2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
ای جانم خداروشکرررر چقدم پررنگه  ستایش من می گم دو قلوئه ان شاله

مرسی عزییزم، این بی بی بعد از ده دقیقه این رنگی شد،اولش کم رنگتر بود بعد هی پررنگتر شد وقتی خشک شد قشنگ بنفش بود، من عاشق دو قلوام😍 البته بی بی چکام مدیکورن، مدیکورا حساسیتشون بالاست

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون ممنون ميشم جوابمو بدي... دكتر برام شياف پروژسترون نوشته .. خود داروخانه كلينيك ايراني داد بهم گفت خارجيش نيست... من خارجيشو كه اسمش سيكلوژن هست رو پيدا كردم... به نظرت خارجيشو استفاده كنم.. حداقل براي دو هفته بعد از انتقالم...

سلام دوست جونا امروزآزمایش دادم منفی شد راستش امروزدیگه ناراحت نیستم خواست خدااین بوده دیگه نمی خوام ادامه بدم به قول آناجون می خوام به دخترم بیشتربرسم دخترمن توسن بلوغه الان بیشتربه من احتیاج داره خدادخترموبهم ببخشه وبرام حفظ کنه امیدوارم اونایی که مادرشدن خدانی نی هاشونوبراشون حفظ کنه وبه سلامت دنیابیان اوناییم که تواین راهن به زودی زودمادربشن وخدابهشون صبروتحمل ادامه این راه وبده خدادل تک تک خانومای این گروه وشادکنه ایشالله

مرسی عزییزم، این بی بی بعد از ده دقیقه این رنگی شد،اولش کم رنگتر بود بعد هی پررنگتر شد وقتی خشک شد ق ...

عزیزم بهت تبریک میگمممم خیلی خوشحال شدمممم که از مامان های منتظر یکی کم شد...برای ماهم دعا کن گلم💕😘😘

خداجونم ممنونم که من و عشقم مادر و پدر شدیم..هزاران بارر شکرت🙏از نی نی مون محاافظت کن خدای مهربوونم🙏💕
فداي تو بشم آناي مهربونم كه وقت ميزاري و دونه دونه پستها رو جواب ميدي و راهنمايي ميكني...ممنونم عزيز ...

فدات عزیزم........

کمترین کاریه که ازم بر میاد........

ببخشین مسافرتم و یکم دیر به دیر سر میزنم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من اصلا لک ندارم  از داروخونه شریفی تو سعادت باد گرفتم عزیزم  فقط درد پریودی هس  م ...

عزیزم همه لک ندارن که تعداد معدودی لک لانه گزینی دارن.......

یعنی لک نداشتن دلیل + نشدن نیست........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فدات عزیزم........ کمترین کاریه که ازم بر میاد........ ببخشین مسافرتم و یکم دیر به دیر سر میزنم... ...

بازم لطف بزرگي ميكني كه جوابگو هستي... فقط آنا جون من شياف سيكلوژن پيدا كردم .. به جاي شياف پروژسترون ايراني .. خوبه استفاده كنم؟

ستایش جونم واقعی واقعیه بی بی هات...وقتی هربار میزنی و مثبت میشه پس مامان شدی....

خوب شد رفتی حموم تمیز شدی پیش نی نی هات زشت بود چرکول باشی  

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
ممنونم ازت آنا جانم، آخه من هیچ علایمی نداشتم مثل لکه بینی یا درد یا هر چی، حرکتهاشم خوب بود و ذوقشو ...

عزیزم وقتی برات هپارین تجویز کرده یعنی اینکه میخواد خونرسانی به جنین خوب بشه و برا این کار رقیق کننده خون بهت تجویز کرده.......

آب بخوری خودش غلظت خونتو پایین میاره........

عزیزم یه سوال تو سونوهات گرید جفت چنده؟

عزیزم برا وزن گیری ببین اگه دکترت برات صلاح میدونه لیدی میل بگیر........

بعد تولدم برا شیردهی خوبه لیدی میل.........

لیدی میل ایرانیشه خارجیشم الان اسنش یادم نیست اونم فرانسوی بود.......

اما من لیدی میل رو بیشتر دوست داشتم.........

مثل شیر خشک میمونه تو آب حل میکنی میخوری برا وزن گیری نوزادم خوبه........

نگران کوچولو بودنش نباش مهم رشدشه دختر منم کوچولو بود اما شکر خدا الان برا خودش خانومی شده........

راستی یه چیزی با دکترت در مورد تزریق آمپولای بتامتازون مشورت کن.........

ببین اگه صلاح میدونه و ریسک زایمان زودرس داری برات تجویز کنه........

منم ۲۹ هفته ۶ تا بتامتازون داشتم برا تشکیل ریه هست و اگه کسی ریسک زایمان زودرس داشته باشه و تزریق کرده باشه بعد تولد نوزلد به دستگاه نیاز نداره........

البته باید ببینی برا شرایط تو مناسبه یا نه.......

شایدم تزریق کردی

........

در مورد تغذیم تو تغذیه عادیتو داشته باش و نگران نباش وروجکت از بدن تو همه مواد لازم رو میگیره........

فقط بحث خونرسانی مهمه که اونو با هپارین و آب جبران میکنی.........

راستی سعی کن تا جایی که میتونی پهلوی چپ دراز بکشی و بخوابی........

نگران هیچیم نباش..........

امروز بعد از ۷ روز رفتم حمام،دیگه حالم داشت از خودم بهم میخورد، ۲،۳ کیلویی سبک شدم😁

دو سه کیلو رو خوب اومدی..........

خخخخخخخخخخخخخ.......

صحت آب گرم مامان ستایش..........

نه هیچ کس برام نمیخره بی بی چک     منم دردای پریود دارم  جنینیا شما چند روزه بود؟

خوب کاری میکننننننننن........

نگران نباش ببین مامان ستایشو پس به فال نیک بگیور درداتو و بگو وروجکام دارن پی ریزی میکنن و میخوان یه خونه شیک و خوشگل بسازن اون تو واسه خودشون........

سلام به همگی اناجون برایivigکدوم درمانگاه یا بیمارستان برم (میکروی اولم تزریق داشتم که بدنم واکنشی ...

عزیزم بیمارستان باید بری اگه تهرانی برو بیمارستان الغدیر........

با بیمه تزریق میکنن و رسیدگیشونم خوبه........

سلام به همگی اناجون برایivigکدوم درمانگاه یا بیمارستان برم (میکروی اولم تزریق داشتم که بدنم واکنشی ...

بیمارستان الغدیر دقیقا نزدیک دانشگاه علم و صنعته......

دانشگاهو سرچ کنی بیمارستانم نزدیکش میبینی........