2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبول باشه عزیزم انشاالله کوچولوهات به وقت  به موقع بغل بگیری که بااین حالت نذری هم میپزی الهی خ ...

قربون قلب مهربونت بشم خيلي خيلي تو يادم بوديد الهي كه هممون حاجت روا بشيم😍❤️

خداياشكرت....❤️ 
بچه ها کسی میدونه تعبیر طلا توخواب زن باردار چیه من خواب دیدم خواب دیدم عمه شوهرم 4 تا النگو بهم کاد ...

ان شالله خیره عزیزم . احتمالا دختر بارداری 😍 طلا برای زن تو خواب خوبه 

خدایا شکرت
فداتشم عزيزدلم الهي همه به حاجت دلشون برسن به حق امام رضا

خدانکنه دورت بگردم زنده باشی الهی 

چیکا جونم در این مورد میتونی راهنماییم کنی 

من شنبه که رفتم سونو ساک خبری از هماتوم نبود دکترم گفت اگه لکه بینیت بیشتر شد آسپرینتو قطع کن یه شیاف اضافه کن حالا دیشب که رفتم سونو گفت هماتوم داری بازم آسپرینو قطع کنم؟ 

آخه چندتا مطلب خوندم نوشته بود آسپرین باعث دفع شدنش میشه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بچه ها کسی میدونه تعبیر طلا توخواب زن باردار چیه من خواب دیدم خواب دیدم عمه شوهرم 4 تا النگو بهم کاد ...

عزیزم منم روزای اول چندشب پشت سرهم خواب طلامیدیدم یه بار خواب دیدم خریدم یبارخواب دیدم فروختم یبارخواب دیدم پیداکردم انشالله تعبیرش اینه که قلب نی نی تشکیل شده🙏🤲🤲

بچها کسی میدونه هزینه اکوی قلب جنین چقده؟؟شنیدم خیلی گرونه؟میشه نریم یا حتما باید رفت؟

سلام عزیزم برای منم دکتر نوشته رفتم خصوصی گفت ۵۰۰ تومن منم دو دلم برم یا نه دکتر بهم گفت بیمارستان کودکان مفید کم تر میگیره من رفتم گفت فعلا وقت ندارن هفته بعد سر بزنم حالا نمیدونم برم یانه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام عزیزم برای منم دکتر نوشته رفتم خصوصی گفت ۵۰۰ تومن منم دو دلم برم یا نه دکتر بهم گفت بیمارستان ک ...

عزیزم در این مورد میتونی راهنماییم کنی 

من شنبه که رفتم سونو ساک خبری از هماتوم نبود دکترم گفت اگه لکه بینیت بیشتر شد آسپرینتو قطع کن یه شیاف اضافه کن حالا دیشب که رفتم سونو گفت هماتوم داری بازم آسپرینو قطع کنم؟ 

آخه چندتا مطلب خوندم نوشته بود آسپرین باعث دفع شدنش میشه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم در این مورد میتونی راهنماییم کنی  من شنبه که رفتم سونو ساک خبری از هماتوم نبود دکترم گفت ...

نمی دونم عزیزم من هماتوم داشتم ولی خونریزی نداشتم دکتر نگفت قطع کن مال من خودش جذب شد به نظرم زنگ بزن ازش بپرس 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷