2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
عزیزم فردا باز چرا سونو بشی؟ من تا ان تی ۴ بار سونو شدم دکتر  رفتم هفته ۹ گفتم ی سونو بکن قلبش ...

دکترم گفت ۱۰ آبان بیا یه سونو شکمی بکنم تاریخ ان تی بهت بگم 

منم تا الان ۴ بار رفتم فردا سونو کنه میشه ۵ 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دکترم گفت ۱۰ آبان بیا یه سونو شکمی بکنم تاریخ ان تی بهت بگم  منم تا الان ۴ بار رفتم فردا سونو ...

دکترت مصطفاییه؟

مگه سونو قلب داپلر نرفتی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی که به یادم بودی عزیزکم آب دور جنینم کم شده بود فعلا باید مایعات زیاد بخورم و هفته دیگه باز سون ...

وااااای عزیزم بازم خداروشکر انشاءالله که صحیح وسلامت وسروقت بیاد بغلت عزیزم 

استرسو نگو که هیچ جوره دست از سرمون برنمیداره 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مرسی که به یادم بودی عزیزکم آب دور جنینم کم شده بود فعلا باید مایعات زیاد بخورم و هفته دیگه باز سون ...

عزیزم اب دور جنین چقدر بود؟؟؟ گفتم که منم اب دور جنینم ۳۲ هفته کم بود حرکتاش صعیف بود حس نمیکردم بعد خودمو بستم به مایعات یهو از ۷ شد ۱۲. خیلی خیلی مایعات خوردم شما هم کوتاهی نکن هر چقدر میتونی بخورررر به زور

بلاخره جاش تنگ شده ولی خوب تو این هفته ها حرکتاش مهمه مطمین باش چیزی نیست ولی خوب خوب کاری میکنی که ...

مرسی از راهنماییت عزیز دلم 

اره دکترمم تاکید شدید داشت رو حرکتاش 3 تا هم نسخه nst برام نوشت گفت هر زمان احساس کردی کم شده سریع برو بیمارستان اصلا مطب نیا 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
دکترت مصطفاییه؟ مگه سونو قلب داپلر نرفتی؟

روزی که برا سونو قلب رفتم دستگاه سونوگرافیش هماتوممو نگفت گفتم بهش گفت حتما جذب شده یه هفته بعدش که خونریزی کردم رفتم سونوگرافی بیرون گفت نه خانم هماتومت سرجاشه تکون نخورده حالا از اون روز شوهرم بدبین شده امروز گفتم فردا وقت دارم همش میگفت نمیخاد بری وقتی رسیدگی ندارن احتمالا فردا آخرین بار باشه برم پیشش باز نمیدونم چیکار کنم

آره مصطفایی چرا داپلر رفتم 

اگه داپلر رفتی اون دقیقه حساب کن طبق اون دقیق ۱۲ هفتت که پر شد نوبت ان تی بگیر

اون برگه ای که واسه داپلر بهت دادنو ببر همون بخش داپلر واست حساب میکنه کی ۱۲ هفته میشی

چرا می خواد دوباره بیخودی سونو کنه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزدلم نه فعلا هنوز معلوم نشده احتمالا ۲۳ روز دیگه میرم انومالی ان شاالله معلوم میشه اون وقت ...

فدات بشم قدمش پرازخیروبرکت باشه براتون

منم فعلا هیستروشدم انشاالله پریودبعدی میرم توسیکل انتقال عزیزم

QUOTE] عزیزم من روز ۹ انتقالم از ظهر واقعا شرمنده که میگم یکهو انگار خیس میشم مخصوصا تو حرکات   ...

ترشحات والا هم میتونه بگه بارداری هم برعکسش اما انشالله که برای شما برای بارداری باشه

من همش فکر میکردم پریود شدم میرفتم چک میکردم میدیدم هیچی نیس معذرت میخوام فقط ترشح اونم زیاد هنوزم که هنوزه دارم اون ترشح رو به فال نیک بگیر 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
مرسی از راهنماییت عزیز دلم  اره دکترمم تاکید شدید داشت رو حرکتاش 3 تا هم نسخه nst برام نوشت گف ...

اره منم هر هفته nst میدادم . مثلا مطب nst میدادم خوب نبود میگفتن برو بیمارستان سرم قندی بگیر اگه بازم خوب نبود سزارین میکنیم ولی تو بیمارستان خوب میشد باز مرخص میشدم

روزی که برا سونو قلب رفتم دستگاه سونوگرافیش هماتوممو نگفت گفتم بهش گفت حتما جذب شده یه هفته بعدش که ...

عزیزم من پیش مشایخی میرم ازین به بعدم قراره برم مطبش چون رویان شلوغه خیلی 

زایمانم می خوام برم میلاد پیش دکتر علیزاده کلا معلوم نیست چخبره😂

ولی من جات باشم همون کاری که بالا گفتمو انجام میدم

فدات بشم قدمش پرازخیروبرکت باشه براتون منم فعلا هیستروشدم انشاالله پریودبعدی میرم توسیکل انتقال عزی ...

مرسی گلم قربونت

ان شاالله بسلامتی انتقال بدی و مامان بشی

ترشحات والا هم میتونه بگه بارداری هم برعکسش اما انشالله که برای شما برای بارداری باشه من همش فکر می ...

نیلدا جون ببخشیدnstچیه؟

خداروشکر عزیزم که چیزی نبود مواظب خودت و نی نی باش

مرسی عزیزدلم واقعا خداروشکر

ایشالله به سلامتی نینی رو به دنیا بیاری