2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
پس برا خیلی ها 6 هفته زوده برا تشکیل قلب فقط ادم استرس میگیره نره بهتره انشاالله هردومون 10روز دیگه ...

الهی آمین 🤲🏻 والا منم دقیق احکامشو نمیدونم که ولی خودم قبل نماز دستشویی میرم خودمو میشورم لباس زیرمم تمیز نماز میخونم فقط برا این خون دیشب نمیدونم چیکار کنم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اره عزيزم غسل كن 

اوووه پس باید برم حموم اسم غسلو چی بگم؟

ببخش توروخدا خیلی سوال میکنم ازت

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تبریزم، مرکز آذربایجان دکتر حضرتی بنظرتون اینکه میگن تخمک ها نارس بودن یعنی چی؟یعنی زود پانکچر ک ...

عزیزم شما پلی کیستیک بودی منم تخمکام پوچ شد ده تاش PCOبودم من

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
پس برا خیلی ها 6 هفته زوده برا تشکیل قلب فقط ادم استرس میگیره نره بهتره انشاالله هردومون 10روز دیگه ...

نیکاد جونم شما الان برا غذا خوردن چیکار میکنی میشینی سر سفره یا تو جات میخوری؟نماز چطور؟

خوب خداروشکر ایشالله هیچی نمیشه 

فدات بشم انشاءالله مثبتی خودت بی دردسر وخیلی راحت 🤲🏻

اوووه پس باید برم حموم اسم غسلو چی بگم؟ ببخش توروخدا خیلی سوال میکنم ازت

حموم خيلي كوتاه با اب ولرم. من غش حيض كردم بعد از خونريزيم. بازم از بچه ها بپرس عزيزم. نبابا اينچه حرفيه

خداياشكرت....❤️ 
حموم خيلي كوتاه با اب ولرم. من غش حيض كردم بعد از خونريزيم. بازم از بچه ها بپرس عزيزم. نبابا اينچه ح ...

چشم عزیزم ممنون از راهنماییت

خانما من دیشب شیاف گذاشته بودم ک خوابم برده بود صبح بیدار شدم ک ببخشید شیاف ک ریخت بیرون زرد بودش بع ...

شنبه زنگ بزن از مرکز بپرس ماها به کوچکترین واکنش بدنمون بتید دقت کنیم شاید عوارض داروها باشه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
الهی آمین 🤲🏻 والا منم دقیق احکامشو نمیدونم که ولی خودم قبل نماز دستشویی میرم خودمو میشورم لباس زیر ...

فک کنم باید غسل حیض بگیری البته دقیق مطمن نیستم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
نیکاد جونم شما الان برا غذا خوردن چیکار میکنی میشینی سر سفره یا تو جات میخوری؟نماز چطور؟

نه میشینم سر سفره و حتی کارای سبک انجام میدم غذاهای ساده م میپزم درحدی که زیاد سرپا نباشم و خسته نشم من از وقتی لکه بینی دارم نماز نخوندم گفتم فعلا با این وضعیت نخونم بهتره تازه هربارم حموم میرم غسل حیض میگیرم ولی بازم این لک بینیه هست

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
خانما من دیشب شیاف گذاشته بودم ک خوابم برده بود صبح بیدار شدم ک ببخشید شیاف ک ریخت بیرون زرد بودش بع ...

اگه اب کم میخوری بخاطر اونه ماهایی که همش خونه ایم و فعالیت نداریم باید زیاد اب بخوریم حداقل باید روزی 8 لیوان اب بخوری 

فدات بشم انشاءالله که خیره عزیزم صددرصد یه خیر وصلاحی توش هست انشاءالله دفعه بعد کی میری برا انتقال؟

گفت پریود شدی یکماه بعد بیا عملا لنفوسیت رفت تاریخ انقضاش .🥺🥺🥺

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏