2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
نه واسه پرولاکتین والا هر چی ادم کمتر بدونه راحت تره.

دقیقا با دونستن زیاد از اونور بوم میفته ادم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام چیکا جون❤ خوبی عزیزم 😘  نی نی های نازمون چطورن😍😍 من خیلی وقته نیومدم تو این صفحه ، ال ...

سلام مهربونم قربونت برم الحمدالله خودت خوبي؟ الان ٣٤ هفته به اميدخدا اگر همه چي خوب پيش بره انشالله ١٣ ابان زايمانم هستش گلم😘❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مهربونم قربونت برم الحمدالله خودت خوبي؟ الان ٣٤ هفته به اميدخدا اگر همه چي خوب پيش بره انشالله ...

به سلامتی باشه عزیزم 😍😍

یعنی چند هفته قراره زایمان کنی ؟ 

تحت نظر کدوم دکتر برای زایمان هستی؟

زنده باشي گل من😍😘٣٧ هفته عزيزدلم. دكتر اسرافيلي

ان شاءالله این چند هفته هم به سلامتی بگذره  عزیزم  🌹🌹🌹

منم ۳۴ هفته هستم ولی فکر کنم ۳۸ هفته زایمانم باشه 

حالا نی نی های نازمون پسر هستند یا دختر؟😍😍

ان شاءالله این چند هفته هم به سلامتی بگذره  عزیزم  🌹🌹🌹 منم ۳۴ هفته هستم ولی فکر کنم ۳۸ ...

اي جووون دلم الهيييي بسلامتي و دل خوش قربونت برم😍😍😍😍دختر و پسر فداتشم😁الهي كه همه مامانا بارشونو صحيح و سالم زمين بذارن من دو شبه از نفس تنگي نميتونم خوب بخوابم

خداياشكرت....❤️ 
اي جووون دلم الهيييي بسلامتي و دل خوش قربونت برم😍😍😍😍دختر و پسر فداتشم😁الهي كه همه مامانا بارشون ...

چقد عااااااالی😍😍 خدا رو هزار مرتبه شکر 🌹🌹

واقعا از صمیم قلب خوشحال شدم 😍😍😍😍 

من که بارداری خیلی سختی تا یک ماه پیش  داشتم تهوع و ویار شدید همراه یبوست واقعا زندگی نداشتم اصلا نمیتونستم بیام خبری ازت بگیرم عزیزم ❤❤ الان تهوعم خیلی بهتر  شده ولی بقیه هنوز هست 

اتفاقا  منم امروز تنگی نفس گرفتم خدا خودش کمکمون کنه

ان شاءالله همه ی مامانا بارشون رو به سلامتی به زمین بذارن و همه ی مامانای منتظر نی نی دار بشن🌹🌹🌹

چقد عااااااالی😍😍 خدا رو هزار مرتبه شکر 🌹🌹 واقعا از صمیم قلب خوشحال شدم 😍😍😍😍  من که با ...

فداي قلب مهربونت بشم كه به يادم بودي عزيزدلم. اخي الهي بميرم واقعا ويار خيلي سخته شانسي كه اوردم ويار نداشتم وگرنه واقعا ادم داغون ميشه. فندوقمون پسمله يا دخمل؟😍😍😍😍انشالله بسلامتي و سروقت زايمان كني قربونت برم😘😘❤️❤️❤️❤️الهي امييين

خداياشكرت....❤️ 
فداي قلب مهربونت بشم كه به يادم بودي عزيزدلم. اخي الهي بميرم واقعا ويار خيلي سخته شانسي كه اوردم ويا ...

ممنون مهربونم ❤❤ پسره 

خدا رو شکر  که با این وضعیت دوقلویی ویار نداشتی😍😍 وگرنه واقعا اذیت میشدی 

ممنون مهربونم ❤❤ پسره  خدا رو شکر  که با این وضعیت دوقلویی ویار نداشتی😍😍 وگرنه واقعا اذ ...

اي جان جان قندعسل😍😍خدا حفظش كنه الهي❤️❤️اره واقعا خدا بهم رحم كرد😂😂

خداياشكرت....❤️ 

خانما دوستم با من جنین انتقال داده بود میگه دوبار کاملا ارضا شده البته ببخشیدا گفتن اونو میگم الانم گریه میکنه میگه مجبور بودم ب نظرتون باعث میشه جنین نتونه لانه گزینی کنه یا جنین سقط میشع

پروانه جان به نظرت سری اول که با دکتر انصاری بودی چرا منفی شد ؟ مشکل دکتر بود ؟

واله من خودم فکر میکنم سری پیش خودم اصلا استراحت نکردم ولی این بار ۵ روز اولو توالت فرنگی واصللا دولا نمیشدم وحین انتقالمم سرمو بلند نکردم من فکر کنم به دکتر ربطی نداره به شانسو خواست خداست این بار بادکش و هیسترو خراش و چسپ و انجام دادم به نظرم اینا بی اثر نبوده