2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047205 بازدید | 684581 پست
مباااااااااااارک باشه عزیزم، ان شالله 9ماه رو به خوشی و سلامتی سر کنی و نی نی نازتو تو آغوشت بگیری😍 ...

مررسی عزیزمممم..الهیی آمین..خدارووهزاران بار شکرر..شماهم نه ماهتوو به آرامو و خوبی بگذرونی گلم.

خداجونم ممنونم که من و عشقم مادر و پدر شدیم..هزاران بارر شکرت🙏از نی نی مون محاافظت کن خدای مهربوونم🙏💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم احتمالا پانکچر واست خطر داشته یه بار برا یکی از دوستانونم همچین نساله ای پیش اومد عزیزم شاید ن ...

نه،جریان مفصلی داره،همه چیز اوکی بود ولی تو عمل همسرم گفتن موفقیت امیز نبوده،اگر میخوای عملت میکنیم ولی برای چی هزینه الکی بدی ،من اصرار کردم ولی دکتر در نهایت بیرحمی گفت اگر میخوای بفرستمت تهران همین الان ائنجا پانکچر بشی اسپرم اهدایی بگیری و...

بعد که رویان رفتم و جریانو تعریف کردم گفتن باید شکایت میکردی ،هم برای عمل بدی که رو شوهرت انجام دادن هم بی مسئولیتی در حق خودت

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
عزیزم کم کاری تیروئیدم داری؟ یعنی سی دی مارکرا رو همه رو انجام دادی؟

کم بود که قرص خوردم خوب شده بود قبل از انتقال نرمال بود

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
عزیزم کم کاری تیروئیدم داری؟ یعنی سی دی مارکرا رو همه رو انجام دادی؟

سی دی مارکرا رو نمیدونم،دقت نکردم ،باید چک کنم

سی دی مارکرا رو نمیدونم،دقت نکردم ،باید چک کنم

عزیزم معمولا کسایی که کم کاری تیروئید و آنتی تی پی او بالا دارن احتمال نقص ایمنیم دارن. پس تاکید میکنم حتما آزهای ایمنیو انجام بدی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون من طبعم گرمه، بنظرت خوردن خرما با شیر چی؟ اونم برای طبع گرم خوب نیست؟؟

اتفاقا خوبه نگران نباش........

سردی شیرم میگیره و متعادل میشن.......

عزیزم اگه تو هیچی افراط و تفریط نداشته باشیم ایرادی نداره......

حتی زعفرونم در حد نرمال تو غذا ایرادی نداره......

کلا هر چیزی که میگن بده زیاده از حدش بده نه نرمالش.....

دو سه تا خرما کجا بشینی نیم کیلو خرما یه جا بخوری کجا.......

تازه تو با شیرم بخوری که اصلا موردی نداره.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون من طبعم گرمه، بنظرت خوردن خرما با شیر چی؟ اونم برای طبع گرم خوب نیست؟؟

ببین بذار واضح تر بگم کلا چیزی که تو حالت عادی برات بد نبود میتونی بخوری........

مثلا شاید یکی با یه دونه خرما کهیر بزنه خوب یعنی خرما واسش خوب نیست.......

یکی مثل من بیشینه ده بیست تا خرما هم بخوره انگاری چیزی نخورده.......

پس باید طبق روال عادی تغذیت پیش بری.......

مثلا من یکی دو تا خیار بخورم فوری سردی میکنم اما شاید برا تو ضرری نداشته باشه.....

برا همین من از یه سال قبل انتقال تا سه ماه بعد بارداری حتی یه گرم خیار هم نخوردم........

پس میبینی تو تغذیه به حرف کسی نباید بری جلو باید طبق عادات غذاییت بری جلو.......

من رژیم غذاییم خاص خودم بود!!!!!!!

عزیزم معمولا کسایی که کم کاری تیروئید و آنتی تی پی او بالا دارن احتمال نقص ایمنیم دارن. پس تاکید میک ...

به امید خدا، ان شاءالله هفته بعد پیگیرش میشم، ممنون عزیزم

برای منم دعا کنید ..

عزیزم معمولا کسایی که کم کاری تیروئید و آنتی تی پی او بالا دارن احتمال نقص ایمنیم دارن. پس تاکید میک ...

البته یادم رفت بگم که قبل از انتقال یه ازمایش اول صبح خودشون میگیرن که توش همه چیز نرمال بود فقط گلبولهای سفیدم یکم بالا بود ...

سلام دوستاي عزيز

جانان جون و همه مامانهاي جديد مباركتون باشه.

شيرين جون دوقلو هات مباركت باشه عزيزم انشالله قلبشون مثل ساعت برات ميزنن.

شيرين جون ميشه بگي روز چندم ازمايش بتا دادي و عددش چند بود.

afsoon جون شک دارم،به خاطر اینکه مثل سابق وقت نمی ذاره،با وجود اینکه اطلاعات خیلی بالایی داره دیرو ...

سلام، به نظر من هم اصلا ربطي نداره! سرم مربوط به تنظيم ايمني ميشه پي ار پي هم روي لايه بندي و ضخامت رحم اثر داره!