2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
من بعد 4بار میکرو و 12بار انتقال جنین ناموفق تازه متوجه شدن مشکل ایمنی دارم دوماه قرص داده دکترم بعد ...

سمين جون شرح خالت رو خوندم، عزيزم اين كه يكي از يسي دي ماركرها چند واحد بالا يا پايين باشه كه مشكل ايمني محسوب نميشه؟! واقعا دكترت گفت مشكل داري؟! 

البته یادم رفت بگم که قبل از انتقال یه ازمایش اول صبح خودشون میگیرن که توش همه چیز نرمال بود فقط گلب ...

خوب بالا بودن گلبولهای سفید میتونه نشونه حالت تهاجمی باشه........

البته قطعا نمیشه چیزی گفت اما جای بررسی داره......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستاي عزيز جانان جون و همه مامانهاي جديد مباركتون باشه. شيرين جون دوقلو هات مباركت باشه ...

سلام گلم..ممنونممممم مرسی 😘

خداجونم ممنونم که من و عشقم مادر و پدر شدیم..هزاران بارر شکرت🙏از نی نی مون محاافظت کن خدای مهربوونم🙏💕
جانان جان مبارکت باشه عزیزم شما بار اولتون بود؟استرس هم داشتی؟چه کارهایی کردی میشه لطف کنی بگی و این ...

مرر سی گلم..عزیزم نه بار دوم بود..طبیعتااا بخاطر اینکه سری اول همش استرس اینکه خوب حالا عملش چجوریه درد داره یا نه و باقی مسائل استرس بیشتره ..خداروشکر سری دوم استرسمم کمتر بود ولی بازم تا بی بی چک همه جور فکر و خیالی میکردم..سه روز اول استراحت از روز سوم کارای خونه بجز جارو و گردگیری و کلاا زندگی عادی رو داشتم از روز هفتم هم دکترم گفت بریدد بیرون تو خونه نمونیدد روزی ده تا پونزده دقیقه پیاده روی میکردم اما آروم..ایشاالا بزودی روزیه همه ی منتظرااا بشه من همون لحظه خیلییی دعا کردممم .مشکل هم از همسرم بود که مورفولوژیش ۱بود

خداجونم ممنونم که من و عشقم مادر و پدر شدیم..هزاران بارر شکرت🙏از نی نی مون محاافظت کن خدای مهربوونم🙏💕
سلام گلم مباررک باشه، ای وی اف بودی؟ بار چندم؟ 

سلام عزیزم..ممنونم ..میکرو بودم.بار دوم..روزیه همه ی منتظراااااا ایشاالله.

تبریک میگم عزیزم😍😍، ان شالله سالم بغل بگیریش راستی روز چندم انتقالت بود؟

مررسی گلم.ممنونم💕🙏..امروز روز یازدهم هستم..

پس ان شالله دو قلوئه😍😌👧👶

هرچی باشه خدااارو هزاران مرتبه شکرررررر...روزیه همه ی منتظراا بشه..مررسی ستایش جونمممم

مررسی آنا جونمم..قربونت بشممم..واقعاا برای همه این لحظه رو هزارا بار آرزو میکنممم..خدایااااااشکرت خد ...

جاااناااان جون ،مبارک باشه عزیزم، ایشالله بعد از ۹ ماه بارداری و یه زایمان راحت بغلش کنی به سلامتی ،خیلی برات خوشحالم عزیزم ،الهی شکر ،😘😘😍😍

ببین بذار واضح تر بگم کلا چیزی که تو حالت عادی برات بد نبود میتونی بخوری........ مثلا شاید یکی با ی ...

آنا جون چقدر مثال قشنگی زدی ، ببین مثلا من یه کیلو خیارم بخورم آب از آب تکون نمیخوره، از بچگی هم عاشقِ خیار بودم ، یعنی خیلی میخورم، بدجور قشنگ در حد یه کیلو 😂😂😂😂 تازه پوستشو ممیگرفتم بعد که خودشو تموم میشد پوستشو میخوردم ، البته اینجا خیاراش بدمزه است طعم نداره ،عطر که اصلا نداره، پوستشم که مثل پوست کروکودیل ِ ضخیم 😂😂😂😂😂

ولی خرما من در حد یه دونه میخورم.