2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
سلام عزیزم ببخشید نبودم تو سایت پیغامتون دیر دیدم  چرا آزمایش دادم بتا کم رشد کرده بود دارو ها ...

ای جانم انشالله به زودی برات جبران میشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی بوده با وجود لکه بینی قهوه ای حاملگی سالم داشته باشه بچش سالم بدنیا اومده باشه لطفا میخونین جواب ...

عزیزدلم اینجا خیلیا خونریزی هم داشتن یکی خودم..... 

الان پرنسسم ۵ سالشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانمی من امروز اومدم ابن سینا داروهای ای وی اف رو برام شروع کرد  گفت امپولا رو هر روز بین ساعت ...

عزیزم من خودم همیشه ۸ میزدم عوضش آمپول صبحمم دو ساعت دیرتر میزدم.... 

اما هر تایمی میزنی سعی کن هر روز منظم بزنی که بدنت بهتر جواب بده..... 

حتما قربونت برم، ایشالله همه مامانا به سلامتی زایمان کنن آره چیدم اما انقد خورده ریز کار دارم پرده ...

بسلامتی و دلخوشی همشو استفاده کنی

من اره خریدم ولی هیچی نچیدم سرویس خوابش اواسط اذر بیاد بعد بچینیم کم و کسریاشو ببینیم چیه بگیریم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
بچه ها یه سوال ؟؟؟؟؟ میشه از ژل شستشو واژن استفاده کرد در بارداری؟؟؟؟؟؟ من راستش از وقتی باردار شدم ...

عزیزم از دکترت بپرس ولی به نظرم نکنی بهتره تعدال واژنت رو ممکنه به هم بریزی..... 

بچه ها چیکا نیومده دیگه؟خبری ازش نیست کلا 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
سلام دوستان من الان خودمو دستمال کشیدم ببخسید ولی ترشحاتم حالت قهوه ای داشت خونیه کمرنگ زنگ زدم مرکز ...

فعلا استراحتت رو بیشتر کن انشالله که کنترل میشه.... 

اگه یکی دو روزه کم نشد مجدد تماس بگیر.... 

یکی زینبی رو برام صدا کنه این لکا چه موقع خطرناکه درد زیره شکم دارم

@زینبی_بابا    

عزیزم من خودم همیشه ۸ میزدم عوضش آمپول صبحمم دو ساعت دیرتر میزدم....  اما هر تایمی میزنی سعی ک ...

امروز ناچارا ساعت ۷ امپول زدم من دوتاش با هم بعد از ظهره

از فردا سر ساعت میزنم

بچه ها چیکا نیومده دیگه؟خبری ازش نیست کلا 

چرا عزیزم اومد 

حال خودش و نی نی هاش خوب بود خداروشکر

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم معمولا یه ماه بعد انتقال..... 

سلام عزیزم خوبی؟  من صبح زود همراه ترشح ام یه لک صورتی دیدم اونم موقع شستشو 

دیگه قطع شد،  از صبح منتظرم پریود بشم  ،  سیکلم ۲۶ روزه الان روز ۲۴ سیکلمم

خدایش این ماه هم منتظر بارداری نیستم،  ولی این لک دیگه چی بود؟ 🤦🏻‍♀️

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
واسه من گونال تجویز کرده زیر جلدیه فکر کنم ولی پودر داره باید با آب قاطی بشه من بلد نیستم چطوره امر ...

عزیزم کلا کاری ندارن هر تعداد آب گفته اول داخل یه پودر می‌ریزی حل که شد دوباره میکشی و تو پودر بعدی خالی میکنی..... 

فقط یه نکته برا حلش هست. آب رو خالی کردی داخل پودر تکون نده مثلا ایستاده بزار رو سطح میز آروم رو میز دورانی بچرخون یعن تکون نده شیشه رو.....