2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست
الان چند وقتتع؟تو این 14روز چه علائمی داشتی

۶ هفته و سه روز 

علایم خاصی نداشتم فقط درد پریود

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خوبم قربونت اونم خوبه😍 ان شاالله مثبتی🤲 فردا میرم سونو قلب دعا کن

الان میرم برات ناد علی میخونم... 

توکلت به خدا بری صدای قلب نازنینشو بشنوی 🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@shervin68    

سلام عزیزم امروز به نیتت سوره مریم خوندم الهی بزودی بیای خبر بارداریتو بدی 

واسه نی نی منم دعا کن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
الان میرم برات ناد علی میخونم...  توکلت به خدا بری صدای قلب نازنینشو بشنوی 🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️

مرسییی مهربونم😍😍😍

الهی آمین

سلام‌ عزیزم شکر. مال منم نوشته هرروز یکی ولی من یه روز در میون میخوردم دوزشم هزار بود به نظرم یه زیا ...

سلام عزيزم 

ممنون ميشم سوال منو پاسخ بدي راجع به آمپول ديفرلين.

ميخاستم ببينم شما چند تا زديد؟ آيا بعد اولي پريود ميشيد و بعد شروع ميكنيد دومي رو ميزنيد؟ 

يه توضيحي بهم ميدي لطفا چون من هم بايد اين ماه بزنم ممنونم عزيزم. 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
سلام دوستان خوبید؟ من باز هفته پیش سونو شدم طول سرویکسم 35 بود، این هفته رفتم 30 بود،بعدش گفت یه سرف ...

عزیزم خونریزی داری یا فقط هماتوم داری

واقعا نیاز سرکلاژ بشی 

منم هماتوم دارم ولی دکترم نوبت سرکلاژ داد

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بچه ها هرکس پرولوتون زده ممنون میشم راهنماییم کنه، خیلی نگرانم، لعنت به هماتوم، اگه خون ریزی نداشتم ...

پرولوتون رو هر چند روز میزنی

۲۵۰ هفته ای

۵۰۰ ده روزی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
ببخشید میپرسم مشکل ایمنی تون مربوط ب آپکا س ؟ منم مشکل پیدا کردم چیز زیادی هم ازش نمیدونم یکم نگرانم ...

فکر نمی کنم

حالا باز چک می کنم اگر چیزی بود می گم بهتون

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ن دیگه تصمیممو گرفتم.میرم رویش.اخه ما مشکلمون فقط تحرک پایین بود خودمم مشکل خاصی نداشتم.مرکزم اگر خو ...

من پلی کیستیک شدیدم بدون دارو پریود نمیشم

و فولیکولام هم بدون دارو رشد ندارند

همسرم هم مورفولوژی 1 داشت

سلام دوستان خوبید؟ من باز هفته پیش سونو شدم طول سرویکسم 35 بود، این هفته رفتم 30 بود،بعدش گفت یه سرف ...

نه گلم 500 زیاده 

توکل به خدا عزیزم، چیزی نمیشه 

پروژسترون شدیدا ضد انقباض هست و کمک کننده، ان شاء الله هفته دیگه میری همه چی عالیه