2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046264 بازدید | 684508 پست
بچه ها نسکافه بخورم ضرر داره؟

اره عزیزم نباید بخوری مگر اینکه بدون کافئین باشه

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم نباید بخوری مگر اینکه بدون کافئین باشه

واااای دقیقا چیزایی که نمیشه خورد دلم میخواد🤣🤣

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها کیا اینجا واکسن کرونا توو بارداری زدن ؟؟؟؟؟ دکتر من گفت ۳ ماهه دوم باید بزنی حالا من نمیدونم همون اوایل ۳ ماهه دوم بزنم یا وایسم آخراش مثلا ۶ ماهم شد ؟؟؟؟؟ چیکار کنم به نظرتون ؟؟؟؟؟ از یه طرف میگم زودتر بزنم ایمنی میاد بالا بهتره از یه طرف میگم وایسم یکم رشد بچه هام بیشتر شه بعدش ! چیکار کنم به نظرتون بهتره؟؟؟؟؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

[QUOTE=215245736]سلام دوستان من امروز بی بی زدم مثبت شد رفتم آز دادم مثبت شد عدد بتا  1447 بود خاستم بگم در ناام ...[/QUOT 

عزیزم مبارک باشه خدا برات حفظش کنه انشالله سلامت بغلش کنی

فدات عزیزم انشالله که کیستت رفته.....  ذخیرت چنده؟  نمیدونی چرا تعداد تخمکات کم بوده یا ...

ذخیرم ۱.۱۷ ولی دکتر تو سونو میگه کمتره با جنین شناس صحبت کردم گفت ظاهرا نه تخمک نه اسپرم مشکلی نداشته نمیدونیم چرا نشده بعد بهم گفت برای پانکچر دومم فعال کننده تخمک برام میزنه تو ازمایشای خودم فقط ذخیرم کمه اسپرم همسرم مشکلی نداره 

اره 4 بار زدم، هربار نصف بود، روز 3،6،9،12 انتقال، حالا 6 روز بعد بی بی چک بزن ضرری که نداره، انشاءا ...

ساعت تزریقش مهمه ؟ 

من الان میخام بزنم روز ۳ اشکالی داره الان بزنم ؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
اره 4 بار زدم، هربار نصف بود، روز 3،6،9،12 انتقال، حالا 6 روز بعد بی بی چک بزن ضرری که نداره، انشاءا ...

بعد نصفشو میتونم نگه دارم روز ۶ بزنم یا باید بریزم دور یکی دیگه استفاده کنم؟ 

دوستان من امروز روز ۳ انتقالم باید هاش سی جی بزنم الان یادم افتاد الان میتونم بزنم یا نه دیره؟ 

نصف دیگشو میتونم بزارم یخچال روز ۶ انتقال دوباره استفاده کنم یا نه باید بریزم دور؟ 

والله به منم گفت بعد دوازده هفته میتونی بزنی منم منتظرم دوازده هفتم تموم بشه برم 

پروانه جان لطفا زدی به من خبر بده من نمیدونم چیکار کنم واقعا ! میخوای ۱۳ هفته بزنی یا هفته های بالاتر؟ 

به من که سری پیش نصف بود گفت باید بریزی بره دیگه نمیدونم برایه شمارو

ساعت تزریقش مهمه ؟ من الان یادم افتاده میتونم بزنم؟ 

پروانه جان لطفا زدی به من خبر بده من نمیدونم چیکار کنم واقعا ! میخوای ۱۳ هفته بزنی یا هفته های ...

من چون اطرافیان اصصصصصلا رعایت نمیکنن و رفتو امدمون خیییلی زیاده با اینکه صد بار تزکر دادم ولی فایده نداشته میترسم راستشو بخوایی همین که برم ت‌و دوازده میزنم دکتر مرکز گفت اشکال نداره اینجام از زنان پرسیدم گفت بعد دوازده ضرر نداره