2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست

بچه ها هر کی راه حلی داره بگه من چه کار کنم من به نظر  خودمون بیشتر اعتقاد دارم چون هم دی اف ای هم مشکل انعقادی هم نوشتن سونو به فکر خودم رسید دکترای احمق فقط به فکر پولن

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه ها دکتر اطرج میگه یه روز قبل تخمکشی حتما شوهرت تخلیه داشته باشه برا جواب بهتر  ،گفتم مگه ۴۸ ساعت ۷۲ ساعت نیست گفت نه اون برا ازمایشه شما همچین کاری انجام دادین ؟ اوندفعه از هشت تا تخمک سه تا جنین شد برام

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی مرسی که به یادم بودین دوستان  من بعد از ام ار ای با چندتا دکتر مشورت کردم از متخص ...

انشاالله نینی سالم و سلامت باشه. خدا به دلت آرامش بده❤❤❤

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
بچه ها هر کی راه حلی داره بگه من چه کار کنم من به نظر  خودمون بیشتر اعتقاد دارم چون هم دی اف ای ...

مشکلتون جیه عزیزم؟ سقط داشتین؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
عزیزم من تخمک اهدایی هستم.حالا یه دونور pco بردم.این اطلاعت رو از شما پرسیدم که اگر اوکی بود همین رو ...

ببین پی سی او باید تقویتی بخوره من خودم ۴۵ روز تقویتی خوردم شکر خدا از ۱۷ تا ۱۵ تا جنین شد

مشکلتون جیه عزیزم؟ سقط داشتین؟

یبار بتا تا صد شد  یک هفته بعد سقط,  یبارم ای وی اف بعد ساک سقط 

سلام ساراجون عزیزم خوبی؟؟ببخشید میخواستم اگه براتون مقدوره یه عکس از مکمل هایی که برای انتقال میخوری ...

سلام عزیزم دلم. شکر خوبم. باشه چشم الان بیرونم تا شب براتون میفرستم. ولی من بعضیاشو جاشو انداختم رفته کدوما رو میخوای بخری بگو تا توی نت برات دربیارم که کدومو باید بخری

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خوبین بچه ها ، بعد نه سال ناباروری یبار ای وی اف که سقط شد .   بآ مشکل شوهرم مورفولوزی یک درصد ...

ببین عزیزم اصلا اگر شوهرت واریکوسل هم داشته باشه موضوع ناراحت کننده ای نیست الان شوهر من هفت-هشت سال که واریکوسل داره و ناباروری هم نداریم dfi شوهرمن ۳۲ بود الان شده بیست

ناباروری که نداریم یعنی این که باردار می‌شدم اما سقط میشد.

دی اف آی بالا باعث سقط جنین میشه از طرفی مشکل انعقادی هم باعث سقط میشه به نظر من شما به جای اینکه دنبال دکتر ارولوژیست باشی برای همسر و دنبال کارهای ivf باشی باید حتماً حتماً حتماً پیگیر مشکلات سقط باشی چون اگر این مشکلات رو رفع نکنید حتی اگه باردار هم بشی باز سقط میشه

اگر شوهرت به دارو جواب داده خیلی خوبه که دی اف آی رو بتونه بیار پایین با تقویتی بارژیم با سرد نگه داشتن بیضه dfi میاد پایین.

اما شما حتماً آزمایشات سقط رو بده به جز انعقادی آزمایشات ایمنی رو حتماً کامل بده و همینطور رحمت رو چک کن بهترین دکتر برای سقط دکتر رزاقی هستش

سلام بچه هامن یکم انتقال داشتم امروز رفتم سونو دوتا ساک دیده شدولی جنین دیده نشد گفت دو هفته دیگه بی ...

عزیز دلم منم همون موقع رفتم فقط ساک خالی بود بعد از دو هفته فقط جنینودید بعد یه هفته بعدشم ضربان قلبو دید یهنی من دقیقه ۲۱ روز بعد قلبشو دید تورو خدا الکی استرس نگیر زودم نرو همین که خیالت راحت شد خارج رحمی نیست بسته

ببین عزیزم اصلا اگر شوهرت واریکوسل هم داشته باشه موضوع ناراحت کننده ای نیست الان شوهر من هفت-هشت سال ...

مرسی عزیز، اره دکتر ای وی افم اقا حسینی بود ولی متاسفانه راصی نبودم ازش شاید یه اسپرین انوکسا میداد بهم یازده سال بی بچه نبودم   ، رفتم عارفی تمام ازمایشلت ایمنی و انعقادی دادم انعقادی فککنم مشکل داشتم ،ایمنیم بود   رزاقیم رفتم گفت سه تا سرم میخای بسه برات . میخاستم با اون ای وی اف کنم ،ولی سر مشکلات اومدن رفتنش به خارج ، رفتم فروتن که خیلیی خانوم و با مهارت بود  بعد سالها با یه دکتر حالم خوب بود چون متاسفانه یبار عارفی الکی داشت کورتازم میکرد  بعد که رفتم سونو سه بعدی گفت سالمی رفتم بهش گفتم دوباره سونوم کرد گفت اره خوبه همه چیت دیگه بهش اعتماد نکردم دکتر خوبیه ولی .... داشتم کارامو میکرم برم ای وی اف با فروتن الانم که این سنگ افتاده جلو پام   

سلام عزیزدلم مرسی که بیادم بودی رفتم سونو سرویکسم ۳۰ شده گفت دوهفته دیگه تکرار کن گفت نی نی دخمله😍

مبارکه ساراجون ایشالا به سلامتی بیاد بغلت

و خدایی که در این نزدیکیست
ببین عزیزم اصلا اگر شوهرت واریکوسل هم داشته باشه موضوع ناراحت کننده ای نیست الان شوهر من هفت-هشت سال ...

شما ذخیرت چند

سلام عزیزم دلم. شکر خوبم. باشه چشم الان بیرونم تا شب براتون میفرستم. ولی من بعضیاشو جاشو انداختم رفت ...

انتقال دادی عزیزم