2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046069 بازدید | 684498 پست
ممنون عزیزم.ببخشید سرم چندتاش ۱۶ میلیون میشه،چرا آخه اینقدر گرون.مریم توکلی تهرانه؟

بله تهران مرکز ابن سینا

شما تهران نیستید؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
4 تاش عزیزم البته آزادش، اگه سقط داشته باشی بری دنبالش راحت تایید میکنن نگران نباش شما، نرخ دولتیش ک ...

عزیزم من بیمه ندارم،یعنی دفتر چه سلامت دارم برا من میشه؟

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله تهران مرکز ابن سینا شما تهران نیستید؟ 

نه من تبریزم

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
سلام عزیزم.من دوستم دکتر قبل انتقال بهش پنتو کسی  فیلین داده بود میگفت تهوع شدید گرفته ولی خارج ...

سلام‌مرسی عزیزم . والا میگه نمونه ی خارجیش پیدا نمیشه . ده تا داروخونه رفت تا اینو پیدا کرد . مرسی که‌گفتی گلم . نمیدونی چند وقت استفاده کرده ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم من بیمه ندارم،یعنی دفتر چه سلامت دارم برا من میشه؟

والا بیمه تامین اجتماعی تایید میکنه برای سقط عزیزم، پرس و جو کن شاید بیمه سلامت هم بشه واقعا زور داره 

اگه نشد پیگیر سرم اینترالیپید باش همون کارو میکنه بچه های اینجا خیلیاشون با همین سرم مثبت شدن 

به دکتر ایمونولوژت پیشنهاد بده ببین چی میگه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نه من تبریزم

عزیزم تبریز داروخانه هلال احمر تو آبرسان سرم دارن ..وقت کردی برو بپرس ببین دفترچه سلامت قبول میکنن..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
والا بیمه تامین اجتماعی تایید میکنه برای سقط عزیزم، پرس و جو کن شاید بیمه سلامت هم بشه واقعا زور دار ...

ممنون،عزیزم اون سرمی که گفتی یعنی قیمتش پایینتره؟

عزیزم تبریز داروخانه هلال احمر تو آبرسان سرم دارن ..وقت کردی برو بپرس ببین دفترچه سلامت قبول میکنن..

تو تبریز هستی؟من دوماهه سقط کردم،بعد عید شروع میکنیم دیگه دکترو،میرم از اونجا هم میپرسم

سلام عزیزای دلم نی نیای من بالاخره به دنیا اومدن و خداروشکر حالشون روبراهه فقط همین شب اولی دهنمونو ...

سلام به روي ماهت مامان چيكا جون😍 واي باورم نميشه، خداروشكر كه زايمان كردي و حالتون خوبه، خدارو هزار مرتبه شكر… حسابي لذت ببر از وجودشون♥️

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

@زینبی_بابا    

سلام عزیزم

بالاخره با همه سختی ها و پیگیری های دو هفته آخر برای موقعیت جفت و جنین، تایید شد که مشکلی برای زایمان در بیمارستانی( غیر از بیمارستان امام خمینی) ندارم و منم به پیشنهاد شما با دکتر اشرفی در نیکان غرب سزارین انتخابی شدم و الحمدلله از دکتر و  بیمارستان راضی بودم.

بسیار از راهنمایی و پیشنهادت ممنونم و هنگام دعا برای همه دوستان منتظر  برای شما هم دعا کردم.

تنها مشکل نیکان غرب این بود که دکترای اونجا علیرغم قراردادی که با بیمه تکمیلی دارن و میتونن آنلاین با شرکت بیمه طرف قرارداد برای هزینه ها در ارتباط باشن اصلا بیمه قبول نمیکنن و همه هزینه باید هنگام بستری به حساب بیمارستان واریز بشه

موقع زایمان تک تک دوستان اینجا رو تا جایی که اسامی یادم بود یاد کردم و به طور کلی هم همه رو دعا کردم.

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
مگه سونوی واژینال مرد تو میکنه  والا  من دیدم زن اون دستگاه و تو میکنه  دکتر مرد از ...

اخه فقط گذاشتن دستگاه که نیس

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱