه ب زور جابشه تو پذیرایی ...

وایی چقور مایید 

اینا چرا پذیرایی بزرگ درست میکنن 

یعنی مهمون رو ب بچشون ترجیح میدن 

وایی چقور مایید اینا چرا پذیرایی بزرگ درست میکنن یعنی مهمون رو ب بچشون ترجیح میدن

دقیقا.

1
5
10
15
20
25
30
35
40