2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046389 بازدید | 684511 پست
خانومای عزیزم کدوم مرکز بهتر جواب گرفتید کدوم مرکز خوبه ☹️

عزیزم من رویان رفتم بار سوم مثبت شدم بچه های مراکز مختلف حتی شهر های مختلف بودن جواب گرفتن

ان شاالله شمام هرجا میری جواب بگیری

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اره گلم یکسری انجام دادم که دکتر گفت باید اسپرین و انوکسا و پردونیزولون داشته باشم تو انتقالم

منم واسه انتقال سوم ازمایش دادم اسپرین و انوکسا داشتم مثبت شدن ان شاالله شما هم این بار مثبتی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم واسه انتقال سوم ازمایش دادم اسپرین و انوکسا داشتم مثبت شدن ان شاالله شما هم این بار مثبتی

قربونت برم 😍

انشالله صحیح و سلامت بیاد بغلت😘

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
عه چقد دلم گرم شد. منم جنینام a بودن ولی نگرفتن خیلی حس ی جوری داشتم که وقتی با این کیفیت دفعه قبل ن ...

منم جنینام بار اول از بار دوم بهتر هم بودن وaبودن

ربط نداره نگران نباش

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بچه ها شما هم اینجوری شدین؟؟؟من واژنم اینقدر تنگ شده که نمیتونم شیاف و بذارم.

عزیزم رو پشت بخواب شیافو بزار بعد  ببخشید با انگشت هلش بده بره تو

قربونت برم 😍 انشالله صحیح و سلامت بیاد بغلت😘

فدات شم مرسی

ان شاالله بزودی خبر بارداریتو بدی

خانما نمیدونید کرونا روس جنین چ تاثیراتی داره من فکرکنم کرونا دارم سردرد و ابریزش بینی دارم همش صب ق ...

عزیزم ناراحت نباش من خودم اوایل یعنی تازه که مثبت شده بودم کرونا گرفتم چیزی نشد

دختر خالمم ماه ۵ گرفت الان نینیش دنیا اومده ۲ ماهشه نگران نباش اتفاقی نمیفته فقط مواظب خودت باش زودتر خوب شی

ان شاالله تستت منفیه

خیلی سه تا چهارشنبم میدونم سنو میکنه 

منم تا الان ۴ بار رفتم سونو چندروزه فکرم درگیره نکنه اتفاقی بیفته با سونوهای زیاد فردام میخام برم دکتر باز سونو میکنه یعنی میشه ۵بار 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
@سارادلارام   عزیزم جنسیت نی‌نی مشخص نشده یاهنوززوده؟    

سلام عزیزدلم نه فعلا هنوز معلوم نشده احتمالا ۲۳ روز دیگه میرم انومالی ان شاالله معلوم میشه اون وقت

شما خوبی چخبر

رفتی عزیزم؟ انشالله که نی نی سالم و سرحاله.

مرسی که به فکرم بودی ستاره جون 

آب دور جنینم کم شده بود فشارم خیلی پایین بود سرم زدن برام و گفتن که باید مایعات زیاد مصرف کنم بازم سونو بشم هفته دیگه 

کلی دعوام کرد دکترم که چرا وقتی از دیشب بچه بیحاله تو الان اومدی بازم خداروشکر که حل شد

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
منم تا الان ۴ بار رفتم سونو چندروزه فکرم درگیره نکنه اتفاقی بیفته با سونوهای زیاد فردام میخام برم دک ...

عزیزم فردا باز چرا سونو بشی؟

من تا ان تی ۴ بار سونو شدم دکتر  رفتم هفته ۹ گفتم ی سونو بکن قلبشو ببینم نکرد گفت بیخودی سونو نکن

@nilda71   نیلدا جون رفتی دکتر عزیزم؟ چی شد؟

مرسی که به یادم بودی عزیزکم

آب دور جنینم کم شده بود فعلا باید مایعات زیاد بخورم و هفته دیگه باز سونو بشم، سرمم زدم دوتا 

ایشالله که نینی ها همه سالم و سلامت بیان بغلمون

کم استرس کشیدیم برای بارداری الانم این استرسا دست از سرمون بر نمیداره

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
مرسی که به فکرم بودی ستاره جون  آب دور جنینم کم شده بود فشارم خیلی پایین بود سرم زدن برام و گف ...

خداروشکر عزیزم که چیزی نبود مواظب خودت و نی نی باش