2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست

زیبا جونم امیدوارم تو هم خبر خوش بارداریتو بهمون بدی که ما هم خوشحال بشیم...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی،دوستان خیلی التماس دعا داریم در این شبهاو روزها،انشاالله به حق امام حسین (ع) حوائج همه ...

سلام به همه دوستان عزيزم ، خانمي از شما هم التماس دعا ، من قرص فميبيون مصرف ميكنم كه ويتامينهاي بارداري رو داره تا ٣ ماه اول فميبيون ١ و بعد از اون هم فميبيون ٢ .

فيفول تركيب اسيدفوليك و آهن هست ، قرص خوبي هست من قبلا خيلي وقتها زمان پريود مصرف ميكردم و فرقش رو نميدونم با فروس سولفات چيه ولي اگر داروخانه بهش گفته فرقي نداره نگران نباش .

دكتر من ديدم به اكثر باردارها فميبيون ميده .

جدی؟؟ حالا که اینطور حتما آزمایش میدم 🤗😊😘

اره عزیزم تا اخرین نفس امیدوار باش خدا خیلی بزرگه همه کاری هم ازش برمیاد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
گلم خودت الان اوضات چطوره؟ تو چه مرحله ای هستی؟

من بعد 4بار میکرو و 12بار انتقال جنین ناموفق تازه متوجه شدن مشکل ایمنی دارم دوماه قرص داده دکترم بعد مصرف برم برا انتقال سیزدهم.2تا جنین فریزم مونده 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من بعد 4بار میکرو و 12بار انتقال جنین ناموفق تازه متوجه شدن مشکل ایمنی دارم دوماه قرص داده دکترم بعد ...

عزیز دلم ماشاالله به این صبر و حوصلت. ایشاالله بار آخرت باشه و مامان بشی. از ته دل برات دعا میکنم 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

عزیز دلم ماشاالله به این صبر و حوصلت. ایشاالله بار آخرت باشه و مامان بشی. از ته دل برات دعا میکنم 🙏 ...

ممنونم عزیزم .چارم چیه باید صبور بود از دست من که کاری برنمیاد 

من بعد 4بار میکرو و 12بار انتقال جنین ناموفق تازه متوجه شدن مشکل ایمنی دارم دوماه قرص داده دکترم بعد ...

وای عزیزم.... ان شاءالله که این سری حتما مامان بشی

میشه بگی مشکل ایمنیت چی بود؟ البته هر وقت حوصله داشتی...

بعدم حتما این ازمایشو دکتر باید بنویسه تا انجام بدن،یعنی نمیشه خودمون از آزمایشگاه بخوایم که انجام بده؟

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
وای عزیزم.... ان شاءالله که این سری حتما مامان بشی میشه بگی مشکل ایمنیت چی بود؟ البته هر وقت حوصله ...

والا دقیقا چیه ایمنیم بالاست رو نمیدونم 5تا دونه عددش بالاست هیچ جنینی رو نمیپذیره/والا هزینش با بیمه بالاست وای به حال آزادش.من با بیمه ی تامین اجتماعی 371 هزار دادم .بگو دکترت برات بنویسه هم آز ایمنی هم انعقادی.من مشکل انعقادی نداشتم 

دریا جون وقت آزمایشم شنبه ست. بنظرتون اگه پروژسترون از دو تا بکنم سه تا ایراد نداره؟

عزیزم اصلا داروهاتو قطع نکن و فردا برو ازمایش بده

اگه لکه بینیت ادامه داره شیافو بیشتر کن

منم روز نه انتقالم لکه دیدم و دقیقا عین شروع پریودم بود

شیافو زیاد کردم و قطع شد 

خدایا، تنها تو زنده میکنی و میمیرانی، حیات همه ما در دست توست، خودت مراقب میوه دلم باش