2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045350 بازدید | 684460 پست
راستی یه چیزی......... احتمال داره تا چند روز تحرک دخترت کم بشه ها و تکون نخوره اصلا نگران نشی..... ...

خیلی ممنونم ازت آنای عزیزم

آره دکترم گفت ممکنه با بتامتازون تحرکاش کم بشه ولی همین دیشب داشتم به همسرم میگفتم تحرکاش اصلنم کم نشده قربونش برم، بقول خودت معلق نمیزد ولی نرمال حرکت میکرد

حالا انشالله تا چارشنبه سونوم خوب باشه دیگه

امید به خدا دارم و بعدم دکترم که خیلی دوسش دارم

خدایا ازت ممنونم برای اینکه منو لایق دونستی که معجزه ت رو توی وجودم و زندگیمون دمیدی ...مامان مهرو و بابا هومن عاشقت هستن نازنینم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونم حتما بارها توضیح دادین اما راستش پیدا نکردم جواب سوالمو تمام کسانی که میکرو میکنن باید این س ...

عزیزم این سرم برا نقص ایمنیه و کسایی که دکتر تشخیص میده احتمالا بدن مادر جنینو پس بزنه.......

عزیزم این سرم سرم آی وی آی جی هست و ایمنی بدن رو یه جورایی رگلاژ میکنه.......

ضمنا هر سوالی داشتی بپرس.......

چون ممکنه سوالت برا دیگران تکراری باشه اما برا تو جدیده.......

اینجا برا تبادل اطلاعات و برا همراهی و سهیم شدن تو شادیا و غما کنار همیم پس هر چه میخواهد دل تنگ بگووووووووو.......

هزار بارم یه سوالو بپرسی کسایی که اطلاعات داشته باشن شک نکم دریغ نمیکنن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
هه وجدان؟اصلا مگه دارن/اصلا مگه میدونن چیه.اصلا و اصلا از کلینیک ابن سینا راضی نبودم اینم که ازمایش ...

اره منم ابن سینا میرم بعد از یک میکروی ناموفق آزمایش amh دادن تازه فهمیدن من اصلا تخمک ندارم 

جواب آزمایش صفر بود

ولی به لطفیکی از پزشکان همون مرکز با روش شانگهای تونستن ازم ۴ تا تخمک بگیرن

اره منم ابن سینا میرم بعد از یک میکروی ناموفق آزمایش amh دادن تازه فهمیدن من اصلا تخمک ندارم  ...

خدارو شکر جواب گرفتی عزیزم.....

یادم باشه اسم این روشو یه جایی یادداشت کنم مورد مشابه بود پیشنهاد بدم.......

روش شانگهای.......

خدارو صد هزار مرتبه شکررررررررر.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خوب کاری میکننننننننن........ نگران نباش ببین مامان ستایشو پس به فال نیک بگیور درداتو و بگو وروجکام ...

وواااای خدا کنه با دعای شما ایشالا 

واقعااااا خیلی روحیه میگیرررم ممنونم اناجونمممم

خدا کمکم کن
عزیزم این سرم برا نقص ایمنیه و کسایی که دکتر تشخیص میده احتمالا بدن مادر جنینو پس بزنه....... عزیزم ...

مرسی آنا جون. خدا شمارو برا همسرت و دختر نازت و این گروه حفظ کنه که واقعا نعمتی برامون. هیچکس رو به صبوری و مهربونی شما ندیدم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی آنا جون. خدا شمارو برا همسرت و دختر نازت و این گروه حفظ کنه که واقعا نعمتی برامون. هیچکس رو به ...

فدات بشم عزیزم لطف داری.......

همینکه دعامون میکنین برا من کلی ارزش داره........

من عزیزامو بیمه دعای شما دوستان کردم.......

ایشالله شاهد شادیاتون باشم......

من ک خیلی ب مدیکور اعتماد کاذب دارم😁 اگه هم درست نباشه برای یه مدتی دلمو شاد کرد خدا دلشو شاد کنه،حال اساسی داد😂،ولی خدایی دعا کنید کاذب نباشه من سکته میکنم
اللهم صلی علی محمد وآل محمد
توضیح میدی چطوری عزیزم

ذکرش بسم لله ارحمن الرحیم ب حق بسم لله الرحمن الرحیم،این ذکرو از روز یکشنبه شروع میشه و چهلمین روزش پنج شنبه میفته روز چهلم ی بسته خرما میگیری و خیرات میکنی،این ذکر ب این صورته ک روز اول ۱۰۰تا میگی روز دوم ۲۰۰ روز سوم ۳۰۰  تا روز چهلم ک میشه ۴۰۰۰تا

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
نگران مباش خدا داده خودش محافظشه شما هم خوب استراحت كن و به دكترت اعتماد 

ممنونم ازت مینو جان، انشالله خدا بازم هم به من هم به تمام بچه های این تاپیک توی رسیدن به آرزوهاشون کمک کنه

آمییییییین

خدایا ازت ممنونم برای اینکه منو لایق دونستی که معجزه ت رو توی وجودم و زندگیمون دمیدی ...مامان مهرو و بابا هومن عاشقت هستن نازنینم

بارداری با میکرواینجکشن-ICSI:

این کانال تجربیات دوستانی از رنگ خودتان هست، کسانی که دردتان را با تمام وجود درک میکنند، لطفا برای پیوستن دوستانتان به کانال از لینک زیر استفاده کنید، تا در کنار همدیگه راحتتر بتونیم مشکلمون رو حل کنیم:

telegram.me/microinjection

@microinjection

ذکرش بسم لله ارحمن الرحیم ب حق بسم لله الرحمن الرحیم،این ذکرو از روز یکشنبه شروع میشه و چهلمین روزش ...

بحقش یادم رفته بود........

ممنون که یاداوری کردی.......

البته من روزشو رعایت نکرده بودم.........

شایدم مال من فقط بسم الله بوده..........

خلاصه هر چی باشه این ذکرا علاوه بر آرامشی که میدن فرصت نمیدن فکر و خیال کنی.......

من که یه بند داشتم ذکر میگفتم........

بعضا دیگه تو خوابم ذکر میگفتم........

من از روز انتقال تا روز آز صد هزار صلواتم که تو ماه رجب معمولا نیت میشه نیت کردم و واقعا دیگه فرصت فکر و خیال نداشتم.......

روزای آخر که صلواتا داشتن تموم میشدن بیکارتر که میشدم فکر و خیال میومد سراغم.........