2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
حالاکلسیم ازدست میدی دنیاهم که بیادسرشیردادن.کلاادم داغون میشه.ولی خب خداراشکردیگه چاره ای نیس.خاهرم ...

منم دوغ خیلی دوست دارم اولین چیزی بود که هوس کردم از هفته نهم همش دارم میخورم . مرسی گلم خدا نگهداره بچتون باشه

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانوما  من تخمک کشی داشتم الان 14 روز طودتر پریود شدم ایا این طبیعیه یا برم دکتر☹️

فک کنم طبیعیه منم اگه اشتباه نکنم 9-10 روز زودتر پریود شدم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه عزیزم من انجام ندادم هیچ کدوم رو ! و اینکه شیافم من از دکتر پرسیدم گفت حتما واژینال باید بذاری و ...

واقعا دل خوش کنم به این ترشحات ...اخه دو روز اول که واژینال بود لکه پیدا کردم کردمش یه امپول و ۲تا شیاف اونم رکتال 

خانومای عزیزم کدوم مرکز بهتر جواب گرفتید کدوم مرکز خوبه ☹️

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍
عزیزم من کیست آندومتریوز داشتم عکس رنگی گرفتم هردو لوله بسته شده بود و تنها راه بارداری همین آی ...

عه چقد دلم گرم شد. منم جنینام a بودن ولی نگرفتن خیلی حس ی جوری داشتم که وقتی با این کیفیت دفعه قبل نگرفت این دفعه هم احتمالش هس نگیره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم خوبی ؟ مگه اسپوتنیک هست؟؟؟  اگر منظورت بین استرازنکا و سینوفارم هست و حق انتخاب دا ...

ممنون زینب جان

نه آستارازنکا رو نمیگم اصفهان هستم تا دو هفته قبل اسپوتنیک هم میزدن 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
البته که سرماخوردگی نداریم فعلا😅😅😅😅 ولی ان شاء الله سبک رد بشه حتما دائم تحت نظر باشین چون این ...

زینب جون من اول شیاف واژینال گذاشتم لک داشتم بعد دیگه رکتال گذاشتم فرقی می کنه ؟واژینال بهتره ؟

خانومای عزیزم کدوم مرکز بهتر جواب گرفتید کدوم مرکز خوبه ☹️

عزیزم نمیشه گفت کدوم مرکز خوبه اینجا بچه ها از مرکزا وشهرهای مختلف هستن والحمدالله نتیجه هم گرفتن با دکتر یا مرکزشون شما کجا هستی؟ تا حالا مرکزی دکتری رفتی ؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام گلم  منم برام جنین شناس مهمه ، بین این دوتا موندم کدوم جنین شناسش بهتره

درمورد مام تجربه ندارم عزیزم، شنیدم که خوبه بخش جنین شناسیش

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم من کیست آندومتریوز داشتم عکس رنگی گرفتم هردو لوله بسته شده بود و تنها راه بارداری همین آی ...

خدارو‌ شکر که نتیجه زحماتتو‌ دیدی ،ایکاش همه اونایی هم که تو این راه هستن‌ نتیجه ببینن‌ درسته که ماها تو‌این راه زجر کشیدیم عوضش‌ بچه دار شدن برای ما لذت بخش تر از کسایی هست که به راحتی صاحب بچه میشن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

پس‌ شما تخمک و‌اسپرم‌ سالم بوده به خاطر همین کیفیت جنین خوب‌بوده 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش