2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا عکسی که گذاشتی پاک شد؟

سلام گلم خوبی 

شما هماتوم داشتی جذب شد مال من از دوهفته پیش بزرگ ترشده خیلی نگرانم

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
اگر خدا آرزویی را در دلت انداخت، بدان که توانایی رسیدن به آن را در تو دیده است. یه روزی به همین ...

😭😭😭

انشالله عزیزم

انشالله قسمت هر زنی که منتظر این لحظه هاست بشه نه فقط من

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اگر خدا آرزویی را در دلت انداخت، بدان که توانایی رسیدن به آن را در تو دیده است. یه روزی به همین ...

من واقعا به این جمله اعتقاد دارم. ممنون که برامون گذاشتی. باعث شدی توی این لحظه کمی آروم بشم😘

عزیزم طول سرویکس نداره فقط ضربان قلب واندازه قطر سر جنین وان تی ومایع امونیاک هستش

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام گلم خوبی  شما هماتوم داشتی جذب شد مال من از دوهفته پیش بزرگ ترشده خیلی نگرانم

بله عزیزم جذب شده خداروشکر من خیلی رعایت کردم استراحت مطلق ومایعات زیاد خوردم ایشالله واسه شمام جذب میشه نگران باش

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم طول سرویکس نداره فقط ضربان قلب واندازه قطر سر جنین وان تی ومایع امونیاک هستش

@طوطططیا    

سلام عزیزم خوبی ؟ 11 خیییییلی بالاست، پیش فوق تخصص غدد باید بری حتما حتما، من تازه حس میکنم دوز کمه ...

ممنون زینب جان،با دکتر غدد ویزیت شدم،گفتم شاید یادش رفته چون قبلا شنیده بودم مثلا یه روز در هفته قرص نمیخورن،آره دکترم گفت بالا هست قرص لووتیروکسین آلمانی واسم نوشت،به نظرت میتونم برم سیکل پانکچر یا باید صبر کنم تیروییدم نرمالشه؟؟

بچه ها چرا از وقتی ک من کلینیک مام و دکتر علیرضایی رو انتخاب کردم اینجا همه دارن بدشو میگن قبل از اون همه راضی بودن و میگفتن عالیه😭😭😭

خیلی استرس گرفتم حداقل یکی بیاد بگه از اونجا نتیجه گرفته یکم امیدوار بشم😔

بسلامتی عزیزم  7 اسفند زده واسه شما چه تاریخی زده ؟ امروز 13 هفته و یک روز بودم شما چی؟ طول ...

ممنون عزیزم امروز ۱۲ هفته و شش روز ام  بعد تاریخ زایمان رو برام ۸ اسفند زده طول سرویکس رو تو برگه برام نوشته ۳۵ شما جفتت پایین بود گفت چی کار کنی به من گفته استراحت کنم و پروژسترون رو تا ۱۶ هفته ادامه بدم ۲۰ ام برم سونو طول سرویکس تا ببینه وضعیتم بهتر شده یا نه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
دیگه هیچ خبری مهم نیست بعد از ایستادن قلب بچه ام… چی بیام بگم مگه مهمه؟

عزیزم خیلی ناراحت شدم..... 

انشالله به زوذدی خدا به بهترین شکل ممکن برات جبران کنه و دلت رو شاد کنه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com