2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046825 بازدید | 684554 پست
لیلا جون من همیشه  در حد ۴،۵تا تخمک داشتم حتی با دوز زیاد دارو ،اما اینبار از روز اول پری زیر ش ...

ستایش جون مرسی از توضیحاتت، حتما اینکارو انجام میدم، کلا دارم آب جوش میخورم به جای چایی، فقط من روغن سیاهدانه نمیتونم اینجا پیدا کنم، ولی باید گرمی بخورم،من طبعم هم گرمه، میترسم زیادی بشه گرمیجات برام،

چرا ليلا چه فرقي ميكنه اگر قرار هست همين كلينيك بموني؟! براي چي پول بدي؟! 

حدس من اينه كه همه فوليكولها تخمك نداشتن شايد كه استروژن پايين بوده! اما بازم معلوم نيست شايدم تخمك داشتن ولي ستروتايد بايد زودتر استفاده ميشده!؟ اين سري اگر همين پروتوكل باشه بايد مونيتورينگت بيشتر باشه ولي من احتمال ميدم اين سري سيكلت رو با لوپرون، ديفرلين يا سوپرفكت يا مشابهاش شروع ميكنند كه ديگه اين اتفاق نيفته. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ليلا از امازون روغن سياهدانه بگير، black seed oil. 

يك مدل هست تو امازون شركتش استراليايي هست از نمونه هاي ايرانيش خيلي بهتره من خواهر شوهرم از ايران برام اورد اينم سفارش دادم اين استراليايي ده بار بهتر از اونه از نظر غلظت و بوش. قيمتش ١١ دلار كانادا بود اگر بخواي لينكش رو برات بفرستم.

دوستای عزیزم، من از تک تکتون معذرت میخوام که ناراحتتون کردم، و از همتونم ممنونم که باهام همدردی میکن ...

لیلا جون خیلی ناراحت شدم😔 عزیزم شاید حکمتی تو کار بوده ناراحت نباش انشااله که بزودی مامان لیلا میشی 

خدایا...شکرت😍
چرا ليلا چه فرقي ميكنه اگر قرار هست همين كلينيك بموني؟! براي چي پول بدي؟!  حدس من اينه كه ه ...

آخه  nazi باید یکسال و خورده ای برم تو نوبت، دیگه تحمل انتظار ندارم، حرف چند ماه نیست ،حرف یکسال و چند ماهِ، 

منم با حرفات موافقم چون استروژن از ۸۰۰ شد ۴۰۰ بعد از دو روز و دوباره تو فاصله جمعه تا دوشنبه شد هزار و خورده ای، واقعا پدیده عجیبیه، و اینکه ستروتاید رو من از اولین مانیتوراژ استفاده کردم ،دو تا فولی چپ داشتم و ۴ تا راست، واقعا عجیبه جریانِ، افغانستان هم نیستم بگم تاریخ مصرفش 😂😂😂

ولی حرفت که گفتی بدنم به دارو جواب داده حالمو خوب کرد، امیدوار م کردی 😘 عیبی نداره، کاریه که شده ، ایشالله سیکل بعدی، امید به خدا عاااالی پیش میره.

بارانبهاری،ایتالیا هستم.

نیلو جون، ممنونم عزیزم از همدردیت، دیگه امروز صبح آخرین اشکارو ریختمو لباس سیاه رو از تنم درآوردم (پایان عزاداری)، بسِ دیگه، دوباره شروع میکنم، ایشالله ایندفعه همه چیز خوب پیش میره. حکمتِ خدا در چی بوده من نمیدونم ، ایشالله که ایندفعه خوب پیش میره.

ليلا جون اون نتيجه استروژن كه چهارصد بوده تكرار ميخواسته، به نظرم خطاي ازمايش ميتونسته باشه، اينجور مواقع قبل از هر تصميمي تست رو تكرار ميكنند. 

اره يك سال زياده ولي به نظر من متقاعدشون كن كه اين سيك رو برات حساب نكنند، اينجا كه اينجوريه اين سيكل كنسلي بوده عملا. به نظرم سفت وايسا و اينجوري بگو. كه نندازنت براي سال ديگه. تلاشت رو بكن ببين چي ميشه. 

نهايتا نشد خصوصي شروع كن.

ليلا جون اون نتيجه استروژن كه چهارصد بوده تكرار ميخواسته، به نظرم خطاي ازمايش ميتونسته باشه، اينجور ...

میدونی،همون روز دکتر بعد از سونو گفت تو دیگه میری برای پانکچر، یهو شب گفتن نه ،دوز داروتو ۱۵۰ کن، راستش من خودمم شک کردم که خطای آزمایشگاه بوده باشه، باهاشون حرف میزنم حتما، ولی به نظرم باید همون شب هورمونو میزدم و دوشنبه میرفتم پانکچر، کاش تست منو تکرار میکردن، حالا زنگ میزنم میشینم کامل باهاشون حرف میزنم، انقدرم کلینیکش معروفه، یعنی کسایی نتیجه گرفتن که امیدی نداشتن، ولی به هر حال تو هر چیزی خطا هم پیش میاد، متاسفانه اگر حتی سیکلتم کنسل بشه اینجا باید بری تو نوبت مگر موردت اورژانسی باشه، و کلا تو ایتالیا طبق قانون سه بار میتونی با بیمه دولتی میکرو کنی و ۵ بار هم آی یو آی، بعدش دیگه باید پول بدی، ولی بهشون طرفای ظهر زنگ میزنم که دکترم هست ،دیروز نبود با یکی دیگه حرف زدم، ببینم چی میگه.

nana جون،مامان سبحان جون، سها جون، رز جونم ، ستایش جون،دریا جون و بقیه دوستای خوبم که اسمتون ممکنه ی ...

سلاااااااام عزیزمممممم خوبی....از نو شروع کن با توکل و امید ب خدا...خدارو چه دیدی شاید این دفعه ۲۰ تا تخمک درست کنی انشالله...لیلا اونجا ک گفتی بو قهوه میدن و لوست میکنن یعنی چی؟؟😂😂😂

سلاااااااام عزیزمممممم خوبی....از نو شروع کن با توکل و امید ب خدا...خدارو چه دیدی شاید این دفعه ۲۰ ت ...

😂😂😂😂یعنی بیمارستانای ایران بوی الکل میاد و یه بویی داره، اینجا بیمارستان خوشبو خیلی،بوی قهوه میاد تو راهرو، بعد با تخت خودت میبرنت اتاق عمل ،وقتی آوردنت موقع لباس پوشیدن پرستارا لباستو تنت میکنن، کلا لوس میکننت 😄😄

آخه ایران عملِ قلب باز هم بکنی نهایت با ویلچر مریضو ببر ن تو اتاق عمل بعدم که میارن همراه باید مریضو بزاره رو تخت، حالا البته اون بیمارستانایی که من دیدم، اینجا ازت خوب مراقبت میکنن ولی حالیشون نیست، بیشتر جو میدن سر اینکه وااای سرت گیج نره ،اصل موضوع رو ول کردن ، دوستم آلمان زایمان کرد اونجا زندگی میکنه بچه اش ۴ کیلو بود نزدیک بود جفتشونو هلاک کنن خب بابا سزارینش کنین، خدا بهش رحم کرد یه ماما با سابقه اومد زایید طبیعی،فکر کن،خلاصه این خارجیا اینجورین.

تونستم خوب ترجمه 😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂یعنی بیمارستانای ایران بوی الکل میاد و یه بویی داره، اینجا بیمارستان خوشبو خیلی،بوی قهوه میا ...

نه خداییش من ک رفتم واسه پانکچر پرستاراش خیلی خوب بودن طفلکیا من دسشویی ک میخواستم برم خودم میتونستم برم ولی اونا ک مبادا سرم گیج بره دستمو میگرفتن میبردن دسشویی حتی میومدن تو تا حواسشون کامل ب من باشه ک منم میگفتم توروخدا برید بیرون من روم نمیشه جلوی شما انصافا ک پرستارای خوبی اون روز ب قرعه من افتاد😂😂😎

نه خداییش من ک رفتم واسه پانکچر پرستاراش خیلی خوب بودن طفلکیا من دسشویی ک میخواستم برم خودم میتونستم ...

انقدر باهاشون گفتم و خندیدم خیلی خوش اخلاق بودن فرداش ک رفتم بیمارستان واسه جنینام رفتم پیششون ک ی سری بهشون بزنم تا منو دیدن گفتن گربه شیطون چندتا نینی داشتی؟؟🤣🤣اخه چشمای من آبیه😊 اینجا هم داریم پرستارای خوب و خوش اخلاق😊

انقدر باهاشون گفتم و خندیدم خیلی خوش اخلاق بودن فرداش ک رفتم بیمارستان واسه جنینام رفتم پیششون ک ی س ...

خداییش پرستارای ایران زیاد دیدم توشون خوش اخلاق، مامانم بیمارستان بود با اینکه بیمارستان دولتی طفلکیا تعداد کم اونهمه مریض ولی ماه بودن بخدا، من بیشتر منظورم کارایی دکتراست، ببین دکترای ایران چه خوبن؟! دکترای اینجا به نظر من به اندازه ایرانیا خوب نیستن.