2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046188 بازدید | 684501 پست
مرسی عزیزم ، اینجا یه بار سوال کردم درمورد مراحل و... جواب ندادن دوستان😢

عزیزم چه سوالی داری در خدمتم..... 

اگه اینجا پیغامت رو ندیدم و جواب ندادم برام تو پی وی بفرست حتما جواب میدم.....

دوستاتم اگه پیغامت رو ببینن و بدونن جواب میدن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم تو پیدا کردن تاریخ شمسی تنبل بودم ولی ۲۱ جولای شروع آخرین پریودم بود

اها.ان شاالله به سلامتی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان  میگم خط ۴این نسخه رو نوشته چی؟🤔

عزیزم من نتونستم بخونم..... 

معمولا به برگه غیر نسخه هم میداد خانوم دکتر تکمیلی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم. 

عزیزم این آز رو همسرت کجا انجام داده مرکز ناباروری؟؟ 

دقیقا ۳۴ روز پیش، یعنی فردا نه پس فردا هفته ۵ تموم میشه

من ۳۳ روز پیش

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم چه سوالی داری در خدمتم.....  اگه اینجا پیغامت رو ندیدم و جواب ندادم برام تو پی وی بفرست ...

من ذخیره ی تخمدانم خیلی کمه 0.2، تنبلی تخمدان هم دارم، البته ضخامت آندومتر حدودا 6 میشه و اغلب تو سونو هام یه فولیکول 18 اینا دارم، حرکت اسپرم همسرمم کمه و واریکوسل دارن، البته گرید 2، دکتر گفتن هنوز نیاز به عمل نیست،. میخواستم بدونم مراحل آی وی اف چطوره و اصلا من با این ذخیره ممکنه که تخمک مناسب داشته باشم یا نه... 

ممنونم ازتون 

دوستان من امروز ۷ انتقالم علایمی ندارم دارم دیوونه میشم

عزیزم دنبال علائم نباش اصلا..... 

من خودم جزء بی علامتترینا بودم و عملا دو سه روز قبل آز دیگه قاطی کرده بودم با اینکه تجربه خیلیا و دیده بودم که بدون علامت باردار بودن..... 

پس اصلا دنبال علامت نباشین اولین علامت بارداری همون آز بارداریه..... 

قبل اون هر کی میگه علائم داره برا داروهاست یکی به دارو رفلکس نشون میده یکی نمیده.... 

نوش جان عزیزم😂😂 ،منم خوردم چند روز بعد ،الان هم به شوهرم گفتم خرید ،بعد فکر کردم نکنه ضرر داشته .ر ...

😂😂😂من که خوردم خوبه خداروشکر به ریه هاش زیاد نزده ۱۰ درصد درگیره خیلی ناراحته میگه تو این شرایط خوب پیش هم نیستیم گفتم ان شاالله خوب میشی زود بعدا شادی می کنیم با هم خداروشکر من نگرفتم

بچه ها من انگاري دارم افسرده ميشم هيچي حالمو عوض نميكنه دقيقا از اذر پارسال من تو خونه ام و تنها مقص ...

عزیزم با تمام وجودم درکت میکنم منم حس خوبی از این بابت ندارم.... 

نگهداشتن یکسره بچه ها تو خونه های آپارتمانی هم کار رو سخت‌تر میکنه..... 

بچه ها نمیتونن انرژیشون رو تخلیه کنن و اینم عصبی شون میکنه..... 

خودمونم کم از بچه ها نداریم همش تو خونه..... 

اما باید سعی کنیم این بحران رو رد کنیم چون این حس تثبیت بشه بیرون اومدن ازش سخت‌تر میشه.... 

بگو چکار کردی مثبت شدی؟

عزیزم این دفعه از دفعه های قبل بی خیال تر بودم و زیاد سخت گیری نکردم از لحاظ تغذیه و استراحت

همه غذا ها رو خوردم استراحتمم نسبی بود فقط قبل انتقال ۱۵ کیلو وزن کم کردم ۱۵ روز قبل انتقالم روزی یک ساعت پیاده روی داشتم شکمم با سیاهدانه ماساژ دادم بعد انتقالم تا ۶ روز شیر سویا روزی یه لیوان خوردم

از همه مهمتر فقط از خدا خواستم و گفتم هر چی خدا بخواد همون میشه واسه همین استرس نداشتم  دنبال علائم هم نبودم کتاب میخوندم بافتنی میبافتم فیلم میدیدم کلا حواسمو پرت کردم

فقط خواست خدا بود

الهی واسه همه منتظرا بخواد

خیلی خوبه که با هم هستیم و تمام ۹ ماه میتونیم باهم همراه باشیم. امیدوارم که به سلامتی طی کنیم

آره عزیزم خیلی خوبه😍😍😍

الهی آمین

الهی هر دو تا مون بارداری خوبی داشته باشیم و ۸ ماهدیگه نی نی هامونو سالم بغل کنیم آمین

مرسی. میخواستم مراحل آی وی اف رو بدونم و اینکه، من ذخیره ی تخمدان خیلی کمه، 0.2 هست، امید به بارداری ...

عزیزم برا آی وی اف اولش خوب با سری تست روتین ازتون میگیرن.... 

سونو و عکس رنگی و..... 

مدارک اولیه که حاظر شد بر اساس سونوی روز اول تا سوم سیکل نوع سیکلت تعیین میشه..... 

بعد تحریک تخمدان شروع میشه..... 

از روز 2-3 تزریق شروع میشن..... 

چند روز یه بار سونو میشی و ب. اساس پاسخ بدنت به داروها کم و زیاد میکنن یا نیاز باشه تعویض میکنن داروهان رو..... 

اندازه فولیکولها به اندازه ایده آل برسه آمپول آزاد سازی  تجویز میشه و با بیهوشی تخمکات رو میگیرن..... 

همون روز همسرم نمونه میده.... 

لقاح انجام میدن و جنیناتون تشکیل میشن..... 

اگه انتقال فرش باشه که چند روز بعد میری برات انتقال میدن..... 

نه که فریز میکنن و هر موقع بدنت آماده انتقال شد انتقال میدن..... 

در مورد ذخیرن عزیزم با ذخیره 0.01  و 0.03 هم مامان داشتیم..... 

پس + فکر کن انشالله بهترینا منتظرته عزیزم..... 

برای همسرم تحرک اسپرم یه کم کمتر از نرماله، بله از ذخیره ی کم تخمدانام میترسم

عزیزم به نظر میاد همسرت مرکز ناباروری انجام نداده تست اسپرم رو چون اگه اشتباه نکنم هنوز مرکز ناباروری مراجعه نکردین.... 

اگه مرکز ناباروری تست نداده حتما تکرار کنه چون باید بر اساس اون برین جلو....