2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست
این جواب منفیه نه ؟ 

عزیزم شما هم که مثل من سنت خیلی کمه  

متاسفانه منفیه

انتقال چندمت بود ؟چند تا جنین داشتی و داری؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
عزیزم شما هم که مثل من سنت خیلی کمه   متاسفانه منفیه انتقال چندمت بود ؟چند تا جنین داشتی و دا ...

دیگه جنین ندارم انتقال دومم بود 😭😭😭😭 شوهرمم گفته دیگه حق نداری اسم دکتر و بچه رو بیاری دلم داره میترکه 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه جنین ندارم انتقال دومم بود 😭😭😭😭 شوهرمم گفته دیگه حق نداری اسم دکتر و بچه رو بیاری دلم داره ...

الهی بگردم😢میدونم خیلی سخته منم هم سن شمام دوتا انتقال منفی داشتم

الان به زور وام دوباره قراره شروع کنم

توکلت بخدا باشه انشالله که شوهرت نرم شه و بری دنبال درمان باز

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
الهی بگردم😢میدونم خیلی سخته منم هم سن شمام دوتا انتقال منفی داشتم الان به زور وام دوباره قراره شرو ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بعید بدونم 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
مگه سری قبل با علیرضایی نبودی؟

نه هر دوبار با منتظری بودم! اشتباه کردم دفعه دوم حداقل باید میرفتم با تیم نصر امتحان میکردم 

تازه دیدم علیرضایی از قبل چند تا تحقیق و مقاله برای اندومتریوز داشته 

نه هر دوبار با منتظری بودم! اشتباه کردم دفعه دوم حداقل باید میرفتم با تیم نصر امتحان میکردم&nbs ...

آره حتما اینسری همین کارو کن برو با نصر حتی انتقالت هم میتونی با نصر انجام بدی چون احتمالا بهت آمپول بده و بدونه پریود انتقال بدی پس راحت میتونی با خودش انتقال بدی. انشالله اینسری با نصر یا علیرضایی.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آره حتما اینسری همین کارو کن برو با نصر حتی انتقالت هم میتونی با نصر انجام بدی چون احتمالا بهت آمپول ...

فدات مهربونم آره اگر برم علیرضایی حتما با نصر انتقال میدم

یادته یه خانمه بود به اسم سمر با علیرضایی منفی شد میخواست دفعه بعدی با نصر انتقال بده دیگه نیومد تاپیک نه؟ 

فدات مهربونم آره اگر برم علیرضایی حتما با نصر انتقال میدم یادته یه خانمه بود به اسم سمر با علیرضایی ...

❤. نه سمر دیگه نیومد چند بارم تگش کردم ولی نیومد کاش می اومد میگفت چیکار کرده. نگران نباش هر چندتا جنین شد همونا رو انتقال بده. الان مهگل با نصر انتقال داد و مثبت شد. فکر کنم کاربر سپیده هم مام بوده. 

❤. نه سمر دیگه نیومد چند بارم تگش کردم ولی نیومد کاش می اومد میگفت چیکار کرده. نگران نباش هر چندتا ج ...

آره کاش میمومد انشالا که مثبت شده شاید دیگه نیومده استرس نگیره. درسته سپیده و خوبی جون که دوقلو داره هم با علیرضایی بودن. ببین مثل خودمی حافظه ات عالیه 😉😘

آره کاش میمومد انشالا که مثبت شده شاید دیگه نیومده استرس نگیره. درسته سپیده و خوبی جون که دوقلو داره ...

انشالله. عزیزمی 😍😍😍 اینقد تحقیق میکردم همه رو توی ذهنم میسپردم. راستی یه کاربر ملکه زیبایی هم هست جدید اومده اینگاری اونم مام بود فکر کنم با علیرضایی الانم شکر خدا دوقلو داره. انشالله به حق علی خدا بهت دوقلو بده‌. همسرت از بیضه اسپرم ازش گرفتن یا نمونه داد؟ اینبار آمپول میکرورلین بگیر خیلی خوبه آخه یادمه دفعه قبل گفتی هر ماه پریود شدی