2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046488 بازدید | 684516 پست
فدات بشم مرسی بابته دلداریت  دیشب رفتم سونو گفت هماتومه سایز ۱۷و۵ در ۱۷ بنظرت خیلی بزرگه؟

ن گلم چه بزرگی نترس خودش دفع میشه دوستم پد میذاشت ببین چقدر میشد

راستی انتقالم بخاطره سرماخوردگی و رشد نکردن آندومتر کنسل شد 

انشاالله که صدا قلبشو بارها می‌شنوی و دلت آروم میگیره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چشم عزیزم چیکا میگم سایزش ۱۷ و۵ در ۱۷ بوده بزرگه؟ الان برا نماز چیکار کنم؟نمیتونم پاشم؟

بي بلا گلي. عزيزم والله من از سايزشون سر در نميارم. نمازتو نشسته بخون فداتشم

خداياشكرت....❤️ 
نگفتم دختر تو هماتوم داری از همون اول که گفتی لکه بینی داری گفتم مثه من هماتوم داری ولی برات تشخیص ن ...

آره نیکاد جونم گفت برا قلبش ۱۰ روز دیگه اتفاقا منم همش منتظر بودم صدا قلبشو بذاره ولی گفت نه هنوز تشکیل نشده 

الهی که به حق جواد الائمه اونم تشکیل میشه برا جفتمون از نگرانی درمیایم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

دخترا برا آرامش دلم دعا کنین 

انتقالم کنسل شد باز دلم گرفته 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ن گلم چه بزرگی نترس خودش دفع میشه دوستم پد میذاشت ببین چقدر میشد راستی انتقالم بخاطره سرماخوردگی و ...

فدات بشم انشاءالله که خیره عزیزم صددرصد یه خیر وصلاحی توش هست انشاءالله دفعه بعد کی میری برا انتقال؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
آره نیکاد جونم گفت برا قلبش ۱۰ روز دیگه اتفاقا منم همش منتظر بودم صدا قلبشو بذاره ولی گفت نه هنوز تش ...

پس برا خیلی ها 6 هفته زوده برا تشکیل قلب فقط ادم استرس میگیره نره بهتره انشاالله هردومون 10روز دیگه صدای قلب نی نی هامونو میشنویم امیننننن ممنون برای دعات

راستی مگه میشه با خونریزی و لکه بینی نماز خوند؟؟؟؟؟ 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ببینید این ازمایشی که برام نوشتن فقط ایمنیه یا انعقادی هم داره

@تورکآنا

@زینبیبابا

بچه هر کی تونست زیر ازمایشم تگشون کن هر چقد زدم نشد

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
بي بلا گلي. عزيزم والله من از سايزشون سر در نميارم. نمازتو نشسته بخون فداتشم

تا الانم نشسته میخوندم پس همونو ادامه بدم 

فقط چیکا خون اومد غسل داره؟

دخترا برا آرامش دلم دعا کنین  انتقالم کنسل شد باز دلم گرفته

الهی بمیرم برات عزیزم

مطمئن باش یه خیری توش بوده به حکمت خدا دل بسپار 

خانما من دیشب شیاف گذاشته بودم ک خوابم برده بود صبح بیدار شدم ک ببخشید شیاف ک ریخت بیرون زرد بودش بعداونم بازم ببخشید دستشویی ک رفتم رنگ ادرارم کاملا نارنجی بود چرا یعنی عفونت دارم شاید درد تخمدانامم ب خاطر اون بوده اره