2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046215 بازدید | 684504 پست
@تورک_آنا     سلام آنا جون ممکنه راهنماییم کنی  من روز اول نتقال ساعت۹.۳۰&nbs ...

عزیزم روزشو اصلا تغییر ندیا، همین امروز بزن.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم از اینکه جوابمو دادی خیلی لطف کردی 🙏🌺

قربونت عزیزم، انشاءالله با همین انتقال دامنت سبز شه و خبرای خوش برامون بیاری.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
قربونت عزیزم، انشاءالله با همین انتقال دامنت سبز شه و خبرای خوش برامون بیاری.

متشکرم🙏🌺امیدوارم خدا به دل سوخته من هم نگاه کنه 😔😔

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
الاجان سونوی خوب برای ان تی و عربالگری  تو تبریز می شناسی برا دوستم می‌خوام

من نه متاسفانه. ببخشید چون برام موردش پیش نیومده نمیشناسم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان من امروز بی بی زدم مثبت شد رفتم آز دادم مثبت شد عدد بتا  1447 بود خاستم بگم در ناام ...

وای خیلی خوشال شدم

مبارکتون باشه

انشالله همه چی به خیر و خوشی بگذره و بسلامتی دنیا بیاد👶❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام کیا ای وی اف موفق داشتن؟چیکاراکردین؟من میخوام برم ای وی اف چیکاراکنم

سلام عزیزم. اینجا کلی مامان داشتیم و خواهیم داشت انشالله.... 

عزیزم خوب مشکلت چیه؟ 

سوالت خیلی کلی شد چون اینجا تقریبا همه کم و بیش شرایط مشابه دارن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان اینجا کسی بوده که طبیعی حامله شده باشه و علائم خاصی نداشته و بی بی چک مثبت شده؟

عزیزم خوب من خودم فکر کن بعد تشکیل قلب دوزاریم افتاده باردارم..... 

منظورت از علائم داشت تو چه تایمی از ادامه؟ 

من خودم چون برا بارداری دوم برنامه ای نداشتم و دارو میخوردم به خاطر آندومتریوزم برا همین تاخیر تو پریودم برام غیر منتظره نبود..... 

عملا از حالت تهوع شک کردم که در واقع تقریبا 6-7 هفته از بارداریمذشته بود.... 

یعنی بستگی داره کی و دنبال چه علائمی هستی؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان بعد از انتقال اگه hcg داشته باشیم کامل چند روز تو بدن می مونه ؟ یعنی کی اثرش از بین میره ...

عزیزم حدودا هفت روز در نظر بگیر اما میتونه کم یا زیاد بشه.....