2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046196 بازدید | 684502 پست
خانمها میگم شماهم ک امپول پرولوتون روتزریق میکنیدجاش گلوله میشه وخارش داره.مالمن دوهفته طول میکشه تا ...

عزیزم کمپرس گرم بذار و آروم ماساژ بده البته 24 ساعت بعد تزریق سریع خوب میشه اما خارش متاسفانه داره سعی کن نخارونی که کبود نشه خدایی نکرده

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
بچه ها اینجا کسی دو قلو یا سه قلو باردار شده که سن یکی از جنینا ده روز از هم فرق داشته باشه مثلا یکی ...

یه کاربری بود دارچین همینجوری بود، یکیش کوچیکتر بود، یه اصطلاحی هم داره iurg اگر اشتباه نگم، همون موقع رفت زیر نظر پریتانولوژیست، بچه هاش هم هر دو به سلامتی به دنیا اومدن. چند وقت پیش اومد اتفاقا میگفت اون که کوچیکتر بود خیلی هم شیطون تره😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم اناجون ازکجا بفهمم ب بدنم سازگاری داره یا ن من یکم خل تشریف دارم🤔

خوب عزیزم اگه زیاد خورده باشی میدونی بدنت چه جوابی میده..... 

اگه تک و توک خورده باشی خوب تو سیکل ریسک داره..... 

مثلا یه چیزی رو سالی یه بار وقتی میخوری خوب مثلا بیایی تو سیکل انتقال هر روز بخوری ممکنه بدنت واکنش نشون بده..... 

مثلا من خودم طالبی میخوردم یادمه یه بارتو به روز زیاد خوردم کلا بدنم کهیر زد..... 

برا همین میگم باید به عادات بدنت توجه کنی..... 

کلا من افراط و تفریط رو توصیه نمیکنم..... 

مثلا من نشاسته حل نکردم بخورم چون مستعد یبوست هستم و نشاسته تشدید میکنه..... 

کلا روال عادی تغذیه بهترین کاره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها اینجا کسی دو قلو یا سه قلو باردار شده که سن یکی از جنینا ده روز از هم فرق داشته باشه مثلا یکی ...

عزیزم چیکا جونم اوایل نینی هاش 1 هفته اختلاف داشتن حتی سونو اولش یکی از ساک هاش جنین نداشت یکی داشت که دکتر گفته بود دفع میشه اما خداروشکر هفته گذسته نینی های خوشگلش سالم و سلامت اومدن تو بغلش، اوایل طبیعیه بعد کم کم بهم میرسن هفته هاشون

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم مرسی ج دادی منم الان چهار پنج روزه کل روز سرم درد میکنه. خدا نی نیای خوشگلتو برات حفظ کنه گلم.

من تا آخر ماه 6 هم داشتم این سردردارو اما الان یه ماه خداروشکر دیگه سراغم نیومده

منم کلا پاهام یخه حتی توی تابستون حالا واسه انتقال میترسم شب موقعه خواب جوراب پام کنم گفتم شاید بد ب ...

چرا بد باشه عزیزم..... 

من خودم بیشتر از یه سال جوراب پشم پوشیدم..... 

حتی تا ماه سوم بارداریم کمربند پشم شتر می‌بستم..... 

بعدا که بدنم به سمت اعتدال رفت باز کردم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانمای باردارویتامین دی روبهتره چه زمانی ازروزانداخت

من با قرص کلسیمم میخورم با ناهار عزیزم چون باید ترجیحا با یه غذای چرب باشه که خوب معمولا غذای ناهار از بقیه وعده ها چرب تره

من تا آخر ماه 6 هم داشتم این سردردارو اما الان یه ماه خداروشکر دیگه سراغم نیومده

خداروشکر که الان بهتری ، درسته این سردردا برای همون عوارض بارداریه، برای من تازگی شروع شده .مرسی ج دادی گلم

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام خانما خواهر شوهرم عمل میکرو کرده امروز روز ۸ هست ..از دیروز هروقت میره دست شویی لک می بینه گاهی ...

عزیزم بگو با مرکزش تماس بگیره..... 

اکثر دوستان لک بینی داشتن....

بسته به شرایط هر فرد یکی با استراحت بهتر میشه یکی با افزایش پروژسترون یکی با قطع داروی ضد انعقاد و...... 

چرا بد باشه عزیزم.....  من خودم بیشتر از یه سال جوراب پشم پوشیدم.....  حتی تا ماه سوم با ...

مرسی عزیزم آخه شنیده بودم موقعه خواب جوراب پا نکنید چون از پا هوا به بدن میرسه یه همچین چیزی. حتما پام میکنم در طول روز که همش پاپوش پامه ولی شب در می اوردم. 

مرسی که هستی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دوستان برای سونو گرافی کی باید برم؟وچیزایی که برای تشکیل قلب جنین خوبه میشه لطف کنین بگین

عزیزم معمولا یه ماه بعد انتقال..... 

فدای تو، الان بیمارستان هستم، دعا کنید برام، منم همه رو دعا میکنم.

به سلامتی عزیزم..... 

خندان و شاد برگردین خونه به سلامتی انشالله..... 

بچه ها من واژنم گاهي درد ميكنه طبيعي هستش هفته ١٨هستم؟🤔

به دکترت بگو عزیزم نیاز باشه ایزوکسوپارین میده.....