2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
نه عزیزم من قبلا رویان میرفتم راضی نبودم مرکز عوض کردم رفتم مام الان خداروشکر مام نتیجه گرفتم 

هپارین هاتون چن تاس ؟همه سقط داشته ها ۲تان من یکی ...کلا دکترم خیلی بی خیاله ...راهمم دوره زنگ می زنم منشی جواب میده سرخود ....من موندم کلی نگرانی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@ماماننداظ۷۰    

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍
فرتیژیست هستش  روش نوشته هر دو میشه دکتر هم گفت فرقی نداره اما اینجا میگن که واژینال بهتره  ...

ببین من انتقال قبلیم که لکه بینی داشتم حتی از دکترم پرسیدم گفت حتما واژینال بذار نمیدونم مرکز مام که من از چند تا دکتراش پرسیدم تاکید داشتن واژینال بذاری جذبش بهتره

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
نمیدونم والا عجله نکن باز ببین نظر دکتر چیه . منم همین جوری شدم شکمم آب اورده بود. پریود بعدی رفتم ا ...

ب دکترم زنگ زدم گفت فعلا باید صبر کنم تا پریود بعدی 

انشاالله شمام دفعه بعد بگیره

عزیزم میگم من از دیروز لک های قهوه ای تیره دارم خطرناکه ایا

عزیزم هماتوم داری؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
رویان نمیده مگه چند بار سقط داشته باشی تازه میفرسته آزمایش 

ممنون مهگل جان

انشالله نی نی صحیح و سالم بیاد بغلت

به من‌میدن گلم خودشون گفتن چون ۳ تا انتقال منفی داشتم

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
من الان حدودا یک هفته از پانکچرم گذشته  وقتی برا سونو رفتم دکتر گفت شکمم اب اورده و دوماه دیگه ...

عزیزم من هایپر شدم ولی شکمم اب نیاورد با این حال دکتر انتقال نداد 

دکتر بهم گفت با این شرایط انتقال بدی مثل اینه که جنیناتو بریزی دور 

من سومین پریودم رفتم بهتره صبر کنی الان تخمدانات ورم دارن ممکنه مشکل پیش بیاد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مرسی گلم اخه رویان به من گفته ۱۶ آذر برم سونو اگه اوکی بود دوهفته بعدش انتقال ولی نه انوکسا دادن به ...

عزیزم ازمایش ایمنی انعقادی دادی؟

عزیزم ازمایش ایمنی انعقادی دادی؟

اره گلم یکسری انجام دادم که دکتر گفت باید اسپرین و انوکسا و پردونیزولون داشته باشم تو انتقالم

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم