2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046208 بازدید | 684504 پست
😪😪😪😪 بچه ها کسی بوده روز 6 انتقالش hcg کامل داشته ؟  تو نت خوندم ۱۴ رو طول میکشه اثرش از ب ...

عزیزم من خودم تو انتقال دومم روز پنج انتقال داشتم اما روز آز بتام نزدیک صفر بود پس میبینی اثرش نمونده بوده..... 

پس اگه بتات + بشه که انشالله میشه بدون مامان شدی..... 

البته من تو انتقال سومم هم روز ۲ و ۵ انتقال داشتم که شکر خدا مامان شدم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
توروخدا یکی منو راهنمایی کنه استرس گرفتم نکنه دکتر حواسش نبوده یادش رفته بنویسه نصفشو تزریق کنم آخه ...

عزیزم برا من هر دو انتقالم روز ۲ و ۵ کامل تزریق کردم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم. اینجا کلی مامان داشتیم و خواهیم داشت انشالله....  عزیزم خوب مشکلت چیه؟  سوال ...

کسی در مورد سیکلو سپورین چیزی می دونه ؟تو بروشورش نوشته باعث تاخیر رشد جنین میشه ؟نگرانم کسی خورده راهنمایی کنه  انا جون اگه می تونی کمکم کن خیلی می ترسم از این قرص .

آره من ۲تا آمپول بود با ۲تا شیاف که فعلا دکترم یه شیافو کم کرد گفت اینارم بعد غربالگری کم میکنم برات ...

عزیزم بستگی به شرایط فرد داره..... 

آمپول که معمولا بیشتر از 12 هفته نیست..... 

بعد نیاز باشه شیاف و پرولوتون جایگزین میشه..... 

نه که دیگه تمومه.... 

من خودم شیاف رو تا 17-18 هفته فکر کنم داشتم پرولوتون هم تا 36-37 هفته فکر کنم..... 

بچه ها سلام از بس علائم علائم کردم منم علائم گرفتم روز شش انتقالم انگار تو رحمم یه دردایی هست جدیده ...

انشالله که اولین خودنماییهای دردونه هات هست..... 

بچه برادرم با شیر خشک اخر از بین رفت دکترش گفت گروه خونی متفاوت مادر و بچه باعث این اتفاقه. زیر دستگ ...

عزیزم خوب زردی درجات و علت داره..... 

وقتی گروه خونی متفاوت باشه خوب شدتش بیشتره..... 

بقیه موارد فقط و فقط با شیردهی زیاد و دفع حله..... 

البته کلا بهترین راه همون شیردهی زیاده اما خوب بعضا دیگه نیاز به مراقبت‌های خاصم هست..... 

عزیزم اخه فکر کنم هپارین دوزشم فرق میکنه از ۴۰۰۰داره تا ۶۰۰۰من دو تا ۵۰۰۰میزنم روزی غلظت خونم بیداد ...

کسی در مورد سیکلو سپورین چیزی می دونه ؟تو بروشورش نوشته باعث تاخیر رشد جنین میشه ؟نگرانم کسی خورده راهنمایی کنه 

بچه ها ببخشید میگم من از هفته ۶ از بوی غذاهاو خود غذا ها گوشت و مرغ خیلی بدم میومد شدید و حالت تهوع ...

نگران نباش عزیزم..... 

برا منم یه مدت بود دیگه کلا رفت..... 

حدودای 8 اینا دیگه اوکی شد.... 

اتفاقا خوبه زود ازش خلا بشی که..... 

میگم عزیزم به نظرت اپلاسیون ظرر داره برم یادم رفت از مرکز بپرسم راستی امپول کرونا میزنی دکترم گفت بع ...

عزیزم بستگی به این داره موقع اپیلاسیون چه قدر اذیت میشی..... 

دکترم گفته ته بود اگه تیر بکشه یا باعث انقباض بشه خوب نیست..... 

سلام دوستان من امروز بی بی زدم مثبت شد رفتم آز دادم مثبت شد عدد بتا  1447 بود خاستم بگم در ناام ...

ای جانمممممممم..... 

عزیزممممممم..... 

بعد میگن نمیشه...... 

بخواد بشه همچین میشه نفهمی چطور گل زدی..... 

مبارکت باشه عزیزم این معجزه شیرین..... 

گوارای وجودت عزیزم.... 

سلامت باشی عزیز دلم😍😍

تبريك ميگم ستاره جون😍😍 الهي كه نامدار باشه گل پسرت🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
مرسی آنای عزیز برای مثبت اندیشی و روحیه دادنتون🥰💚 و ممنون که بعد سالها با اینکه این مرحله رو از ...

فدات عزیزم..... 

کاش لایق باشم بیشتر کنار دوستان باشم.... 

یه مدته به سختی میتونم بیام..... 

بچه ها نسکافه بخورم ضرر داره؟

عزیزم بهتره نخوری اما در حد هوس ایرادی نداره..... 

ذخیرم ۱.۱۷ ولی دکتر تو سونو میگه کمتره با جنین شناس صحبت کردم گفت ظاهرا نه تخمک نه اسپرم مشکلی نداشت ...

عزیزم همسرت مرکز ناباروری آز اسپرم داده؟