2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046839 بازدید | 684555 پست

دوستای عزیز و مهربونم ،همونطور که وقتی حالم خوب نیست میام و اینجا درد و دل میکنم، باید تو حال خوب هم بیام و بهتون بگم، دیگه الان خوبِ خوبم، این حس رو و روحیه رو اول به خاطرِ همراهیِ همسرم و به خاطرِ شماها و همدردیتون دارم و مرسی از همتون.

الان دیگه دوباره روحیه گرفتم ۅ مثل قبل از اول با اراده شروع میکنم، اینم یه حکمتی توش بوده، بالاخره برای هر کدوم از ماها این تلخیا تو سیکلمون به نوعی پیش اومده، حالا کنسل شدن سیکل، یکی با سقط ، یکی با انتقالای منفی، ولی خداروشکر تعداد مثبتها هم کم نیست، و همه این مامانای بالفعل که یه روزی مثل منو بقیه دوستان تو سیکل بودن مامان بالقوه بودن بالاخره موفق شدن، پس ما هم میتونیم، با امید و توکل و اراده قوی میریم جلو تا زمانیکه نی نی های نازمونو در آغوش بگیریم.بازم از تک تکتون ممنونم و همتونو دوست دارم.😘😘😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست جونا  من فردا میرم برای انتقال خیلی ب دعاهاتون احتیاج دارم دعا کنید همه چی خوب پیش ب ...

عزيزم با روحيه مثبت برو.. مطمئن باش ني ني هات بهت حسابي ميچسبن....همه چيز خوب پيش ميره توكلت به خداي بزرگ باشه

سلام ممنون از لیلا https://www.ninisite.com/discussion/topic/1461993/آی-وی-اف-موفق?postId=47306856 ...

بچه ها اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنید.التماس دعا

دوستت دارم را من دلاویزترین شعرجهان یافته ام.   تقدیم به عشقم
عزیزم چرا از طریق ز ر ن ا ن ی پیگیر نمیشی اون تخصصش تو این زمینس......... فعلا تا حواب سوالتو پیدا ...

آنا جان همونجوري كه حدس ميزدم ديشب بعد ازينكه ترشح خوني خيلي خيلي كم ديدم يهو درد انگشتام قطع شد، رگامم كمرنگ تر شدن امروز، الان ديدم خونريزي دارم ... پس فكر كنم مربوط به همين باشه نه ؟ خون آزاد شد دردم نسبتا قطع شد 😒😕

ممنونم از همتون،رفته بودم سونو گفتش که قلب جنین نمیزنه و باید منتظر بمونی اگه خود به خود سقط نشد از روشهای دیگه استفاده میکنیم،همش خودمو سرزنش میکنم که چرا پیشگیری نکردمو بلافاصله بعداز سقطم باردارشدم

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
سلام دوست جونا  من فردا میرم برای انتقال خیلی ب دعاهاتون احتیاج دارم دعا کنید همه چی خوب پیش ب ...

ایشالله،از خدا میخوام جنین هات محکم بچسبن به دل مامانشون

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
ممنون عزیزم باورت نمیشه هیچی اصلا نمیشه اعتماد کرد به علایم میدونم من هرچی بگم تو نمیتونی بی توجه ...

خيلي بهت تبريك ميگم عزززززيزم

انشاله تيتر بتات هم حسابي خوب باشه طوريكه نياز به تكرار نداشته باشي.

يك سوال دارم شما بودي لوله هاتو بسته بود دكتر؟

👶🏻خدايا ميدونم ارحم راحميني👶🏻
خيلي بهت تبريك ميگم عزززززيزم انشاله تيتر بتات هم حسابي خوب باشه طوريكه نياز به تكرار نداشته باشي. ...

ممنون عزیزمم

نه من مشکلی نداشتم همسرم یکم ضعیف بودن

اونقدری نبود که باعث نا باروری بشه اما خدا نمیخاست طبیعی بشه

خدایا شکرررررررررررررررت🙏👶
ممنونم از همتون،رفته بودم سونو گفتش که قلب جنین نمیزنه و باید منتظر بمونی اگه خود به خود سقط نشد از ...

مامان مرلین عزیزم خیلیییییییییییییییی ناراحت شدم عزیزم، نمیدونم چی بگم ، فقط خیلی ناراحت شدم.

خدا پشت و پناه خودت و نی نی های نازت عزیزم ، برو که ایشالله تا دو هفته دیگه خبر خوش بتا مثبتت رو بهمون میدی.

بچه اگر کسی جواب سوال دوستمونو میدونه راهنمایی کنه، دوستشون به تازگی بعد از 12 سال انتظار مثبت شدن با ای وی اف ، رفته سونو ولی گفتن دور ساک جنین رگ خونی هست و ممکنِ این بارداری ختم به خیر نشه، عدد بتا خوب هستش و مشکلی هم نداره خداروشکر، درد و خونریزی هم نداره، ولی خب با شنیدن این خبر بهم ریخته که حقم داره ، اگر چیزی میدونین راهنمایی کنین.

ممنون عزیزمم نه من مشکلی نداشتم همسرم یکم ضعیف بودن اونقدری نبود که باعث نا باروری بشه اما خدا نمی ...

منتظر جونم، من نمیدونم بهت تبریک گفتم یا نه، ولی الان میخوام کلیییییییییییی بهت تبریک بگم و یه قر هم به افتخار تو و الینا و دوستمون از آلمان اشتباه نکنم آناشید بدم، یکم گرفتار بودم نشد.