2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خونریزی داری یا فقط هماتوم داری واقعا نیاز سرکلاژ بشی  منم هماتوم دارم ولی دکترم نوبت س ...

لخته های قهوه ای همش دفع می کنم، بعد دستمال می کشم، لکه بینیه، گفت با وجود اینا سرکلاژ نمی کنم، نباید لکه ببینی، انشاءالله شما هم بتونی به زودی انجام بدی، خیال آدم راحت تره.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام من فردا انتقال دارم.یبوست هستم.چه کنم؟صبحانه چی بخورم؟شام چی بخورم؟

حتما بعد غذا دو قاشق شربت لاکسی ژل بخور من از قبل انتقالم خوردم الانم هروقت یبوست بیاد سراغم میخورم عالیه و بدون ضرر

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزیزم خونریزی داری یا فقط هماتوم داری واقعا نیاز سرکلاژ بشی  منم هماتوم دارم ولی دکترم نوبت س ...

سلام گلم 

شما هفته چند بارداری هستی هماتومت جذب نشده؟

ینی اگ هماتوم باشه حتما باید سرکلاژ کرد

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
پرولوتون رو هر چند روز میزنی ۲۵۰ هفته ای ۵۰۰ ده روزی

از دیشب شروع کردم، گفت هفته ای یه دونه، ولی دوزشو نگفته بود تو نسخه، داروخانه 500 نداشت، 250 گرفتم زدم.

لخته های قهوه ای همش دفع می کنم، بعد دستمال می کشم، لکه بینیه، گفت با وجود اینا سرکلاژ نمی کنم، نبای ...

سلام 

دکتر من گفت لکه قهوه ای تو هماتوم طبیعیه جای نگرانی نیست 

لکه قرمز خطر داره 

شاید هماتومت داره با لکه دفع میشه

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
نه گلم 500 زیاده  توکل به خدا عزیزم، چیزی نمیشه  پروژسترون شدیدا ضد انقباض هست و کمک کنن ...

ممنون عزیزم، انشاءالله  

@shervin68     سلام عزیزم امروز به نیتت سوره مریم خوندم الهی بزودی بیای خبر بارداریتو بد ...

ممنونم.که بیادمی.فردا انتقال دارم.انشالله یه بارداری خوب برام اتفاق بیفته.انشالله همه انتقالها منتج به بارداری سلامت باشن.

😉

سلام دوستان خوبید؟ من باز هفته پیش سونو شدم طول سرویکسم 35 بود، این هفته رفتم 30 بود،بعدش گفت یه سرف ...

نگران نباش مال منم از ۳۷ یهو شد ۳۳ دکترم بهم استراحت مطلق داد پرولوتون ۵۰۰ هرهفته شیافمم کرد هر۱۲ساعت چون هم جفتم پایین بود هم هماتوم داشتم دکترم بعد دو هفته سونو شدم سرویکسم شده ۳۶ استراحت کن بره بالا ایشالله نگران نباش 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

سلام دوستان.من تازه این پیجو پیدا کردم. سال 98 عرفان 6تا تخمک فریز کردم.6ماه قبلش هم عمل آندومتریوز انجام داده بودم. الان میخوام برم برای تشکیل جنین اگه بشه و انتقال اما موندم کدوم دکتر بهتره؟ پارسال پیش دکتر نصر یه ویزیت شدم اما اولا خودش نبود و بعد هم ماما و دستیارش کلی آزمایشاتی که قبلا انجام داده بودم و عکس رنگی نوشتن و گفتن شوهرت حتما باید تحت نظر تیم ما باشه و.... من اصفهانم و این کار خیلی برام سخت بود و از طرفی از یه دکتر دیگه شنیدم که مرکز مام خیلی پولکی ان و همه این کارها برای پول کشیدنه منم ناامید شدم و دیگه ادامه ندادم.اما الان چون آندو برکشته باید سریع آی وی اف کنم و اصلا نمیدونم پیش کی برم؟

بچه ها هرکس پرولوتون زده ممنون میشم راهنماییم کنه، خیلی نگرانم، لعنت به هماتوم، اگه خون ریزی نداشتم ...

عزیزم تو این شرایط چاره ای جز حفظ ارامش و  انجام دستور دکتر نداری بهتره استرس رو از خودت دور کنی که خود استرس باعث انقباض رحم و خونریزی بیشتر میشه

توکل بر خدا ان شاء الله بخیر می گذره

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ببین گلم اگر دکترا گفته دیگه به هیچی فکر نکن، خاطرت جمع

عزیزم من ترشحات قهوه ای رو ب مشکی داشتم قبل امپول پروژسترونم

الانم خونریزی دارم چکار کنم

دستمم این موقع شب جایی بند نیست

زنگ زدم دکتر آنلاین اسنپ گفت احتمال سقط هست

چ کنم حالا

@shervin68     سلام عزیزم امروز به نیتت سوره مریم خوندم الهی بزودی بیای خبر بارداریتو بد ...

عزیزم من ترشحات قهوه ای رو ب مشکی داشتم قبل امپول پروژسترونم

الانم خونریزی دارم چکار کنم

دستمم این موقع شب جایی بند نیست

زنگ زدم دکتر آنلاین اسنپ گفت احتمال سقط هست

چ کنم حالا

@تورک_آنا